קיץ התמחות בפירנצה
Accademia Riaci
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Florence, איטליה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
משרה חלקית
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Oct 2023
* 2 שבועות € 2,800 דמי שירות (כולל גז / מים / חשמל) 16 € / שבוע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
לחיות וללמוד באחת הערים הנערצות ביותר בעולם - פירנצה.
בעוד אתה מקבל את המרב של התרבות האיטלקית ואת סגנון החיים, אתה מרוויח זיכויים להעברה.
אבני חן
ב 2 או 4 שבועות, אתה יכול לחוות וללמוד התרבות האיטלקית על פי בחירתך. ההכשרה התמחות בהחלט לחזק את הקריירה שלך לקוחות פוטנציאליים.
זה כיף, כמובן מעשית נלמדת בשפה האוניברסלית של אנגלית.
סקירת הקורס
אבני חן
חקרו את הטעם האמנותי שלכם באמצעות ניסיון התמחות בפירנצה, מרכז אמנות הרנסנס
אביזרים עם אבני חן (כולל כמה אבני חן טיפול) מודגש באומץ עם הגוון הטבעי שלה (כסף המשמש שרשרת ו חלקים) ו - מה דעתך על עיצוב וליצור משלך רק אחד בעולם תכשיטים עם אבן המזל שלך או אבנים האהובים עליך?
אין צורך לדאוג אם אין לך ניסיון בתכנון לפני. המדריכים שלנו אשר פעילים מאסטרס תכשיטים ילמד אותך מן ABCs. בואו, הצטרפו אלינו באיטליה וגלו את האמנות האיטלקית המסורתית!
בפירנצה בקיץ הוא שוקק אנשים מכל רחבי העולם. להתמודד עם אנשים עם רקע תרבותי שונה וללמוד מן החוויה הקמעונאית.
אתה יכול לקחת את התכשיטים שנוצרו על ידי עצמך הביתה! פירנצה, מקום הולדתה של תרבות הרנסנס, מחכה לך, עם האמנויות והזיכרונות בשפע.
בריסטה
ניסיון של ממש בבתי קפה איטלקיים. להיות barista אמיתי!
ניחוחות עשירים של אספרסו טרי מקיפים בריכות מתוקות שנערמות על דלפק הבר - יום איטלקי רגיל מתחיל בבית קפה כזה או בבר (קפה). בואו לטעום את התרבות הייחודית, איטלקית עשירה קפה עצמך!
כמו האיטלקים אומרים - אם יש עשרה אנשים, כל אחד עשר אספרסו מוכן אחרת. בריסטה אמיתית היא זו שיכולה לספק הוראות אספרסו שונות בביטחון.
בשבוע הראשון, אתה לוקח שיעורים על איך להכין קפה איטלקי, ידע על בית קפה, איך לעשות קפוצ 'ינו וכיצד לצייר אמנות latte. מהשבוע השני ולאחר מכן, אתה נכנס אימון הכשרה.
האירוח והאמנות המסוגננת של השיחה הם גם המרכיבים החיוניים של בריסטה. הדרך הטובה ביותר להיות בריסטה מעולה היא אינטראקציה ישירה עם הלקוחות בבית הקפה אותנטי שבו אתה יכול לקבל ניסיון מעשי על הידיים. אתה יכול אפילו לקבל הדרכה באחד מבתי הקפה ההיסטוריים במרכז פירנצה.
ג'לאטו
למד כיצד להפוך את gelato איטלקי אותנטי באמצעות מרכיבים טריים, טבעיים במולדתו!
מי לא אוהב ג'לאטו באיטליה? אתה רואה אנשים מכל הגילאים ואת המינים מחזיק gelato בידיים תחת השמש basking ללא קשר לעונות באיטליה.
יש כמעט שש מאות מתכונים שונים של ג'לאטו. לדברי המאסטרים gelato מקצועי, ביצוע gelato דורש מדידה קפדנית ותשומת לב לפרטים. זה לוקח מתכון ללא דופי ואת מעולה עושה עצות לייצר gelato טעים.
עם תוכנית הלימודים המרוכזת שלנו, אתה יכול ללמוד את הסודות של ג 'לטוס וטכניקות קצר כמו 1-3 שבועות.
בשבוע הראשון, אתה לוקח שיעורים על איך להכין ג'לאטו בעבודת יד. ג 'לטוס שונים כגון חלב מבוסס, שוקולד מבוסס, עם אגוזים קלויים, עם פירות טריים, וכו', יהיה שלך לעשות.
מ 2 בשבוע ואחרי, אתה תהיה סיוע ב "gelateria" כדי ללמוד את ההיבטים העסקיים של ביצוע gelato, כמו גם קמעונאות. החוויה המיוחדת והמרגשת באיטליה מחכה לכם!
שיווק שקיות / תכשיטים, קמעונאות וחנויות בחנות Atelier
ניסיון על הידיים אימון על קמעונאות טכניקות ושיווק בחנות atelier בפירנצה!
הכשרה הכשרה בחנות atelier קטן המנוהל על ידי משפחה מאקוודור. תוכלו לחוות קמעונאות, שיווק חנות להציג בחנות למכור שקיות המקורי ואביזרים זהב.
Jewelries מפואר ועדין מצופה זהב 24K כמו גם שקיות עור מסוגנן חנות זו מוכרת פופולרי מאוד בפירנצה.
תהנה למידה שירות הלקוחות שלהם מתחמם הלב, אופייני מאוד של חנויות קטנות באיטליה המנוהל על ידי המשפחה. אתם תקבלו הוראות יסודיות על טיפים שיווקיים וטכניקות קמעונאיות. בחנות האטלייה ניתן לראות עבודות של אומנים מרתקים מקרוב. וניסיון חנות להציג כדי לגלות עד כמה זה באמת קשה למרות שזה עשוי להיראות קל. אל תחמיצו את ההזדמנות הגדולה הזו ללמוד דברים חדשים!
תיאור הקורס
קורס בן שבועיים
- שבוע ראשון: הרצאות
- שבוע שני: התמחות (2 - 4h / day) x 5
* עשוי להשתנות בהתאם איזה חנות.
קורס בן 4 שבועות
- שבוע ראשון: הרצאות
- שבוע 2 - 4: התמחות (2 - 4h / day) x 5 / week
* עשוי להשתנות בהתאם איזה חנות.
* כל הקורסים מוצעים באנגלית בלבד. האימון בשפה האיטלקית אינו נכלל בקורסים, אך זמין כאפשרות תמורת תשלום נוסף. (45 דקות שיעור פרטי x 8/400 יורו) אנא צרו קשר.
* אתה יכול לקחת עד 2 קורסים בבת אחת.