יסודות המאפה הצרפתי - 6 שבועות
Ecole Lenôtre
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Rungis, צרפת
שפות
אנגלית, צָרְפָתִית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
6 - 6 שבועות
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 8,094 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* לא כולל מע"מ. מס ערך מוסף
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
ה- Ecole Lenôtre מספק לתלמידיו ולשותפיו הכשרה מתקדמת כדי להקל, לעודד, לתקשר ולשמור על סטנדרטים גבוהים של ביצועים ומצוינות.
קורס הכשרה זה "יסודות המאפה הצרפתי" נמשך 6 שבועות ומיועד לאנשים המעוניינים ללמוד ולשלוט ביסודות המאפה הצרפתי. מטרת התלמידים היא ללמוד ידע מקצועי בסיסי בפטיסרי צרפתי, תוך 6 שבועות . בית ספר לנטר מעביר לך את המחוות הבסיסיות ואת הטכניקות החיוניות.
לזכאות לקורס זה יש את הדרישות המוקדמות הבאות:
- להיות בגיל חוקי
- בעלי בסיס ידע מינימלי בהנמקה בסיסית (חישובים והגיונות)
- רוצים להצטרף לסביבה המקצועית של מקצועות הקולינריה
לימוד הידע והטכניקות נעשה באמצעות תרגול בכיתות. התיאוריה משולבת בפרקטיקה, ומאפשרת הבנה טובה יותר של הטכניקות ויישום מיידי.
תהיה לך הזדמנות לגלות גסטרונומיה מתוקה צרפתית באמצעות יצירות שונות.
תכנית
- מכינים בצקי מאפה בסיסיים: בצק עלים, בצק עלים...
- מכינים ספוגים ובצקים מוקצפים: ג'וקונדה, ביסקוויטים וינאים, "כאב דה ג'נס"...
- הכינו לפתנים ופירות עלומים: אגסים עלומים...
- מכינים מרנגים או בלילה על בסיס מרנג: מרנג שוויצרי, איטלקי, דאקוויז שקדים...
- הכינו קרמים בסיסיים והווריאציות שלהם: קרם מאפה, קרם צ'יבוסט, גנאש...
- ניהול וארגון עבודתו (עבודת צוות, ניהול מלאי, תהליכים ושיטות הולמים, ציות לייצור ושימור וכו')
מחיר
תעריף עבור 6 שבועות של אימון אינטנסיבי: 8.094 € HT (9.712,80 € TTC)
האימונים הבאים הם:
- 26 בפברואר 2024 - בצרפתית ובאנגלית
- 2 בספטמבר 2024 - בצרפתית ובאנגלית
למידע נוסף, אנא צור איתנו קשר בדוא"ל בכתובת [email protected]!
אנו מצפים לארח אותך ב-ECOLE LENÔTRE
קבלה
תכנית לימודים
תכנית
מטרת מודול זה היא לאפשר לתלמידים ללמוד את היסודות של קייטרינג מאפים ולשלוט במיומנויות הבסיסיות.
שיעורים מעשיים:
- מכינים בצקי מאפה בסיסיים: בצק קצר, בצק טארט, בצק עלים...
- מכינים ספוגים ובצקים מוקצפים: ג'וקונדה, ביסקוויטים וינאים, "כאב דה ג'נס"...
- הכינו לפתנים ופירות עלומים: אגסים עלומים...
- מכינים מרנגים או בלילה על בסיס מרנג: מרנג שוויצרי, איטלקי, דאקוויז שקדים...
- הכינו קרמים בסיסיים והווריאציות שלהם: קרם מאפה, קרם צ'יבוסט, גנאש...
- ניהול וארגון עבודתו (עבודת צוות, ניהול מלאי, תהליכים ושיטות הולמים, ציות לייצור ושימור וכו')
- הערכת ההתקדמות
שכר לימוד בתוכנית
גלריה
סטודנטים אידיאליים
הסמכת בסיס המאפים באקול לנוטר מיועדת למבוגרים המעוניינים להתאמן או להחליף קריירה:
- חובבים וחובבים שרוצים לנתב מחדש את הקריירה שלהם
- אנשי מקצוע צעירים
- אנשי מקצוע שעזבו את המקצוע לתקופה קצרה או ארוכה יותר
בהתחשב באינטנסיביות של תוכנית זו, חיוני שכל מועמד יהיה מונע באמת על ידי מקצועות הקונדיטוריה והמטבח המשובח בכלל.
דרישות מקדימות לזכאות לקורס זה:
- להיות בגיל חוקי
- בעל בסיס ידע מינימלי בהנמקה בסיסית (חישובים והגיונות)
- רוצים להצטרף לסביבה המקצועית של מקצועות הקולינריה
אפשרויות קריירה
בעקבות קורסי ההכשרה שלנו, בוגרים המקבלים את תואר הקונדיטור המוכר על ידי ה-RNCP כתואר מקצועי ברמה 4 המקבילה לבגרות מקצועית יכולים, בהתאם לרמתם ולסיכויי הקריירה שלהם, לעבור למקצועות הבאים.
- קונדיטור
- סו-שף פטיסייר
- שף קונדיטור
- שף ביתי
- מנהל עסק לקונדיטוריה
- מאמן שף, מורה שף
- יועץ, מבקר ובעל טור קולינרי
- מנהל מזון ומשקאות
- יזם
- יצירת מאפים
- ייצור מעבדה
- קייטרינג
- קונדיטור, שף מאפייה
בפגישה במרץ 2021, שיעור ההצלחה של התלמידים שלנו בתעודת שף קונדיטור היה 100% .