תעודת מכללה במיומנויות קולינריות
Fanshawe College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
London, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
1 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 4,783
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
בית ספר קולינרי לשף המודרני
קריירה באמנויות הקולינריה היא הזדמנות נדירה לשלב את היצירתיות של הבישול עם הסיפוק שמגיע משמח אנשים. אם אתה מעוניין להפוך את תחביב הבישול שלך לקריירה או אם אתה מעוניין לקחת את מיומנות הקולינריה המרשימה שלך כבר לשלב הבא, בית הספר לקולינריה שלנו יביא אותך לדרך.
בישול הוא אומנות ומספק את הכלים לשגשג בעולם המרגש של המטבח המקצועי, מדובר בתכנית זו. בבית הספר לשף תפתח את הכישורים הקולינריים שלך תוך כוונון עדין של כישורי המלאי, המרק, האפייה והלחמה שלך. תוכלו ללמוד גם על עסקי התיירות והמסעדות, רכישת ותכנון תפריטים, תיאוריית בשר ואפייה.
הצטרפו לבית ספר קולינרי שמכין אתכם להצלחה
- בוגר בית ספר השפים שלנו עם הידע, המומחיות והניסיון לשרת את השוק המתפתח
- חידד את מלאכתך הקולינרית והיה מוכן לפתוח בקריירה שלך עם מטבח מקצועי או חברת קייטרינג
- צברו הכשרה מעשית ומעשית במטבח במסעדת ההוראה של פנסווה, שולחן השף במכללת Fanshawe College , הממוקמת במרכז העיר לונדון
- התמחו את כישורי הקולינריה שלכם עוד עם האפשרות להשלים את השנה השנייה לתכניות ללימודי ניהול קולינריה או אפייה ומאפה ולקבל תעודות כפולות
מידע אחר
סטודנטים שמסיימים בהצלחה את הדרישות לתעודת מכללת אונטריו מתכנית המיומנויות הקולינריות ורוצים להרחיב את כישוריהם והשכלתם באמצעות לימוד יינות, מטבח אומנותי ומורכבויות קו המסעדות וכן לשפר את יכולותיהם הניהוליות, עשויים לרצות להמשיך. בשנה השנייה לתכנית לניהול קולינריה. סטודנטים יידרשו גם לסיים השמה בעבודה (Externship) כחלק מתכנית זו כדי להשלים את הדרישות לתעודת דיפלומה במכללת אונטריו. סטודנטים המעוניינים להמשיך בכך חייבים למלא טופס "בקשה להעברת תכנית" הזמין ממשרד הרשם, קמפוס דאונטאון, בניין B (LDB) חדר 202 או קמפוס לונדון (ברחוב אוקספורד), חדר E1012.
תוצאות למידה
- לספק הכנה והצגה קולינריים בסיסיים למגוון סביבות שירות מזון תוך שימוש במגוון טכניקות קלאסיות ועכשוויות.
- ליישם מזון בסיסי ולאפות מדע להכנת מזון כדי ליצור את המוצר הסופי הרצוי.
- לתרום ולפקח על דבקותם של אחרים במתן סביבת מטבח מטופחת ושירות של מוצרי מזון ומשקאות נקיים מחיידקים מזיקים או מזהמים אחרים, תוך הקפדה על תקנות בריאות, בטיחות, תברואה וטיפול במזון.
- להבטיח תפעול בטוח של המטבח ואת כל ההיבטים של הכנת המזון לקידום מקומות עבודה בריאים ושימוש אחראי ויעיל במשאבים.
- לתמוך בפיתוח אפשרויות תפריט המשקפות את הידע על תזונה ומרכיבי מזון, מקדמים בריאות ורווחה כללית, מגיבים למגוון צרכים והעדפות תזונתיים ומתייחסים לשינויים בתזונה מיוחדת, אלרגיות ואי סבילות למזון, כנדרש.
- להחיל עקרונות עסקיים בסיסיים ונהלים מוכרים של תמחיר ובקרה בתעשייה על פעולות שירות מזון כדי לקדם פעולה אחראית כלכלית
- ליישם ידע בסיסי בקיימות *, באתיקה ומקומית במזון ובביטחון תזונתי על הכנת מזון וניהול מטבחים, תוך הכרה בהשפעות הפוטנציאליות על ייצור המזון, בחירת הצרכן ופעולות בתחום המזון.
- להשתמש בטכנולוגיה, כולל ציוד מטבח עכשווי, לייצור וקידום מזון.
- להופיע ביעילות כחבר בצוות שירות הכנת מזון ומשקאות ותרומה להצלחת פעולת שירות מזון על ידי יישום מיומנויות ניהול עצמי וכישורים בינאישיים.
- לפתח אסטרטגיות ללמידה אישית ומקצועית רציפה כדי להבטיח מטבע עם היענות לטכניקות, תקנות ופרקטיקות קולינריות מתפתחות בתעשיית שירותי המזון.
