קורס מאפים איטלקי
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Turin, איטליה
שפות
אנגלית, אִיטַלְקִית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
1 שָׁבוּעַ
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 1,500 / per course
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
קורס מאפים איטלקי
1 שבוע של שיעורים תיאורטיים ומעשיים עם לינה ולינה כללה הזדמנות להתאמן כמו אופה מקצועי
להיות מקצועי של מאפייה איטלקית!
קורס המאפייה האיטלקי
ICIF יצרה את מאפיית הקורס האיטלקי בשיתוף עם אנשי המקצוע שיבצעו את שיעורי הקורס, השף, האופה והבשר של המאפה דייוויד דמיאנו, יועץ גסטרונומי בכמה מסעדות ברמה גבוהה, כולל מסעדות מישלן מסומנות בכוכבים, באזור פיאדמונט, מוצרים חדשים עבור אנשים לא סובלניים בשיתוף עם החברות המוקדשות למגזר זה, הודות לטעימות של תערובות קמח לאינסולין של גלוטן עם תכולה גבוהה של סיבי מזון צמחיים, כמו גם לתערובות לסוגים אחרים של חוסר סובלנות. הוא בעל ניסיון מקצועי רב לאומי ובינלאומי, בשילוב עם הכנה תיאורטית מוצקה הניתנת על ידי שנים של מחקר בתחום כימיה של מזון, אשר הוא פיתח למעשה באמצעות התמחויות רבות במעבדות שונות.
בזכות הידע המפורט הזה על כימיה של מזון הוא הופך להיות קוסם בטיפול בצק עבור צורות שונות של לחם וגריסיני, מסורתי של אזורים שונים של איטליה גם טעם עם ניחוחות יצירתיים בסגנון המודרני של המטבח האיטלקי. הוא שחקן מעולה בטיפול בשמרים ותערובות קמח. נושאי הקורס כוללים זנים של לחם אזורי מצפון לדרום איטליה, סוגים שונים של הלחם המסורתי והארומטי, זנים של פוקצ'ים איטלקיים ומוצרי מאפה אחרים ולחם מיוחד למסעדות איטלקיות בסגנון מודרני, עם מושגים תיאורטיים חיוניים לרכישת מעשיות ב טיפול בבצק ושמרים.
הקורס הוא בשפה האיטלקית והמורה נתמך על ידי מתורגמן בשפה האנגלית .
נוכחות מקסימלית: 20.
מֶשֶׁך
הקורס כולל משך של שבוע אחד, בדיוק חמישה ימים של שיעורים תיאורטיים-מעשיים במכון. קורס זה אינו כולל הכשרה מעשית במתקנים חיצוניים.
תְעוּדָה
תעודת השתתפות במכון בסיום הקורס.
מי יכול להירשם
- איטלקי וזרים מזון ואנשי מקצוע
- איטלקי וזרים חובבים חובבים נלהבים
נושא השיעור
יוֹם שֵׁנִי
שיעור המבוא התיאורטי:
- הקמח
- שיטות הלישה
- חומרי הגלם, תכונות כימיות ואורגנולפטיות
- העלייה
ביצוע מעשי של סוגים שונים של לחם :
- לחם נפוץ איטלקי
- לחם שלם
- קלטת מסורתית (עובש תיבת) לחם
- קסטה לחם עם סיבים שיפון
יוֹם שְׁלִישִׁי
ביצוע מעשי של סוגים שונים של לחם אזורי מצפון איטליה :
- לחם בצורת רוז (רוזטה - אזור לומברדיה)
- צב לחם הלחם (Tartaruga - Lombardy וצפון איטליה)
- Biova או Biovetta לחם (Piedmont וצפון איטליה)
- לחם צ'יאבאטה (ונטו, לומברדיה ופיידמונט)
- לחם פידמונטה
ביצוע מעשי של סוגים שונים של לחם אזורי ממרכז איטליה :
- פידינה (אזור אמיליה רומניה)
- טיגלה (אזור אמיליה רומניה)
- לחם טוסקני
- לחם Mantovana (אזור לומברדיה)
יום רביעי
ביצוע מעשי של סוגים שונים של לחם אזורי מדרום איטליה ואיים:
- לחם של Altamura (אזור Apulia)
- לחם סיציליאני (או מפאלדה)
- Carasau לחם (סרדיניה האי)
- קיריולה (אזור לאציו)
ביצוע מעשי של סוגים שונים של הלחם המסורתי והמיוחד (גריסיני) ומוצרי מאפה אחרים :
- Grissini יד מתוח (אזור Piedmont)
- רוביטה גריסיני (אזור פיאדמונט)
- גריסיני עם זיתים
- גריסיני עם קמח תירס
- טרלוצ'י עם פלפל (אזור קמפאניה)
- פריזל מאפוליה
יוֹם חֲמִישִׁי
ביצוע מעשי של סוגים שונים של לחם מיוחד למסעדות:
- לחם עם זיתים Tagijasca ועוגיות Amaretti
- ככרות לחם עם קקאו ודבש
- לחמניות עם אגוזים וסלק
- לשפוך את הלחם Spaccatella
- לחם עם אורגנו ועגבניות מיובשות
- לחם חצי-סמימרי עם קינמון ולימון
- לחם קטן עם גבינת ריקוטה וזעפרן בלישה חמה
יוֹם שִׁישִׁי
ביצוע מעשי של סוגים שונים של פוקצ'ות איטלקיות :
- פוקצ'ה מיובשת
- פוקצ'ה עם משוט
- פוקצ'ה מלאה של חיטה
- פוקצ'ה מאפוליה
בחינת סופי והצגת תעודות ההשתתפות.
תַשְׁלוּם
קורס מלא: 1.500 €
כלול במחיר הקורס:
- לינה בבית ICIF הארחה של עבור 1 שבוע בדירות קטנות (2-חדרי דירות עם אחד, תאומים או משולשים חדרים וחדר אמבטיה אחד)
- ארוחת ערב ברוכים הבאים עם ההגעה ביום ראשון במסעדת ההכשרה של ICIF "La Barbera" בטירת קוסטגילולה ד'אסטי
- ארוחת בוקר מיום שני עד שישי
- ארוחות (צהריים וערב) במזנון בית הספר בימים שני עד שישי
- שף מלא מדים: ז'קט, מכנסיים, סינר וכובע נייר
- תמיכה בהליך הגשת הבקשה לסטודנט (אם יש צורך בכך)
שירותים נוספים
- אוטובוסים קבוצתית משדה התעופה Milano Malpensa אל Costigliole d'Asti, מחיר: € 50
- רכישה והפעלה של כרטיס ה- SIM החדש
- תמיכה וארגון של טיולי מזון ויין
- תמיכה וארגון טרנספורמציות לאירועי מזון וירידים