דיפלומה מומחית באומנויות קונדיטוריה צרפתיות
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Yssingeaux, צרפת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 months
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 12,680 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* - מחירים נטו. מוקדם ציפור שיעורי זמין. צור קשר לקבלת מידע נוסף: [email protected]
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תוכנה זו המיועדת למקצוענים בקונדיטוריה המבקשת להאיץ את הקריירה שלהם, תוכנית דו-חודשית ממוקדת מאוד בהשראת הפילוסופיה של השף אלן דוקאס סביב תוצרת איכותית וגישה טבעית ובת קיימא לאומנויות הקונדיטוריה.
תקדישו 90% מזמנכם לסדנאות מעשיות, בהנחיית Meilleurs Ouvriers de France ואלופי העולם בתחום הקונדיטוריה. תוכלו לרכוש ולשלוט במיומנויות וטכניקות מאפה מתקדמות, תוך כדי גילוי מאפים מודרניים ואיקוניים, קינוחים טבעיים ובריאים, מאפים אומנותיים כמו גם גלידות וסורבטים. קורסים לעיצוב וצילום, יחד עם ביקור חברה, כלולים גם בתוכנית עמוסה זו.
משך זמן: חודשיים
אפשרויות עבודה וקריירה:
- קונדיטור מנהלים
- שף קונדיטור / מדריך קונדיטור
- מנהל ייצור קונדיטוריה
- יזם / יועץ
- כותב אוכל ומבקר
מבנה התוכנית:
- טכניקות מתקדמות לאומנויות הקונדיטוריה - שבועיים
- גלידות וסורבטים - שבוע
- וינאוייזריה - שבוע
- קינוחים טבעיים ובריאים - שבוע
- שוקולד וקונדיטוריה - שבוע
- יצירות מופת אומנותיות - שבועיים
תאריכי התחלה: 1 במרץ, 2021/31 במאי, 2021/05 ביולי, 2021