תעודת השתלמות במאפייה - 13 שבועות
Ecole Lenôtre
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Rungis, צרפת
שפות
אנגלית, צָרְפָתִית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
13 שבועות
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 15,000 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* עמלות עבור 2 התעודות - 13 שבועות של שיעורים ו-2 עד 6 שבועות - השמה בעבודה מע"מ בע"מ
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
קורסי ההכשרה המתקדמים במאפייה בבית הספר לאמנויות הקולינריה לנוטר מיועדים למבוגרים המעוניינים להתאמן או להחליף קריירה:
- תחביבים וחובבים המעוניינים להחליף קריירה.
- אנשי מקצוע צעירים.
- אנשי מקצוע שעזבו את המקצוע לזמן מה.
בהתחשב באינטנסיביות של תוכנית זו, כל מועמד צריך להיות מוטיבציה אמיתית על ידי קריירות בהכנת מאפים או גסטרונומיה בכלל.
המטרה
המטרה היא להגיע במהירות לרמת הסמכה גבוהה תוך 15 שבועות, כולל התמחות. ה-École Lenôtre יספק לכם את השיטות הבסיסיות והטכניקות החיוניות במאפייה הדרושות כדי לשלוט בכישוריה.
החוזקות שלנו
- 13 שבועות של קורסים אינטנסיביים (520 שעות, 40 שעות בשבוע).
- ההדרכה התמקדה בחזרה על טכניקות ספציפיות, חיוניות לשליטה באמנות המאפייה.
- גודל הכיתה מוגבל ל-12 משתתפים.
- שבועיים התמחות בממסד Lenôtre.
קורס הכשרה בשני חלקים
- « L'Essentiel » עבודה על מתכונים וטכניקות בסיסיות במאפייה 6 שבועות
- « La Maîtrise » עבודה על מתכונים וטכניקות אפייה משוכללות 7 שבועות
התמחות: 2 שבועות של השמה לעבודה לגילוי היקום המקצועי ויישום מיומנויות מעשיות שנרכשו במהלך ההכשרה.
פרטי רישום ואגרות
עמלות עבור ההשתלמות
עמלות עבור 2 התעודות (13 שבועות של הכשרה + 2 עד 6 שבועות של התמחות): 12,500 € לא כולל מע"מ. (15,000 € כולל מע"מ)
עמלות עבור התעודות
תעודה « L'Essentiel » : 5 703 € לא כולל מע"מ (6 588 € כולל מע"מ)
תעודה « La Maîtrise » : 6,797 € לא כולל מע"מ (7,812 € כולל מע"מ)
הַרשָׁמָה
על הבקשה לרישום לכלול את כל המסמכים הבאים:
- טופס הרשמה מלא (נשלח אליך בדוא"ל לפי דרישה)
- עותק של תעודת זהות ממשלתית רשמית
- קורות חיים
- מכתב מקדים
לאחר קבלת מסמכים אלה, נארגן ראיון אישי, וידאו או מקוון כדי להעריך את המוטיבציה שלך ולהעריך את התנאים המוקדמים הדרושים כדי להתחיל את ההדרכה. בהתחשב במספר המושבים המצומצם בכל מפגש (מקסימום 12), אנו ממליצים לך להירשם לפחות 3 חודשים לפני מועד תחילת הקורס שלך.
תאריכי ההתחלה הבאים
- 26 בפברואר 2024 , נלמד בצרפתית ובאנגלית
- 2 בספטמבר 2024, לימד בצרפתית ובאנגלית
תכנית לימודים
תכנית
ל'אסנטיאל
הכר מתכונים וטכניקות בולנג'רי בסיסיות (6 שבועות)
מטרת מודול זה היא לאפשר לתלמידים ללמוד את יסודות האפייה ולשלוט במימוש היסודות.
