עמית במדעי העיסוק בקולינריה
Sullivan County Community College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Loch Sheldrake, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
4 - 5 סמסטרים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 434 / per credit *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* שכר הלימוד הרשום מבוסס על שיעור סטודנטים מחוץ למדינה. המחירים כפופים לשינויים. לפרטים נוספים על שכר לימוד, אנא היכנסו לקישור הבא: https://sunysullivan.edu/tuition-and-fees-without-certificate-of-residency/
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
יש לכם טעם מחיי האוכל? השג את הכישורים להצטיין כמקצוען בתעשיית המזון, כולל מטבח עולמי, אפייה, שירות מסעדות, יין ומשקאות ועוד.
התואר עמית במדעי העיסוק בקולינריה מכשיר את הסטודנט לעבודה ברמת התחלה בתחום הקולינריה. הקורסים מתמקדים בתיאוריה, בפרקטיקה ובעבודה מעשית של אמנויות קולינריות. סטודנטים עובדים עם אנשי מקצוע בתעשייה במספר מטבחים, מאפיות ובחדר האוכל של גרוסינגר. הסטודנטים ילמדו גם קורסים ברכישת אירוח, בקרת עלויות ומשאבי אנוש כדי להשלים את הידע שלהם. הם יקבלו אישורי ServSafe ו-TIPS כחלק מהקורסים שלהם.
קבלה
תכנית לימודים
סמסטר ראשון:
- ניהול משאבי אנוש
- מבוא לאוכל ואפייה
- שירות משקאות
- תברואה ובטיחות
- הרכב I
סמסטר שני:
- עקרונות האפייה
- רכישת אירוח
- תיאוריה ופיתוח של אמנויות הקולינריה
- יסודות הדיבור
- מתמטיקה עסקית
- עקרונות השיווק
סמסטר שלישי:
- תפעול מסעדות
- גארד מאנגר
- הפקת מאפים
- בקרת עלויות אירוח
- ייצור לחם אנד רול
סמסטר רביעי:
- שיטות אירועים וקייטרינג
- מטבחים בינלאומיים
- מטבח אמריקאי
- טכניקת אפייה מתקדמת
- תְזוּנָה
- מעבדת תזונה יישומית
- קורס בחירה חינם לפי ייעוץ
גלריה
תוצאת התוכנית
בוגרי אומנויות הקולינריה - AOS ידגימו:
- מיומנויות ברמת התעשייה ברמה התחלתית
- מקצועיות בעצמם ובעבודתם
- היכולת לפתור בעיות קולינריות בצורה יצירתית ולפתח מיומנויות להעריך את שלהם ושל אחרים
- מיומנויות חשיבה טכניות, קוגניטיביות ויצירתיות עם תוצאות מקצועיות ומוחשיות
בית פתוח וירטואלי
בית פתוח וירטואלי מתוכנן לימי שלישי בשעה 15:30 (שעון תקן מזרח ארה"ב)