עמית למדעים בניהול אמנויות קולינריה
Mt. San Antonio College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Los Angeles, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 362 / per credit
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
התוכנית מכינה את התלמידים להזדמנויות קריירה במסעדות, קייטרינג, בתי מלון, פארקי שעשועים ועסקים אחרים בתחום שירותי מזון. התלמידים מקבלים הכשרה מעשית בשימוש בציוד מסחרי ורוכשים את המיומנויות הנדרשות להצליח בתחום הקולינריה, כגון: כישורי סכין, ייצור מזון, פרזנטציה, פיתוח תפריט, בקרת מנות, בקרת עלויות, תכנון תפריט ותזונה . סטודנטים שיסיימו בהצלחה את הדרישות לתואר זה יזכו גם בהסמכת מנהל הגנת מזון.
גלריה
קבלה
תכנית לימודים
קורסים חובה
- CUL 101 יסודות בישול מקצועיים, 3 יחידות
- CUL 102 בישול מקצועי I, 3 יחידות
- CUL 103 בישול מקצועי II, 3 יחידות
- CUL 104 Garde Manger, 3 יחידות
- CUL 105 אפייה ומאפה I, 3 יחידות
- CUL 111 חקר משקאות, 3 יחידות
- HRM 52 בטיחות מזון ותברואה, 2 יחידות
- HRM 56 פיקוח אירוח, 3 יחידות
- HRM 57 בקרת עלויות אירוח, 3 יחידות
- HRM 61 תכנון תפריט, 3 יחידות
תפעול מסעדה (יש לקחת ביחד)
- CUL 91 ניסיון בקולינריה, 5 יחידות
- CUL 114 ניהול שירות חדרי אוכל, 3 יחידות
- CUL 115 תפעול מסעדות, 3 יחידות
קורסי בחירה נדרשים: 3 יחידות
בחר אחת מהאפשרויות הבאות:
- CUL 106 אפייה ומאפה II
- CUL 107 מטבחים עולמיים
- CUL 108 בישול לדיאטות מיוחדות
- CUL 109 אטליז ושרקוטרי
- CUL 110 Street Foods
- CUL 112 קיימות באמנויות הקולינריה
- HRM 62 תכנון אירועים וקייטרינג
- HRM 72 אירוח רכש ורכש
סה"כ יחידות: 43
תוצאת התוכנית
תוצרי למידה של תלמידים
*תוצרי הלמידה של הסטודנטים כוללים מיומנויות כלליות, ידע או יישומים שהסטודנטים צפויים להפגין לאחר סיום קורס או תוכנית לימודים. סגל הדיסציפלינה האחראי על קורס או תוכנית מפתח את התוצאות הללו, כמו גם מודד או מעריך את התלמידים כדי לקבוע אם התוצאות מתקיימות. המטרה של הערכת תוצאות הלמידה של התלמידים היא לעזור לשפר את הקורסים, תוכנית הלימודים, הצלחת התלמידים ו/או ההוראה שלנו. תוצרי הלמידה של הסטודנטים ברמת הקורס אינם צריכים להיות מקיפים, הם יכולים להתמקד בהיבט מסוים של הקורס, והמדידות של הערכות אלו אינן בהכרח חלק מהציונים של התלמיד בקורסים. זכור, תוצרי למידה של תלמידים אינם מייצגים בהכרח את כל החומר והיעדים שיש ללמוד בקורס.