שיעורים מעשיים:
- טכנולוגיה ולימוד של סוגי הקמחים השונים
- חקר טמפרטורות בסיסיות
- לימוד החומרים השונים המשמשים בבולנג'רי
- ייצור לחם בטכניקות תסיסה שונות: פוליש, שמרים אורגניים, שמרי משחה, שמרים נוזליים (ייצור שמרים אם ושמרים רעננים)
- מימוש מצבי לישה שונים: לישה איטית, לישה מהירה (משופרת, אינטנסיבית)
- גילוי של אוטוליזה ותסיסה בתפזורת.
- הכשרה בסוגים שונים של עיצובים ותחבושות לפי הלחם: באגטים, מקלות לחם קצרים, בלטות, כיכרות עגולות, כתרים, לחמים אישיים קטנים
- גילוי של שיטות התסיסה השונות (תסיסה איטית, תסיסה מבוקרת, תסיסה ישירה)
- גילוי של צלקת
- התחלה לשיטות בישול שונות לפי גדלי הלחם
- לחמים עשויים: לחם כפרי צרפתי, באגט צרפתי מסורתי, באגט קלאסי, לחם מחמצת, לחם שיפון, לחם רך/לחם רך בצבע (pain de mie), לחמים מיוחדים (לחם שיפון, לחם מחיטה מלאה), לחם כתר...
לה מייטריס
הכר מתכונים וטכניקות בולנג'רי משוכללות (7 שבועות)
מטרת מודול זה היא לאפשר לתלמידים להעמיק את הידע שלהם בבולנג'רי ולשלוט בטכניקות הדרושות למימוש היסודות והקלאסיקה של בית לנטר.
שיעורים מעשיים:
- העמקה ועבודה מעשית של הקורסים של מודול "חיוני".
- מימוש מתכונים משלימים משוכללים:
- מימוש סוגים שונים של עיצוב והכנות על פי הלחמים המוכנים (בגטים, ברטדים, בצק מישה, לחמי כתר, לחמניות אישיות, פוגאסים, לחם)
- שליטה בלחמים חדשים כגון לחם מסלין, לחם סובין, לחם דגנים, לחם זיתים, לחם פירות יבשים, פוגאסה, לחם זברה, לחם מעוצב...
- מוצרי וינאייז: גאלט דה רואי, קרואסון, לחם שוקולד, לחם צימוקים, בריוש
התמחות בהקמה
פתיחה לעולם המקצועי ויישום מיומנויות נרכשות (משך: 2 עד 6 שבועות)
מטרת מודול זה היא לאפשר לסטודנטים לגלות את העולם המקצועי. ניסיון זה הוא חובה.
ההתמחות מכוונת ל:
- חיזוק ניסיון קודם ראשון
- אימוץ יישום ההוראה הניתנת
על ידי התעמקות בעולם הגסטרונומיה (בתוך סדנאות הייצור של לנוטר או עם מפעלים יוקרתיים בעלי שם בינלאומי), תוכל לבצע משימות אמיתיות בפונקציות שיהיו שלך בעתיד. . אתה תהיה מעורב באופן משמעותי בחיי היומיום של חברה על ידי עבודה עם אנשי מקצוע שהעברת הידע והמיומנות שלהם ושיתוף הם עקרונות מכונן.
לפי בקשה, אפשרות להארכת ההתמחות ל-6 שבועות (מקסימום). בתום ההתמחות בת שבועיים, יש להגיש דו"ח כתוב לבית הספר Lenôtre Thailand והוא יהיה חלק מציון ההתמחות בחברה.
הסמכת "בולנג'רי" תינתן רק לאחר אימות כל אחת מהתעודות וההתמחות.
גלריה
סטודנטים אידיאליים
הדרישות המוקדמות
זכאות לקורס זה:
- להיות מגיל 18 ומעלה
- יש רמה מינימלית באנגלית או צרפתית (רמה B1)
- לדעת את היסודות של היגיינה ובטיחות בסביבת מזון
- להיות בעל ידע בסיסי בהיגיון בסיסי (חישובים והיגיון)