דיפלומה בניהול תזונה ומזון
Fanshawe College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
London, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 8,632 *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* סך האגרה לסטודנטים בינלאומיים לקדנציה; העלויות בפועל עדיין נקבעות
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
סקירה כללית על ניהול תזונה ושירותי מזון
אם יש לך תשוקה לדיאטה, ניהול מזון ותזונה ואימון אחרים, אתה יכול להיות מוביל בשירותי מזון עם תעודת ניהול תזונה ושירותי מזון זו שנתיים. תכנית זו מיועדת לאוכלים אוכלים שרוצים ללמוד עוד על מדעי התזונה והיא הזדמנות מושלמת עבור אלה המעוניינים להמשיך בקריירה בתחום שירותי הבריאות ושירותי מזון נלווים אחרים.
סטודנטים לתכנית זו לניהול מזון ותזונה יבנו מיומנויות ב:
- כמות ייצור מזון
- טיפולי תזונה ודיאטה
- מדעי התזונה
- מַנהִיגוּת
- ניהול פיננסי
- משאבי אנוש
באמצעות הדרכה בכיתה והשבתות עבודה, התלמידים יגלו כיצד מתקני סיעוד, בתי אבות, בתי חולים, מעונות יום, קפיטריות בבתי ספר וקייטרינג מסחרי, כמו שירותי מזון של חברת תעופה, מספקים למטופלים, תושבים ולקוחות אוכל מזין.
תארים שמקבלים הבוגרים כוללים:
- מנהל תזונה
- מפקח על שירות המזון
- מפקח תזונתי
- טכנאי דיאטה
- תְזוּנַאִי
- מנהל שירות התמיכה
- יועץ שירות המזון
התכונן לקריירה מתגמלת בניהול מזון ותזונה!
בוגר שני תעודות מכללת אונטריו: תעודת המיומנויות הקולינריות ותעודת ניהול שירותי תזונה ומזון;
- בוגר השכלה איכותית מתוכנית מוסמכת זו של האגודה הקנדית לניהול תזונה (CSNM);
- הפוך למנהיג תוך למידה וליווי של סגל עם ניסיון בתחום וידע במדעי התזונה, תכנון תפריטים, ייצור מזון וצוותים מובילים;
- צבר ניסיון מעשי וכישורים עסקיים באמצעות השמה של חמישה שבועות על ידי עבודה כחלק מצוות ניהול תזונה ושירותי מזון של אחד השותפים לקהילה של פנסווה;
- הגש בקשה להזדמנויות כמו תוכנית המלגות הלאומית של CSNM, אשר פנסווה גאה לחלוק עם שלושה זוכים בפרסים ארציים עד כה;
- רדוף תואר, אם תבחר בכך, עם Pathways כולל התמחות בהצטיינות של מכללת אוניברסיטת ברשיה במגמת תזונה ודיאטה, אשר נדרשת להגיש בקשה להתמחות דיאטנית רשומה;
- המשך השכלתך בידיעה שתסיים את לימודיך להשלים אישורים קנדיים נוספים הזמינים בתעשיית המזון והתזונה.
מידע אחר
- התוכנית לניהול שירותי תזונה ושירותי מזון מוכרת על ידי האגודה הקנדית לניהול תזונה (CSNM). הבוגרים זכאים לחברות מקצועית ב- CSNM עם סיום התוכנית בהצלחה (www.csnm.ca). חברות ב- CSNM הוכחה כתנאי מוקדם בתחום שירותי המזון הבריאותי.
- עם סיום מוצלח של דרגות 1 ורמה 2 של התוכנית לניהול תזונה ומזון, הסטודנטים יקבלו תעודת מיומנויות קולינריות באוניברסיטת אונטריו.
תוצאות למידה
הבוגר הוכיח באופן מהימן את היכולת
- לתכנן תפריטים שיתאימו לצרכים התזונתיים, התזונתיים והרפואיים, הדרישות התרבותיות והדתיות וההעדפות האישיות של הלקוחות.
- לנהל טיפול, הכנה ושירות של מזון בכדי להבטיח עמידה בחקיקה, מדיניות, נהלים ושיטות עבודה מומלצות בענף בנושא בריאות, בטיחות, תברואה, אבטחת איכות ושביעות רצון הלקוחות.
