עמית לאמנויות באמנויות הקולינריה
Glendale Community College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Glendale, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* 5,000 $ - 10,000 $ לשנה
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
CULIN 111 יסודות הבישול המקצועי 1
(לשעבר הכנת אוכל מתחיל)
4 יחידות
אומנויות הקולינריה 111 מספקות הקדמה ויישום של עקרונות הכנת המזון לצרכן על ידי אנשי מקצוע. הקורס שם דגש על בישול מעשי, טעימות והערכה כדי ללמד טכניקות קולינריות מקצועיות. הקורס מדגיש גם כיצד מרכיבים ותהליכים קולינריים משפיעים על תוצאות המוצר.
הרצאה 1.5 שעות. מעבדה 7.5 שעות.
תנאי מוקדם: אין.
העברת אשראי: CSU
CULIN 112 יסודות הבישול המקצועי 2
4.0 יחידות
CULIN 112 הוא המשך לאמנויות הקולינריה 111. זהו הקדמה ויישום של עקרונות הכנת המזון. הקורס שם דגש על סטנדרטים גבוהים של ייצור, שירות אטרקטיבי, שימוש בציוד מתאים ושימוש יעיל בזמן. הקורס שם דגש גם על פשטות בעבודה, דרישות תזונה והכנת אוכל מיוחד.
הרצאה 1.5 שעות מעבדה 7.5 שעות.
תנאי מוקדם: CULIN 111 או שווה ערך.
אשראי העברה: CSU
CULIN 113 נוהלי תברואה מוסדיים לשירותי מזון ואירוח
3 יחידות
אומנויות הקולינריה 113 לומדות פרקטיקות תברואה שכן הן משפיעות על האדם ועל פעולת שירות המזון והאירוח. היא שוקלת מניעה ושליטה בבעיות בהן נתקלים באמצעות חוויות אורח ועובד. הנושאים כוללים: כיצד למנוע ולשלוט בפתוגנים, שיטות טיפול במזון בטוח, הגנה על מזון באמצעות זרימתו דרך ההקמה, מערכות לניהול בטיחות מזון, מערכת HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point), ניהול מזיקים משולב, הכשרת עובדים ומדינה ומדינה תקנות מקומיות. התלמידים ישתמשו בחומרים של הקרן החינוכית של איגוד המסעדות הלאומי להשלמת תוכנית ההסמכה של ServSafe.
הרצאה: 3 שעות
תנאי מוקדם: אין.
העברת אשראי: CSU
CULIN 116 רכישה מוסדית לשירות אירוח ומזון
(לשעבר רכש אירוח, רכישה ובחירה)
3 יחידות
אומנויות הקולינריה 116 בוחן מדיניות, נהלים ובקרות ויישומם ברכישת סחורה וציוד לתעשיית שירותי המזון והאירוח, כולל ציוד, כלי שירות, רהיטים, אביזרים, שירותי קבלנות ומזון ומשקאות. המוקד של קורס זה הוא במדיניות ונהלי רכש, רכישה ובחירה מיטביים עבור ענפי המזון והאירוח.
הרצאה 3 שעות.
תנאי מוקדם: אין.
CULIN 122 בישול בינלאומי
3 יחידות
אומנויות הקולינריה 122 הוא מבוא לעקרונות וטכניקות קולינריים שמקורם במדינות ברחבי העולם. תחומי ההדרכה הספציפיים המכוסים כוללים מבחר ציוד וכלים מתאימים, שיטות הכנה נכונות ונהלים. כמו כן מודגשים הכנת אוכל והצגתו.
הרצאה 3 שעות.
תנאי מוקדם: אין.
הערה: ניתן לקחת קורס זה 4 פעמים תוך שימת דגש על מטבח אחר בכל פעם; ניתן להרוויח מקסימום 12 יחידות.
CULIN 124 אפייה בסיסית וקינוח
3 יחידות
אומנויות קולינריה 124 היא גישה מקצועית לכל ההיבטים של מטבח המאפה הקשורים לתעשיית שירותי המזון. הקורס שם דגש על שיטות שונות להכנת עוגה, כמו גם על יסודות טכנולוגיית האפייה. הקורס נועד לתת לסטודנטים מספיק ידע כדי להבין את עבודות המטבח והמאפה.
