צרפתית
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Yssingeaux, צרפת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
8 חודשים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 26,390 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* מחירי נטו.
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
עם סגל מוסמך מאוד הכולל שפים רבי-השפעה, Meilleurs Ouvrier de France ואלופי העולם בתחומי התמחותם, זהו מעמד מהשורה הראשונה באומנויות הקונדיטוריה. זהו חובה לכל מי שמתלהב מקונדיטוריה וקינוחים צרפתיים, כמו גם למי שמבקש לקדם את הקריירה שלהם או להפוך ליזמים.
כשנלמד על פני שישה חודשים אינטנסיביים ועתירי טבע, תלמדו את כל הטכניקות - המסורתיות והמודרניות - המייחדות את אמנות הקונדיטוריה הצרפתית מכל השאר. תוכלו להכין מזנונים וקוקטיילים לקונדיטוריה, קינוחים גסטרונומיים, רמזי אנטי קלאסיים ומודרניים, פטטי ארבע וחתיכות שוקולד, בין יצירות אחרות של מי פה.
אפשרויות עבודה וקריירה:
- יזם
- שף קונדיטור / יועץ קונדיטוריה
- מדריך קונדיטור
- קייטרינג
- מנהל פעולות קונדיטוריה
- כותב אוכל ומבקר
משך זמן: 6 חודשים סטאז 'חובה של חודשיים
מבנה התוכנית:
- יסודות אומנות הקונדיטוריה הצרפתית - 10 שבועות
- עוגת זמן וזמן תה - שבוע
- לחם ווינה-בית - שבוע
- כניסה, עוגות אישיות וקינוחים בריאים - 4 שבועות
- קינוחי מסעדה - שבוע
- שוקולד וקונדיטוריה - שבועיים
- גלידה וסורבה - שבוע
- מאפה ומזנונים אומנותיים - שבועיים
דרישות הקבלה:
לא נדרש תואר קודם או ניסיון קודם
לתעודות סטנדרטיות
18 שנה מינימום
מדברים בשטף באנגלית
תאריכים: מ- 9 בנובמבר, 2020 -23 באפריל, 2021 / החל מה -1 במרץ, 2021 עד ה- 30 ביולי, 2021