Pathways תוכנית
- בוגרי תוכנית זו זכאים להגיש מועמדות לתכנית לניהול קולינריה.
- סטודנטים המעוניינים לרכוש השכלה נוספת יש רבי Pathway הזדמנויות תעודות ותארים אקדמיים אחרות הוא כאן Fanshawe College וברחבי הגלובוס. התלמידים מוזמנים לחפש בקישורים השונים באתר התיירות, האירוח והקולינריה ולדון בהזדמנויות הספציפיות לתכנית עם יועץ ההצלחה של סטודנטים לתיירות, אירוח ואמנויות קולינריות.
קורסים
שלב 1
קח את כל הקורסים המנדטוריים הבאים:
- FDMG-1113 הכנת מזון 1 4
- BAKE-1021 אפייה מעשית 1 4
- תאוריית האפייה BAKE-1002 1
- הכנת קריירה DEVL-1049 2
- WRIT-1042 סיבה וכתיבה 1-תיירות / אירוח 3
- FDMG-1104 ידע קולינרי בסיסי 3
- FDMG-1114 הפקת מסעדות 1 3
שלב 2
השכלה כללית - קח קורס בחירה כללי בחינוך כללי 3.
קח את כל הקורסים המנדטוריים הבאים:
- FDMG-3043 הכנת מזון 2 2
- FDMG-3044 Garde Manger 2
- FDMG-1064 רכישה ותכנון תפריטים 2
- COMM-3080 Comm עבור תיירות ואירוח 3
- מתמטיקה -1210 מתמטיקה לאירוח 2
- NUTR-1018 תזונה-מבוא 2
- ANTH-1012 אנתרופולוגיה תרבותית 3
חינוך כללי - בחירות בחירה
קח 3 נקודות זכות בחינוך כללי - בדרך כלל נלקח ברמה 2
תושבות התוכנית
על הסטודנט להשלים לפחות 10 נ"ז בתוכנית זו במכללת Fanshawe College כדי לעמוד בדרישות תכנית ההתמחות ובוגרת תכנית זו
דרישות קבלה
OSSD עם קורסים מהזרם מכללה (C), אוניברסיטה (U), אוניברסיטה / מכללה (M), או זרם פתוח (O) עם:
- כל כיתה 12 אנגלית (C) או (U)
- כל מתמטיקה כיתה 11 * (C), (U) או (M)
אוֹ
תעודת כניסה אקדמית וקריירה (ACE)
אוֹ
תעודת שוויון תיכון באונטריו (GED) ו:
- כל מתמטיקה כיתה 11 * (C), (U) או (M)
אוֹ
מועמד מבוגר עם עמד בקורסים הנדרשים כאמור לעיל
הערה:
מועמדים שחסרים להם את המתמטיקה הנדרשת עשויים עדיין לזכות בקבלה על ידי השלמת שדרוג מתאים מראש.
דרישות שפה אנגלית
מועמדים ששפתם הראשונה אינה אנגלית יידרשו להפגין בקיאות באנגלית באחת מהשיטות הבאות:
- כיתה י 'מכללת זרם או זרם האוניברסיטה אשראי אנגלית מבית ספר תיכון אונטריו, או שווה ערך, בהתאם לדרישות הקבלה של התוכנית
- מבחן אנגלית כשפה זרה (TOEFL) עם ציון מינימלי של 79 למבחן מבוסס אינטרנט (iBT), עם תוצאות הבדיקה בשנתיים האחרונות
- מערכת בדיקות שפה אנגלית בינלאומית (IELTS) מבחן אקדמי עם ציון כולל של 6.0 ללא ציון נמוך מ -5.5 באחת מארבע הלהקות, עם תוצאות הבדיקה בשנתיים האחרונות.
