דיפלומה באמנויות הקולינריה
Sunway University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Shah Alam, מלזיה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 16,135
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
דיפלומה באמנויות בישול מספק לך הכשרה קולינארית באיכות הגבוהה ביותר עם המדינה- of-the-art מטבח מתקני בכיתה.
בראשות צוות עטורת הפרסים של מומחים קולינריים, המטרה שלנו היא לייצר בוגרי איכות שאינם רק בטוחים עם הכישורים הקולינריים שלהם, אלא גם מסוגלים לתקשר שוטפת, לעבוד באופן עצמאי ולהציג תכונות מנהיגות שישפר את האישורים שלהם האירוח ו foodservice תעשיות כאן במלזיה ובעולם.
ניסיון מעשי חיוני יתקבל באמצעות התמחות בת 20 שבועות. תעודה זו מוסמכת על ידי לה קורדון בלו ועם סיום התוכנית המוצלחת, מוענקים לבוגרים שני תעודות; אחת מאוניברסיטת Sunway University ואחת מלה קורדון בלו, מוסד מוביל באמנויות קולינריה ואירוח.
הכנסה
ינואר, אפריל ואוגוסט
מֶשֶׁך
2 שנים (במשרה מלאה)
קריירה לקוחות פוטנציאליים
- שף דה Cuisine / שף בכיר
- מנהל מסיבות
- מנהל מזון ומשקאות
- מנהל מזון טיסה
- מנהל פיתוח מוצר
- בעל מסעדה / יזם
מודולים
- מבצעים במטבח ובמטבח I
- פעולות קולינריה ומטבח II
- פאטיסרי
- וינואיזרי ובולאנגרי
- בטיחות מזון ותברואה
- פעולות מזון ומשקאות
- פעולות מזון ומשקאות II
- לימודי משקה
- מבוא לתעשיית האירוח והתיירות
- אנגלית עסקית
- אנגלית עסקית II
- כישורי תקשורת
- מטבח צרפתי קלאסי
- מטבח עכשווי
- אמנות הקולינריה
- רכישה ובקרת עלויות
- סביבה עסקית
- ניהול אירוח
- מבוא ליזמות
- עקרונות חשבונאות
- עקרונות השיווק
- תְקוּפַת הִתמַחוּת
דרישת כניסה
- SPM / SPMV / O-Level: מעבר עם מינימום 3 נקודות זכות
- UEC: מעבר עם מינימום 3 כיתה Bs
- אנגלית שפה דרישות:
- תוכנית אינטנסיבית אנגלית סנוויי (IEP) רמה 3
- קמברידג 'אנגלית (ראשונה) 50 ומעלה
- כישורים אחרים:
- כל הכישורים האחרים ייחשבו על בסיס מקרה למקרה
גלריה
קבלה
תכנית לימודים
מבנה התוכנית
שנה 1
- תפעול מטבח קולינרי l
- תפעול מטבח קולינרי ll
- פטיסרי
- Viennoiserie ו- Boulangerie
- בטיחות מזון ותברואה
- תפעול מזון ומשקאות l
- תפעול מזון ומשקאות ll
- לימודי משקאות
- היכרות עם תעשיית האירוח והתיירות
- אנגלית עסקית l
- אנגלית עסקית ll
- רכש ובקרת עלויות
- עקרונות השיווק
שנה 2
- מטבח צרפתי קלאסי
- מטבח עכשווי
- אומנות קולינרית
- סביבה עסקית
- ניהול אירוח
- מבוא ליזמות
- עקרונות חשבונאות
- כישורי תקשורת
- תְקוּפַת הִתמַחוּת
מקצועות חובה נוספים של MOHE לימודים כלליים
עבור סטודנט מקומי
- הערכה של אתיקה וציוויליזציה
- חינוך מוסרי
- שירות קהילתי
- Bahasa Kebangsaan A (חל על סטודנטים שלא ישבו ב-SPM או לא קיבלו קרדיט ב-SPM Bahasa Melayu)
עבור סטודנט בינלאומי
- שפה מלאית לתקשורת 1
- חינוך מוסרי
- שירות קהילתי
אפשרויות קריירה
סיכויי קריירה
- מנהל אירועים
- שף דה cuisine/ שף מנהל
- מנהל מזון ומשקאות
- מנהל מזון בטיסה