הרצאה 3 שעות.
תנאי מוקדם: אין.
הערה: ניתן לקחת קורס זה פעמיים; ניתן להרוויח 6 יחידות לכל היותר.
CULIN 212 הכנת אוכל מסחרי
5.0 יחידות
CULIN 212 מיועד לסטודנטים העוסקים בקריירה בענף המלונאות והמסעדנות. התלמידים יעבדו במטבח מסחרי של מלונות, שם ילמדו הכנת מזון וייצור בקנה מידה גדול.
הרצאה 3 שעות מעבדה 6 שעות.
תנאי מוקדם: CULIN 111.
הכנה מומלצת: CULIN 112.
CULIN 224 אמנויות מאפה ומאפה מתקדמות
5 יחידות
אומנויות הקולינריה 224 מתמקדות בהיבטים מתקדמים של אפייה ומאפה הקשורים למאפים קמעונאיים וכן לשירות מזון בבתי מלון, מסעדות ופעילות קייטרינג. התלמידים ישתמשו בטכניקות מתקדמות באמצעות התנסות מעשית במעבדות בייצור מאפים איכותיים, תוך התמקדות במוצרים בסגנון אירופאי, כולל בצק למינציה, מאפים, עוגות, פטי-פור, קינוחים מהודרים, טורטים, מוסים, שוקולד, וממתקים. העיטור מודגש מאוד.
הרצאה 3 שעות. מעבדה 6 שעות.
תנאי מוקדם: אמנויות קולינריה 124 או שווה ערך.
לוח שנה אקדמי
- מערכת סמסטרים (16 שבועות).
- סמסטר הסתיו מתחיל בסוף אוגוסט.
- סמסטר האביב מתחיל באמצע פברואר.
- מושב קיץ (אמצע יוני עד אמצע אוגוסט.); יחד עם מושב חורף לטווח קצר של שישה שבועות בתחילת ינואר.
סטודנטים בינלאומיים חדשים המועמדים ישירות מחו"ל יכולים להגיש מועמדות רק לסמסטר הסתיו או האביב. ההפעלות לטווח הקצר מציעות תזמון כיתות מוגבל לתלמידים "חדשים" ומיועדים בצורה הטובה ביותר ל"סטודנטים ממשיכים ".
דרישות קבלה
תמלילי תעודה ודיפלומה; מינימום של ממוצע ציונים 2.0 או "C", אם מועברים ישירות ממכללה או אוניברסיטה בארה"ב. TOEFL ציון מינימום 45 ב- iBT, או 'ציון הלהקה' של IELTS של מינימום 4.5 - אם אנגלית אינה שפת ההוראה הראשונה שלך. כמו כן, תצהיר על טופס תמיכה והצהרת בנק וכן מאמר אישי בן עמוד אחד. "קבלה מותנית" זמינה לסטודנטים ללא TOEFL או IELTS, והעברה מתוכנית של בית ספר לשפות.
מועדים להגשת מועמדות (למועמדים מעבר לים)
- 1 ביולי לסמסטר הסתיו;
- 1 בדצמבר לסמסטר אביב;
- [15 במאי עבור "מושב קיץ" - קיץ רק לסטודנטים "המעבירים" לארה"ב עם טופס I-20 עדכני ותקף.]
- מועדים עשויים להיות גמישים; אנא צרו קשר עם משרד הסטודנטים הבינלאומי לפרטים.
שכר לימוד ואגרות / הוצאות מחיה
- שכר לימוד ושכר טרחה (שנת הלימודים 2020-21): $ 7,581 דולר (במשרה מלאה; שני סמסטרים).
- עלויות מחיה משוערות מחוץ לקמפוס: $ 13,000 דולר.
- סה"כ עלויות לדוח בנק = 22,965 דולר.
- הערה: העלויות הנ"ל כפופות לשינויים תקופתיים / שנתיים. [אנא תכנן את התקציב שלך בהתאם].
- שכר הלימוד / האגרות משולם לכל סמסטר עם ההרשמה.
- לא נדרש "הפקדה מתקדמת בשכר הלימוד".
- המכללה מציעה תוכנית תשלום שכר לימוד בכל סמסטר.