- (CAL) עם ציון כולל של 60 עם ציון לא פחות מ 50 בכל אחת מארבע הלהקות, עם תוצאות המבחן בשנתיים האחרונות
- מבחן Pearson של האקדמיה האנגלית (PTE) עם ציון מינימלי של 53, עם תוצאות הבדיקה בשנתיים האחרונות
- מבחן אנגלית בקיימברידג '(FCE / CAE / CPE) עם ציון כולל על סולם קמפברידג' האנגלי של 169 ללא מיומנות שפה פחות מ 162, עם תוצאות הבדיקה בשנתיים האחרונות
- הערכת שפה אנגלית (ELE) במכללת Fanshawe College עם ציון מינימלי של 70% בכל חלקי המבחן, עם תוצאות המבחן בשנתיים האחרונות
- Fanshawe College ESL4 / GAP5 תלמידים: ציון מינימום של 80% ב ESL4 / GAP5 רמה 8, 75% ב ESL4 / GAP5 רמה 9, או 70% ב ESL4 / GAP5 רמה 10
הכנה אקדמית מומלצת
- כיתה 11 מזון ותרבות (ז)
- כיתה 12 תזונה ובריאות (ג)
- כיתה 11 טכנולוגיית מידע ותקשורת: הסביבה הדיגיטלית (O) או כיתה 12 טכנולוגיית מידע ותקשורת: פתרונות מולטימדיה (C)
- כל כיתה י"א או 12 כיתה יזמות (ג) או (O)
- כיתה 11 ו כיתה 12 אירוח ותיירות (ג)
- תעודת כניסה אקדמית וקריירה (ACE): קורס מתמטיקה עסקית או טכנית וקורס מיומנויות מחשב
הכנה אישית מומלצת
- לפתח עניין הכנת מזון שירות על ידי ביקור במסעדות ובתי מלון
- לפתח עניין מזונות ומנהגים של מדינות אחרות
- לפתח מיומנויות מנהיגות
- סוג של אדם שנכנס לתחום האירוח צריך להיות אחראי, אדיב צריך ליהנות לעבוד עם אנשים בתעשייה מאתגרת
- התעסוקה בענף האירוח תהיה נכס
קריטריונים לבחירת המבקשכאשר מספר המועמדים הזכאים יעלה על השטחים הזמינים בתכנית, הקריטריונים לבחירת המבקש יהיו:
- העדפה לתושבי קבע של אונטריו
- קבלת הבקשה עד ה -1 בפברואר (לאחר תאריך זה, Fanshawe College תשקול מועמדים על בסיס כל הקודם זוכה עד לסיום התוכנית)
- הישג בתנאי הקבלה
דרישות קבלה
- תעודת מזונות בטוחים
- תעודה חכמה
אפשרויות קריירה
יש ביקוש רב לטבחים מוסמכים בתעשיית המזון והמשקאות. בוגרים יכולים לצפות להיות זכאים למגוון תפקידי כניסה במגוון רחב של פעולות שירות המזון, החל ממסעדות מזון מהיר ועד מלונות, כמו גם פעולות קייטרינג מסחריות ותעשייתיות. התפקידים שהושגו יכולים לנוע בין טבחי קו, בישולי הכנה, שרתי דלפק, עוזרי טבחים, טבחי ארוחת בוקר, עוזרי אופה ועוד.
גלריה
קבלה
תכנית לימודים
קורסים
שלב 1
קח את כל קורסי החובה הבאים:
- FDMG-1113 ---- הכנת מזון 1
- BAKE-1021 ---- אפייה מעשית 1
- BAKE-1002 ---- תורת האפייה
- DEVL-1049 ---- הכנה לקריירה
- WRIT-1042 ---- סיבה וכתיבה 1-תיירות/אירוח
- FDMG-1104 ---- ידע קולינרי בסיסי
- FDMG-1114 ---- הפקת מסעדות 1
שלב 2
Gen Ed - קח קורס בחירה בחינוך כללי בן 3 נ"ז.
קח את כל קורסי החובה הבאים:
- FDMG-3043 ---- הכנת מזון 2
- FDMG-3044 ---- Garde Manger
- FDMG-1064 ---- רכישה ותכנון תפריטים
- COMM-3080 ---- Comm לתיירות ואירוח
- MATH-1210 ---- מתמטיקה לאירוח
- NUTR-1018 ---- תזונה-מבוא
- ANTH-1012 ---- אנתרופולוגיה תרבותית
השכלה כללית - מקצועות בחירה
קח 3 נקודות השכלה כללית - נלקח בדרך כלל ברמה 2
תושבות התוכנית
סטודנטים חייבים להשלים מינימום של 10 נ"ז בתכנית זו ב- Fanshawe College כדי לעמוד בדרישת התושבות בתכנית ולסיים את לימודיהם בתכנית זו
אפשרויות קריירה
יש ביקוש רב לטבחים מוסמכים בתעשיית המזון והמשקאות. בוגרים יכולים לצפות להיות זכאים למגוון תפקידים ברמת התחלה - כולל טבחי קו, טבחים מכינים, שרתי דלפק, עוזרי טבחים, טבחי ארוחות בוקר ועוזרי אופים - במגוון רחב של פעולות שירותי מזון כולל מסעדות, בתי מלון ואתרי נופש , ספינות שייט ופעילות קייטרינג מסחרי.
להלן כמה דוגמאות להזדמנויות קריירה לבוגרי תוכנית המיומנויות הקולינריות של Fanshawe:
- ליין קוק
- הכן מנות במגוון שיטות לפי מתכונים סטנדרטיים בסביבת צוות מהירה.
- לְבַשֵׁל
- לספק לאורחים ולצוות ארוחות וחטיפים תזונתיים מאוזנים.
English Language Requirements
אשר את מיומנותך באנגלית עם מבחן Duolingo אנגלית! ה-DET הוא מבחן אנגלית מקוון נוח, מהיר ובמחיר סביר המתקבל על ידי למעלה מ-4,000 אוניברסיטאות (כמו זו) ברחבי העולם.