עמית למדע יישומי באמנויות בישול
Wallace State Community College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Hanceville, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
4 סמסטרים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 18,624 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
May 2024
מבוא
תעודה המוצעת בפרס (4 סמסטרים)
על התוכנית
שפים, טבחים ועובדי הכנת אוכל מכינים, מתבלים ומבשלים מגוון רחב של מאכלים במגוון מסעדות ומוסדות שירות מזון אחרים. שפים וטבחים יוצרים מתכונים ומכינים ארוחות, בעוד שעובדי הכנת המזון מקלפים וחותכים ירקות, גוזמים בשר, מכינים עופות וממלאים חובות אחרות כמו שמירה על ניקיון פינות העבודה ומעקב אחר טמפרטורות התנורים והכיריים.
השף יכול לתאם את העבודה של צוות המטבח, לכוון את הכנת הארוחות, לקבוע גודל המשרתים, לתכנן תפריטים, להזמין מזון אספקה, לפקח על פעולות המטבח כדי להבטיח איכות אחידה והצגה של הארוחות.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155632_155598_45731808512_3e543a2169_k.jpeg" />
בנוסף למסעדות ולקפיטריות, חנויות מזון וחנויות מזון ייחודיות מעסיקות שפים, טבחים ועובדי הכנת מזון לפתח מתכונים ולהכין ארוחות ללקוחות.
כמה שפים וטבחים להיכנס לעסקים כמו קייטרינג או שפים אישיים או שהם פותחים מסעדה משלהם. אחרים הופכים למדריכים בתוכניות הכשרה קולינריות.
קורס לימודי האמנות הקולינארית מציע חוויות למידה מאורגנות ומתמחות הכוללות תיאוריה, מעבדה וניסיון בחנויות כאשר הן קשורות לתזונה, תכנון, בחירה, רכישה, שימור, הכנה והגשת מוצרי מזון ומוצרי מזון. בתוכנית זו נכללים מגוון רחב של מזונות וערכים תזונתיים, והוראה בעיבוד מזון, בישול כמותי, אחסון ציוד, תברואה בטיפול במזון וניהול. ההדרכה תדגיש את ההזנה והכמות של שירותי מזון במפעלי מזון מסחריים.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155633_155599_43964666040_b8782535e0_k.jpeg" />
תחזית קריירה
מקומות עבודה עבור שפים, טבחים, עובדי הכנת מזון צפויים להיות בשפע עד 2014. צמיחה תעסוקה יהיה לעודד על ידי הגדלת האוכלוסייה, הכנסה למשק הבית, ואת הזמן הפנאי המאפשר לאנשים לסעוד ולקחת חופשות בתדירות גבוהה יותר. ההכנסה השנתית השנתית של השפים והמטבח הראשי היתה 42,480 דולר במאי 2012, כאשר 10% הגבוהים ביותר מרוויחים יותר מ -74,120 דולר בשנה. (מקור: משרד העבודה האמריקני של העבודה לסטטיסטיקה העבודה)
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155634_155600_edit_45782001361_3ef091e3a8_k.jpeg" />
גלריה
אפשרויות קריירה
שפים רשאים לתאם את עבודת צוות המטבח, לכוון את הכנת הארוחות, לקבוע גדלי מנות, לתכנן תפריטים, להזמין אספקת מזון ולפקח על תפעול המטבח כדי להבטיח איכות והצגת ארוחות אחידות.
בנוסף למסעדות וקפיטריות, חנויות מכולת ומזון מיוחדות מעסיקות שפים, טבחים ועובדי הכנת מזון כדי לפתח מתכונים ולהכין ארוחות עבור הלקוחות.
חלק מהשפים והטבחים נכנסים לעסקים כקייטרינגים או כשפים אישיים או שהם פותחים מסעדה משלהם. אחרים הופכים למדריכים בתכניות הכשרה קולינריות.
משרות פנויות לשפים, טבחים ועובדי הכנת מזון צפויים להיות בשפע עד שנת 2014. הגידול בתעסוקה ידרבן על ידי גידול באוכלוסיה, בהכנסה של משק הבית ובשעות הפנאי שיאפשרו לאנשים לסעוד בחוץ ולצאת לחופשות בתדירות גבוהה יותר. הרווח השנתי החציוני של שפים וטבחים ראשיים היה 42,480 דולר במאי 2012, כאשר 10 האחוזים הגבוהים ביותר מרוויחים יותר מ-74,120 דולר בשנה. (מקור: משרד העבודה האמריקאי לסטטיסטיקה)