- לנהל את הצרכים התזונתיים של לקוחות מגוונים בתחום שירותי הבריאות ובמסגרות מזון אחרות בשיתוף פעולה עם או תחת הנחיית אנשי מקצוע בתחום הבריאות
- לתמוך באחרים לעבוד במקצועיות ובאתיקה בהתאם לתעשייה, לארגון ולסטנדרטים המשפטיים.
- לעקוב אחר מגמות מקומיות, לאומיות ועולמיות רלוונטיות, טכנולוגיות מתפתחות, שינויים בחקיקה ושיטות עבודה מומלצות בכדי לשפר את ביצועי העבודה וליידע את ניהול ומסירת שירותי המזון והתזונה.
- לספק שירות לקוחות המצפה, עונה ו / או עולה על ציפיות הפרט ועולה בקנה אחד עם הסטנדרטים והיעדים של הארגון.
- לתרום לשכירות, אימון, הדרכה, תזמון, פיקוח וניהול ביצועי צוות המחלקה בהתאם למשאבי אנוש, יחסי עבודה, בריאות ובטיחות במקום העבודה ושיטות עבודה מומלצות בתעשייה.
- ליישם שיטות עבודה מומלצות בתעשייה, מגבלות פיננסיות ועקרונות של אחריות חברתית וקיימות סביבתית על ניהול מלאי ורכישת סחורות ושירותים.
- לתרום לניתוח שירותי המזון והתזונה ותפעול, וליישום והערכה של שינויים, כדי לתמוך בשיפור מתמיד.
- לתרום לתכנון וניהול תקציבים התואמים את יעדי הארגון והדרישות החוקיות למחלקות תזונה ושירותי מזון.
- בחר והשתמש במידע ובטכנולוגיות ספציפיות לתעשייה כדי לשפר את ביצועי העבודה האישיים וניהול ומסירת שירותי מזון ותזונה.
- לקדם שירותי מזון ותזונה וחיים בריאים כדי לתמוך בתוכניות שיווק וברווחתם הכללית של הלקוחות.
Pathways תוכנית
התמחות בתזונה ודיאטה במכללת אוניברסיטת ברשיה, אוניברסיטת ווסטרן
קורסים
שלב 1
קח את כל הקורסים המנדטוריים הבאים:
- FDMG-1113 הכנת מזון 1 4
- FDMG-1104 ידע קולינרי בסיסי 3
- BAKE-1021 אפייה מעשית 1 4
- תאוריית האפייה BAKE-1002 1
- הכנת קריירה DEVL-1049 2
- WRIT-1042 סיבה וכתיבה 1-תיירות / אירוח 3
- מתמטיקה -1210 מתמטיקה לאירוח 2
- NUTR-1018 מבוא לתזונה 2
שלב 2
השכלה כללית - קח קורס בחירה כללי בחינוך כללי 3.
קח את כל הקורסים המנדטוריים הבאים:
- FDMG-3043 הכנת מזון 2 2
- FDMG-3044 Garde Manger 2
- FDMG-1064 רכישה ותכנון תפריטים 2
- COMM-3080 Comm עבור תיירות ואירוח 3
- ANTH-1012 אנתרופולוגיה תרבותית 3
- FDMG-1114 הפקת מסעדות 1 3
דרגה 3 - חוג
קח את הקורס המנדטורי הבא:
מיקום שדה NUTR-1015 4.8
רמה 4
השתתף בכל קורסי החובה הבאים
(מינימום ציון ג '):
- ANTH-1002 האנתרופולוגיה של הגסטרונומיה המודרנית 3
- NUTR-1011 מדע המזון והתזונה 3
- NUTR-1012 פיזיולוגיה ותזונה רגילה 2
- יסודות חשבונאות ACCT-1104 3
- תיעוד קליני NUTR-1013 2
- NUTR-1014 תזונה טיפולית 2
- HOSP-1013 יחסי עובדים 3
- NUTR-3008 טיפול תזונתי מעשי 2
רמה 5
השתתף בכל קורסי החובה הבאים
(ציון מינימלי C):
- מיקום קליני NUTR-3004 4.8
- MKTG-3041 תזונה שיווקית 3
- FDMG-5018 ביקורת ותאימות 3
- FINA-3038 מימון לניהול מזון ותזונה 3
- בדיקת תזונה NUTR-3006 3
- MGMT-3099 ניהול מתקנים 3
חינוך כללי - בחירות בחירה
קח 3 נקודות זכות בחינוך כללי - בדרך כלל נלקח ברמה 2
תושבות התוכנית
סטודנטים חייבים להשלים מינימום 21 נקודות זכות בתכנית זו במכללת Fanshawe College כדי לעמוד בדרישת התושבות בתכנית ולסיים את התוכנית.
