דיפלומה ב אירוח - מלון וניהול מסעדה תפעול
Durham College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Whitby, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
4 סמסטרים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 5,332 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* שנה אחת המקומי: 5,332 $ (CDN); שנה אחת בינלאומית: $ 15,970 (CDN). ייתכן שיחולו עלויות נוספות.
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
להיות חלק מאחד המגזרים הצמיחה המהירה ביותר בתעשייה בעולם. בתי מלון, אתרי נופש, מסעדות, ספינות שייט, בתי קזינו, מקומות בילוי ומרכזי כנסים, כולם נהנים ממספר הולך וגדל של מטיילים מרחבי העולם. למד את מיומנויות תפעוליות חיוני טכניקות ניהול מעסיקים ערך זה עסק תוססת. חקור את נתיבי הקריירה המגוונים הזמינים עבורך, כפי שאתה משחרר את התשוקה שלך למצוינות שירות לקוחות רווחי האירוח העסקי. העולם של לינה, מזון, ומשקאות, נסיעות ותיירות הוא שלך לגלות.
התוכנית מתמקדת בניהול של בתי מלון, מסעדות ותיירות, והיא נועדה לספק לך בסיס יסודי של הכישורים המקצועיים הנדרשים כדי להתחיל קריירה במגזרים אלה. בהינתן האופי המעשי של תעשיית האירוח, כל הקורסים מתוכננים לספק לך הזדמנויות למידה אקטיביות, כולל מעבדות להכנה למזון ומשקאות ולפעולות שירות ודלפק קבלה, יחד עם מספר רב של מקרי מבחן ותרגילי סימולציה. בנוי על שלושה נושאים מרכזיים - ניהול עסקים רווחי, שירות לקוחות למופת והערכה של נוהלי אירוח בר קיימא - כל קורס ייקח אותך על חקירה של ההיבטים העסקיים השונים של תעשיית האירוח שירות, כולל:
- הַסעָדָה
- שירות לקוחות
- תכנון אירוע
- ניהול כספים ומשאבי אנוש
- שירות מזון
- פעולות המלון
- שיווק
- פעולות מסעדה
- יזמות
עבודת צוות, החלטות אפקטיביות, חשיבה ביקורתית, כישורי מנהיגות נחקרו בשנת 1, וכן הדגיש במהלך השנה השנייה של התוכנית. כמו כן, תוכלו להשתתף בקורס אבני דרך בסמסטר 4 המיועד לספק לכם הזדמנות ליישם את המיומנויות שרכשתם במהלך התוכנית תוך כדי הפעלת מלון בשירות מלא באמצעות תוכנית סימולציה חזקה.
כדי לפתח זיקה טובה יותר לתעשייה ולהגביר את היכולות שלך, אתה מוזמן לפנות לאופציית שיתוף הפעולה במהלך הסמסטר הראשון. סטודנטים מוסמכים ישלימו תקופת עבודה בת 4 חודשים, בין הקיץ לסמסטר השלישי של התכנית. התלמידים יכולים גם לבחור להשלים את השדה של 80 שעות כדי לקבל ניסיון בעבודה במהלך הסמסטר הרביעי שלהם.
תוכנית האירוח - Hotel and Restaurant Operations Management מוצעת בקמפוס וויטבי (Whitby), ביתו של המרכז החדש של מכללת ו 'גאלן וסטון למזון. סביבת למידה חדשה מדהימה זו מספקת גישה למעבדות, כיתות לימוד וחדרי ישיבות הכוללים את חווית הלמידה הטובה ביותר האפשרית.
התלמידים בתוכנית זו ייהנו מעבודה ולמידה בביסטרו 67 ', מסעדה בשירות מלא, מוסמכת על ידי צוות וסטודנטים.
חינוך שיתופי (Co-op) ( זמין - צריכת ספטמבר בלבד)
הדרך הטובה ביותר להצליח בתחום שלך היא לטבול את עצמך בו! Co-op היא דרך מצוינת לבנות את הרשת המקצועית שלך, לחקור נתיבי הקריירה וליישם בכיתה תורתו למצבים עבודה אמיתית. Co-op הוא מודל לחינוך המשלב למידה אקדמית עם למידה במקום בתחומים הרלוונטיים ליעדים האקדמיים והאקדמיים של התלמידים. בדומה לקורס אקדמי, תנאי העבודה הם מרכיב חובה של צורה זו של למידה חווייתית.
סטודנטים המגיעים לתכנית דיפלומה של מלון "מסעדה - מסעדה ומסעדות" בחודש ספטמבר יוזמנו לפנות לאופציית הקו-אופ במהלך הסמסטר הראשון שלהם. הכניסה לאופציית שיתוף הפעולה מוגבלת ותהליכי הבטחת תקופת עבודה הם תחרותיים. סטודנטים הזכאים לשיתוף פעולה יהיו זכאים להשלים תקופת עבודה בת 4 חודשים בין הסמסטר השני והשלישי לתכנית.
תמיכה זמינים דרך Co-op המשרד כדי לסייע לתלמידים עם הבטחת תנאי העבודה שלהם. בנוסף, משרד הקואופרטיב נמצא בקשר עם תלמידי הקו-אופ ומעסיקיהם במהלך תקופת העבודה כדי לסייע בכל שאלה. עם השלמת תקופת העבודה, סטודנטים Co-op לחזור לקמפוס כדי להשלים את שני הסופי סמסטרים אקדמיים של התוכנית לפני סיום הלימודים.
דרישות קבלה
- אונטריו דיפלומה תיכונית (OSSD) או סטודנט בוגרת מצב
- כיתה י"ב אנגלית (C או U)
עלויות
שנה אחת |
קורסים
סמסטר 1
- תקשורת לעסקים I (COMM 2204)
- מחשבים לאירוח (COMP 1210)
- שירות לקוחות (CSRV 2200)
- תורת הקולינריה I (CULI 1200)
- קולינריה
- בטיחות מזון תברואה (מזון 1200)
- תזונה קולינרית (NUTR 2200)
- מבוא לתיירות
סמסטר ב '
- חשבונאות עבור אירוח (ACCT 1208)
- פעולות משקה (BEV 2200)
- תכנון קריירה (CAPL 4200)
- פעולות המלון (HOOP 2200)
- תפריט תפריט (MENU 2200)
- שיווק אירוח (MKTG 4210)
סמסטר 3
- קייטרינג ואירועים תכנון (CEP 3200)
- פעולות שירות מזון (FOOP 2200)
- סדנת מיקומי שדה (FWKW 3200)
- השכלה כללית בחינוך (GNED 0000)
- האוצר אירוח (HOSF 3200)
- ניהול צוותים
- ניהול משאבי אנוש עבור אירוח (HRM 4205)
סמסטר 4
- יזמות (ENTR 4203)
- שדה השמה-המגה (FWK 3200)
- השכלה כללית בחינוך (GNED 0000)
- אשראי כללי כללי (GNED 1000)
- פרויקט Capstone Hospitality (HCAP 4200)
- סיכון
הקורסים ותיאורי הקורסים כפופים לשינוי.
אפשרויות קריירה
מה אתה יכול להיות:
- נציג שירות אורחים
- מנהל מסעדה
- שוֹעֶר
- מפקח משרד קדמי
- מנהל מלון
- מנהל מכירות
- מתנת לילה
- מבקר לילה
- מנהל משק הבית
- מפקח על מזון ומשקאות
איפה אתה יכול לעבוד:
- מלון
- מִסעָדָה
- מרכז כנסים
- אתר נופש
- מגרש גולף
- אירוע או מקום ספורט
- ספינת תענוגות
- שירותי בילוי
- ארגון משחקים או קזינו
- טיפול לטווח ארוך
למידה ניסיונית
מיקום שדה
סטודנטים המשלימים את השדה ישתתפו בתכנית עבודה בת 80 שעות ללא תשלום בסמסטר הרביעי. זה יספק את ההזדמנות לשלב את התיאוריה עם בפועל תחת פיקוח של מקצועי בתעשייה. הסטודנטים עובדים בבתי מלון, מסעדות, חברות קייטרינג, שירותי שירות מזון, מגרשי גולף, פעילויות תיירותיות או מקומות אחרים, ומיישמים את כישוריהם מהכיתה בעבודה.
פעילויות בקמפוס
מתוך אירועים מיוחדים המתמקדים בתלמידים לתעסוקה במרכז W. גאלן וסטון למפעל מזון ופעילויות קייטרינג לפרויקטים מיוחדים, יש אינספור הזדמנויות לסטודנטים לקדם את הלמידה שלהם מעבר למעבדות.