דיפלומה באמנויות הקולינריה
Dubai College of Tourism
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Dubai, איחוד האמירויות הערביות
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
AED 30,000 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* לשנה
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
מיליוני יוצאי לאומים שונים הופכים את דובאי לביתם, האוכל והטעמים שלהם מתמזגים ומגלים ביטויים חדשים. במקביל העיר מקבלת מדי שנה מיליוני מבקרים מכל רחבי העולם. ככלי היתוך של תרבויות וזהויות קולינריות, דובאי היא מקום מדהים לעסוק בקריירה באמנויות הקולינריה.
תוכנית האישורים לשנה עוסקת לא רק במוקד הברור של הכנת מזון, אלא בוחנת תחומים כמו היבטים של תזונה, בטיחות מזון ותברואה, יסודות קולינריה ואפייה ורכישת שירותי מזון.
תוכנית הדיפלומה, שנמשכת שנה נוספת לאחר התעודה, בונה על כישורים אלה באמצעות הכשרה מעשית נוספת, הכשרה מעשית בתחום העסקים, הניהול, מדעי המזון והתזונה.
מבנה הקורס
שנה ראשונה | תעודה באמנויות קולינריה (דרגה 4)
במהלך השנה בתעודת תעודה באמנויות קולינריה התלמידים לומדים את הנושאים הבאים כיחידות ליבה המספקות את הכישורים העסקיים והאקדמיים הבסיסיים הנדרשים בכל תפקיד הקשור לאמנויות קולינריות:
- מודעות תרבותית ותקשורת במקום העבודה
סטודנטים לאמנויות קולינריה ילמדו גם יחידות מתמחות שיעניקו להם ידע רחב על מרכיבי המפתח של תחום התיירות, כמו גם מיומנויות קונקרטיות כדי להפוך אותם מוכנים לעבודה. היחידות הן:
- מבוא לאמנויות הקולינריה
- הכנה לקריירה באמנויות הקולינריה
- בטיחות מזון ותברואה
- יסודות הקולינריה 1, 2, 3
- מבוא לאירוח (קצר)
- היבטים של תזונה
- מְתַאֲבנִים
- גארדה מאנגר: סוסים וסוסים
- הכנת בשר
- הכנת מאכלי ים
- הכנת עופות ומשחקים
- הכנת קינוח
- יסודות אפייה
- פעילות במסעדות
- התמחות בתעשייה
שנה שתיים | תעודה באמנויות קולינריה (דרגה 5)
עם סיום מוצלח של תכנית התעודה, הסטודנטים יכולים לבחור להתקדם לתוכנית דיפלומה באמנויות קולינריה, הדורשת שנת לימוד נוספת. הדיפלומה מתמקדת בהוראת כישורי פיקוח, עבודת צוות ומנהיגות יותר. תהיה לך גם ההזדמנות להתאים את הלימודים שלך כך שיתאימו לשאיפות הקריירה שלך באמצעות מבחר של מודולים אופציונליים ולהשלים מיקום ארוך יותר להתמחות בתעשייה של לפחות 4 חודשים.
הסטודנטים לומדים את המקצועות הבאים במהלך תעודת הקולינריה:
- יצירת תפריט
- שימור מזון
- רכישת מזון
- אפייה מתקדמת
- מאפה וקונדיטוריה
- שוקולד
- התמחות בתעשייה
שימו לב שתכנית הדיפלומה זמינה רק לאותם סטודנטים שסיימו בהצלחה את תוכנית האישורים לשנה.
תכונות הקורס
- ביקורים באתר
- הרצאות אורח ממומחים / חיבורים בתעשייה
- קישורים / חיבורים לתעשייה
- שירות קריירה - הכנה לקריירה בתיירות
- מומחיות בענף - מורים
- עבודה קבוצתית מעשית ומשימות
- רשת עם אנשי מקצוע בתעשייה
- חודש התמחות
- הזדמנויות להתנדבות
פרטי הקורס
תוכנית תעודת
- סה"כ שעות אשראי: 68 שעות
- אגרות: 30,000 AED
תכנית דיפלומה
- סה"כ שעות אשראי: 22 שעות
- אגרות: 30,000 AED