דרישות קבלה
OSSD עם קורסים מהמכללה (C), אוניברסיטת (U),
אוניברסיטה / מכללה (M), או זרם פתוח (O) עם:
- כל כיתה 12 אנגלית (C) או (U)
- כל מתמטיקה כיתה 11 * (C), (U) או (M)
אוֹ
תעודת כניסה אקדמית וקריירה (ACE)
אוֹ
תעודת שוויון תיכון באונטריו (GED) ו:
כל מתמטיקה כיתה 11 * (C), (U) או (M)
אוֹ
- מועמד מבוגר עם עמד בקורסים הנדרשים כאמור לעיל
הערה:
מועמדים שחסרים להם את המתמטיקה הנדרשת עשויים עדיין לזכות בקבלה על ידי השלמת שדרוג מתאים מראש.
דרישות שפה אנגלית
מועמדים ששפתם הראשונה אינה אנגלית יידרשו להפגין בקיאות באנגלית באחת מהשיטות הבאות:
- כיתה י 'מכללת זרם או זרם האוניברסיטה אשראי אנגלית מבית ספר תיכון אונטריו, או שווה ערך, בהתאם לדרישות הקבלה של התוכנית
- מבחן אנגלית כשפה זרה (TOEFL) עם ציון מינימלי של 79 למבחן מבוסס אינטרנט (iBT), עם תוצאות הבדיקה בשנתיים האחרונות
- מערכת בדיקות שפה אנגלית בינלאומית (IELTS) מבחן אקדמי עם ציון כולל של 6.0 ללא ציון נמוך מ -5.5 באחת מארבע הלהקות, עם תוצאות הבדיקה בשנתיים האחרונות.
- (CAL) עם ציון כולל של 60 עם ציון לא פחות מ 50 בכל אחת מארבע הלהקות, עם תוצאות המבחן בשנתיים האחרונות
- מבחן Pearson של האקדמיה האנגלית (PTE) עם ציון מינימלי של 53, עם תוצאות הבדיקה בשנתיים האחרונות
- מבחן אנגלית בקיימברידג '(FCE / CAE / CPE) עם ציון כולל על סולם קמפברידג' האנגלי של 169 ללא מיומנות שפה פחות מ 162, עם תוצאות הבדיקה בשנתיים האחרונות
- הערכת שפה אנגלית (ELE) במכללת Fanshawe College עם ציון מינימלי של 70% בכל חלקי המבחן, עם תוצאות המבחן בשנתיים האחרונות
- Fanshawe College ESL4 / GAP5 תלמידים: ציון מינימום של 80% ב ESL4 / GAP5 רמה 8, 75% ב ESL4 / GAP5 רמה 9, או 70% ב ESL4 / GAP5 רמה 10
הכנה אקדמית מומלצת
- כיתה 11 מזון ותרבות (ז)
- כיתה 12 תזונה ובריאות (ג)
- כיתה 11 או כיתה 12 כימיה (C) או (U)
- כיתת י"א או כיתה י"ב ביולוגיה (C) או (U)
- כיתות י"א וכיתה י"ב אירוח ותיירות (ג)
- כל כיתה י"א או 12 כיתה יזמות (ג) או (O)
- כיתה 11 טכנולוגיית מידע ותקשורת: הסביבה הדיגיטלית (O) או כיתה 12 טכנולוגיית מידע ותקשורת: פתרונות מולטימדיה (C)
- עקרונות חשבונאות פיננסית 12 (M)
- כיתה 12 תקשורת עסקית וטכנולוגית (O)
- תעודת כניסה אקדמית וקריירה (ACE): קורס מתמטיקה עסקית או טכנית וקורס מיומנויות מחשב
הכנה אישית מומלצת
- עניין בתזונה ובריאות
- התעניינות בהכנת ושירות מזון על ידי ביקור בסביבות שירות מזון מוסדי
- עניין במזונות ובמנהגים של מדינות אחרות
- לפתח מיומנויות מנהיגות
- סוג האדם שנכנס לתחום צריך להיות אחראי, יכול להיות אישי ויהנה לעבוד עם אנשים בענף מאתגר
- אנשים מצליחים הם שחקני צוות מוכווני פירוט וטובים
מעמד מתקדם
מועמדים רשאים להגיש בקשה למעמד מתקדם על בסיס הישגים אקדמיים קודמים במוסד אחר ו / או הערכה מוקדמת של למידה והכרה (PLAR). מעמד מתקדם מעמיד את המבקש לכניסה ישירה לרמה שנייה או גבוהה יותר של התכנית.
