עמית למדע יישומי, אמנויות קולינריה
Delaware County Community College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Philadelphia, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 - 3 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 25,083 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
May 2024
מבוא
התכנית לאמנויות קולינריה מכינה את הסטודנטים לתעסוקה במגזרים שונים בענף המזון בתפקידים כמו שף מסעדות, שף אירועים, סו שף, מנהל מטבחים, טבח ייצור, טבח קו ומבשל. התוכנית כוללת קורסים אקדמיים, פיתוח מיומנויות בקורסים במעבדות מטבח והתנסות מעשית.
תוצאות התוכנית
עם סיום מוצלח של תוכנית זו, התלמידים צריכים להיות מסוגלים:
- להפגין ידע ושימוש בשירות מזון וטרמינולוגיה קולינרית;
- מציגים את היכולת לזהות מוצרי מזון שונים והשימושים הנפוצים בהם;
- להפגין שיטות בישול שונות וטכניקות הצגה מתאימות;
- להפגין את היכולת להשתמש נכון ולטפל בציוד מקצועי של שירותי מזון וכלים קולינריים;
- ייצר מזון העומד בסטנדרטים של מעסיקים ועונה על דרישות הצרכנים;
- יכולת תערוכה לייצר מאכלים אתניים ואזורים שונים;
- להפגין את היכולת ליישם עקרונות של תזונה טובה בייצור מזון העונה על דרישות הצרכנים;
- להפגין ידע בנושאי טיפול בטוח ומזון;
- קבלת תעודת תברואה של מטפלי מזון;
- חפש עבודה מוצלחת במגוון רחב של פעולות שירות מזון מסחריות ולא מסחריות;
- להפגין פרקטיקות ונהלים מקובלים הנדרשים לתכנון, תפעול ושמירת רשומות כפי שהם מיושמים במסעדה, קייטרינג או בשירות מזון.
דרישות הקורס זמינות כאן . אמנויות קולינריה של DCCC "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/54/54012_rsz_53879_dccc_culinary.jpg "alt =" אמנות קולינרית DCCC "/>
Delaware County Community College","author_url":"","source":""}" alt="145633_2579-20201118-104903-54013_53874_DCCC_STEM_Complex_south_facade_night_002.jpg" />
דרישות קבלה
הוכחת סיום בית הספר התיכון
מידע על מלגות
הקרן החינוכית של Delaware County Community College מעניקה כ -300,000 $ מלגות בשנה. לכל מלגה קריטריונים משלה לזכאות שנקבעה על ידי התורם. תקופת הבקשה למלגות בכל שנה נמשכת מאמצע פברואר עד אמצע אפריל. מידע נוסף ניתן למצוא באתר www. DCCC Edu / מלגות .
תאריך התחלה
בכל סמסטר.
- סמסטר סתיו: סוף אוגוסט;
- סמסטר אביב: תחילת ינואר;
- סמסטר קיץ: סוף מאי
תוצאת התוכנית
עם סיום מוצלח של תוכנית זו, התלמידים צריכים להיות מסוגלים:
- להפגין ידע ושימוש בשירותי מזון ובטרמינולוגיה קולינרית
- להפגין את היכולת לזהות מוצרי מזון שונים ואת השימושים הנפוצים שלהם
- הדגימו שיטות בישול שונות וטכניקות הצגה מתאימות
- להפגין את היכולת להשתמש כראוי ולטפל בציוד מקצועי לשירותי מזון וכלים קולינריים
- לייצר מזונות העומדים בסטנדרטים של המעסיקים ועונים על דרישות הצרכנים
- להפגין יכולת לייצר מאכלים אתניים ואזוריים שונים
- להפגין את היכולת ליישם עקרונות של תזונה טובה בייצור מזון העונה על דרישות הצרכנים
- הפגינו ידע בבטיחות ובנוהלי טיפול במזון
- קבל אישור תברואה של מטפלי מזון
- חפש עבודה מוצלחת במגוון רחב של פעולות שירותי מזון מסחריות ולא מסחריות
- הפגינו נהלים ונהלים מקובלים הנדרשים לתכנון, תפעול ושמירת תיעוד כפי שהם מיושמים בפעילות מסעדה, קייטרינג או שירות מזון
דרישות הקורס זמינות למטה.
גלריה
קבלה
מלגות ומימון
Delaware County Community Collegeהקרן החינוכית של הקרן מעניקה כ-300,000 דולר במלגות מדי שנה. לכל מלגה יש קריטריונים משלה לזכאות שנקבעו על ידי התורם. תקופת הבקשה למלגות בכל שנה נמשכת מאמצע פברואר עד אמצע אפריל.
מידע נוסף ניתן למצוא בכתובת: