יסודות אומנות קונדיטוריה צרפתית
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Yssingeaux, צרפת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 months
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 10,770 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* מחירי נטו.
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
קורס שמיועד למי שחובב אומנויות קונדיטוריה צרפתיות וקינוחים אופנתיים. בהדרכת מומחים, תועבר למסע מתוק לגלות מרקמים, טעמים וטכניקות ייחודיות, כמו גם את סודות המאפה הצרפתי.
עם תיאוריה יישומית הפרושה לאורך התוכנית, בנוסף טיול שטח ומפגשים המוקדשים לעיצוב וצילום, תוכלו לרכוש את הכישורים להכין ולהראות את המאפים שלכם.
הזדמנויות בעבודה ובקריירה:
- יזם
- קונדיטור
- עיצוב קונדיטוריה
- ייצור מעבדות
- קייטרינג
מבנה התוכנית:
טכניקות יסוד לאומנויות קונדיטוריה: ארבעה שבועות
לחם ווינה-בית: שבוע
שוקולד וכניסה: 2 שבועות
קינוחי מסעדה: שבוע
משך: אימונים אינטנסיביים למשך חודשיים
תאריכים:
6 ביולי, 2020 - 28 באוגוסט, 2020/1 במרץ, 2021 -23 באפריל, 2021