קריטריונים לבחירת המבקש
כאשר מספר המועמדים הזכאים יעלה על השטחים הזמינים בתכנית, הקריטריונים לבחירת המבקש יהיו:
- העדפה לתושבי קבע של אונטריו
- קבלת הבקשה עד ה -1 בפברואר (לאחר תאריך זה, Fanshawe College תשקול את המועמדים על בסיס ראשון שמקורו לראשונה עד לתכנית מלאה)
- הישג בדרישות הקבלה
דרישות קבלה
הפריטים הבאים חלים על התוכנית:
- ראיות של תיעוד בריאות טובה של חיסון נדרש
- המשטרה לבדוק שיא פגיע הסקר המגזר, כולל בדיקה של החנינה מינית מסד נתונים של עבריינים
- תעודת מזונות בטוחים
- בדיקת שחפת דו-שלבית
אפשרויות קריירה
- מנהל תזונה
- מפקח על שירות המזון
- טכנאים דיאטטיים / עוזרים
- חבר בצוות שירות המזון, כגון טבח או עובד שירות מזון
- מנהל תזונה / מנהל מחלקה
- מנהל מזון ותזונה
גלריה
קבלה
תכנית לימודים
קורסים
שלב 1
קח את כל קורסי החובה הבאים:
- FDMG-1113 ---- הכנת מזון 1
- FDMG-1104 ---- ידע קולינרי בסיסי
- BAKE-1021 ---- אפייה מעשית 1
- BAKE-1002 ---- תורת האפייה
- DEVL-1049 ---- הכנה לקריירה
- WRIT-1042 ---- סיבה וכתיבה 1-תיירות/אירוח
- MATH-1210 ---- מתמטיקה לאירוח
- NUTR-1018 ---- תזונה-מבוא
שלב 2
השכלה כללית - למדו קורס בחירה בחינוך כללי בן 3 נ"ז.
קח את כל קורסי החובה הבאים:
- FDMG-3043 ---- הכנת מזון 2
- FDMG-3044 ---- Garde Manger
- FDMG-1064 ---- רכישה ותכנון תפריטים
- COMM-3080 ---- Comm לתיירות ואירוח
- ANTH-1012 ---- אנתרופולוגיה תרבותית
- FDMG-1146 ---- ייצור שירותי מזון
רמה 3 - התמחות
קח את קורס החובה הבא:
- NUTR-1015 ---- מיקום שדה
רמה 4
קח את כל קורסי החובה הבאים
(מינימום כיתה ג'):
- ANTH-1002 ---- האנתרופולוגיה של הגסטרונומיה המודרנית
- NUTR-1011 ---- מדע המזון והתזונה
- NUTR-1012 ---- פיזיולוגיה ותזונה רגילה
- ACCT-1104 ---- יסודות החשבונאות
- NUTR-1013 ---- תיעוד קליני
- NUTR-1014 ---- תזונה טיפולית
- HOSP-1013 ---- קשרי עובדים
- NUTR-3008 ---- טיפול תזונתי מעשי
רמה 5
קח את כל קורסי החובה הבאים
(מינימום כיתה ג'):
- FLDP-3049 ---- פרקטיקום לתזונה
- MKTG-3041 ---- שיווק תזונה
- FDMG-5018 ---- ביקורת ותאימות
- FINA-3038 ---- מימון לניהול מזון ותזונה
- NUTR-3006 ---- בדיקת תזונה
- MGMT-3099 ---- ניהול מתקנים
השכלה כללית - מקצועות בחירה
קח 3 נקודות השכלה כללית - נלקח בדרך כלל ברמה 2
תושבות התוכנית
סטודנטים חייבים להשלים מינימום של 21 נקודות זכות בתכנית זו ב- Fanshawe College כדי לעמוד בדרישת התושבות בתכנית ולסיים את לימודיהם בתכנית זו
תוצאת התוכנית
הבוגר הוכיח בצורה מהימנה את היכולת
- לתכנן תפריטים שיתאימו לצרכים התזונתיים, התזונתיים והרפואיים, הדרישות התרבותיות והדתיות והעדפות האישיות של הלקוחות.
