חבר למדעים בקולינריה (ACA)
Sullivan University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Louisville, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
18 - 21 חודשים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 520 / per credit
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Jun 2024
מבוא
מטרת התכנית היא להקנות לבוגרים הבנה בסיסית של תעשיית הקולינריה. הבוגרים ידגימו בסיס בהכנת מזון, בקרת מלאי, תברואה ושיטות בישול יצירתיות. בוגרים מוצלחים מוכנים לשלב את היסודות החיוניים הללו עם כשרון אישי. התכנית כוללת פרקטיקום קולינרי (התמחות), שיסתיים באתר מאושר. באמצעות הפרקטיקום באתר מאושר, התלמידים צוברים ניסיון מעשי.
גלריה
קבלה
מלגות ומימון
מספר אפשרויות מלגה זמינות. אנא בקר באתר האוניברסיטה למידע נוסף.
תכנית לימודים
קורסים
- תיאוריה קולינרית בסיסית
- מדעי הטבע/מתמטיקה בחירה
- מעבדת מיומנויות קולינריות בסיסיות
- תיאוריית גארד מאנגר
- מעבדת גארד מאנגר
- מעבדת טכניקות קולינריות מתקדמות
- פרקטיקום למסעדות
- תברואה של שירות מזון
- תזונה בסיסית
- מאכלים בינלאומיים
- בקרת מזון ומשקאות
- ניהול ופיקוח אירוח
- יינות ומשקאות חריפים
- מדעי האפייה
- הרכב I
- יסודות האפייה
- אוריינות מידע
- אסטרטגיות חיוניות לתקשורת יישומית (ESAC)
- עקרונות המתמטיקה
- מקצוע מדעי הרוח/אמנויות יפות
- מקצוע בחירה במדעי החברה/ההתנהגות
סה"כ שעות אשראי: 94
אורך: 21 חודשים, 18 חודשים מואץ (יום)
משך הזמן לסיום התוכנית ישתנה בהתאם למספר הקורסים שנלמדו בכל קדנציה, קורסים התפתחותיים בעת הצורך, העברת אשראי מתקבל, היעדר הרשמה רציפה וכו'.
שכר לימוד בתוכנית
אפשרויות קריירה
לאן תואר מסאליבן ייקח אותך?
עם תואר Associate of Science in Culinary Arts מ- Sullivan University, תרכוש את המיומנויות והניסיון הדרושים לך כדי לפלס את דרכך לפסגה במקומות כגון:
- מסעדות
- בתי מלון ואתרי נופש
- ספינות שייט
- בתי חולים
- מוסדות חינוך
- עסקי תיווך מזון
- מטבחי מחקר ופיתוח
התואר שלנו בקולינריה יכין אותך גם להזדמנויות רבות שיכולות להוביל לתפקידים אחרים בתעשיית המזון מלבד השף המסורתי, כולל:
- בעל המסעדה
- מעצב אוכל
- קייטרינג
- שף אישי
- תְזוּנַאִי
- מהנדס מזון
- מנהל מזון ומשקאות