- לנהל טיפול, הכנה ושירות של מזון כדי להבטיח עמידה בחקיקה הרלוונטית, מדיניות, נהלים ושיטות עבודה מומלצות בתעשייה לבריאות, בטיחות, תברואה, אבטחת איכות ושביעות רצון הלקוחות.
- לנהל צרכים תזונתיים של לקוחות מגוונים בשירותי הבריאות ובמסגרות שירותי מזון אחרות בשיתוף או בהנחיית אנשי מקצוע בתחום הבריאות.
- לתמוך באחרים לעבוד בצורה מקצועית ואתית בהתאם לסטנדרטים של התעשייה, הארגון והחוק.
- מעקב אחר מגמות מקומיות, לאומיות ועולמיות רלוונטיות, שינויים בטכנולוגיות המתפתחות בחקיקה ושיטות עבודה מומלצות לשיפור ביצועי העבודה והסברה לניהול ואספקה של שירותי מזון ותזונה.
- לספק שירות לקוחות שצופה מראש, עומד ו/או עולה על ציפיות אינדיבידואליות ותואם את הסטנדרטים והיעדים של הארגון.
- לתרום לגיוס, אימון, הכשרה, תזמון, פיקוח וניהול ביצועים של צוות המחלקה בהתאם למשאבי אנוש, יחסי עבודה, בריאות ובטיחות במקום העבודה ושיטות עבודה מומלצות בתעשייה.
- ליישם שיטות עבודה מומלצות בתעשייה, אילוצים פיננסיים ועקרונות של אחריות חברתית וקיימות סביבתית לניהול מלאי ורכש של סחורות ושירותים.
- לתרום לניתוח שירותי ותפעול מזון ותזונה, ויישום והערכה של שינויים, כדי לתמוך בשיפור מתמיד.
- לתרום לתכנון וניהול תקציבים בהתאם ליעדי הארגון ולדרישות החוק למחלקות תזונה ושירותי מזון.
- לבחור ולהשתמש במידע ובטכנולוגיות ספציפיות לתעשייה כדי לשפר את ביצועי העבודה האישיים ואת הניהול והאספקה של שירותי מזון ותזונה.
- לקדם שירותי מזון ותזונה ואורח חיים בריא כדי לתמוך בתוכניות השיווק וברווחתם הכללית של הלקוחות.
אפשרויות קריירה
בוגרי התוכנית לניהול תזונה ושירותי מזון של Fanshawe יכולים למצוא תעסוקה במגוון מסגרות, לרבות מתקני בריאות, טיפול ארוך טווח, מגורים לפנסיה, בתי חולים, מתקני כליאה, מעונות יום, שירותי מזון של חברות תעופה, סוכנויות קהילתיות וממשלתיות, שירותי קייטרינג, בתי ספר/מכללות/אוניברסיטאות, מכירות שירותי מזון ותעשיות אירוח. הם יכולים להמשיך במגוון רחב של קריירות, כולל:
- תְזוּנַאִי
- מנהל תזונה
- ממונה על שירותי מזון
- מפקח תזונתי
- טכנאי/עוזר דיאטטי
- טבח או עובד שירות מזון
- מנהל דיאטה/מנהל מחלקה
- מנהל מזון ותזונה
- מנהל שירותי מזון או שירותי תמיכה
- עוזר מנהל שירותי מזון
- מנהל שירותי תמיכה
- ראש שירותי מזון
- יועץ שירותי מזון
הנה כמה דוגמאות להזדמנויות קריירה לבוגרי התוכנית לניהול תזונה ושירותי מזון של Fanshawe:
עוזר מנהל שירותי מזון
מבטיח כי דרישות התזונה והתזונתיות מתקיימות עבור כל תושב ומסתיימות הערכות קבועות.
עוזר תזונתי
אחראי על הכנה, שירות וניקיון של שירותי ארוחה/הזנה.
ראש שירות מזון
לפתח ולבצע תוכנית שירות מזון הכוללת ארוחות מושכות ומזינות העונות על הצרכים התזונתיים של לקוחות בודדים.
עדויות סטודנטים
English Language Requirements
אשר את מיומנותך באנגלית עם מבחן Duolingo אנגלית! ה-DET הוא מבחן אנגלית מקוון נוח, מהיר ובמחיר סביר המתקבל על ידי למעלה מ-4,000 אוניברסיטאות (כמו זו) ברחבי העולם.