עורך דין מדעי אירוח וניהול מסעדות
Mt. San Antonio College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Los Angeles, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 362 / per credit *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* שכר לימוד לסטודנטים מחוץ למדינה - 46 $ ליחידה שכר לימוד תושבי קליפורניה
מבוא
עורך דין זה למדעים באירוח וניהול מסעדה מכין סטודנטים לתפקיד בינוניים או מנהל הכשרה בענף האירוח. התלמידים זוכים להכשרה מעשית וניהולית בבטיחות ותברואה במזון, ייצור מזון, ניהול שירותי חדר אוכל, פיקוח, בקרת עלויות, חשבונאות פיננסית, ניהול לינה וחוק אירוח. סטודנטים שיסיימו בהצלחה את הדרישות לתואר זה יזכו גם בתעודת מנהל ההגנה על המזון מטעם איגוד המסעדות הארצי לאחר שעברו את בחינת ServSafe. תוכנית זו נועדה להתנסח עם מכללת קולינס לניהול אירוח בקאל פולי פומונה כמו גם עם אוניברסיטאות אחרות. סטודנטים שמתכננים להעביר צריכים להתייעץ עם רכז ניהול האירוח והייעוץ כדי לדון באפשרויות העברה.
תואר זה מחייב סיום לימודי חינוך כללי בתוספת הדברים הבאים:
תוכנית הלימודים
בסיום תוכנית זו, סטודנט יוכל:
- אתר משרה אירוח עדכנית, כתוב דוח על המעסיק הפוטנציאלי, כתוב מכתב שער וחדש.
- זהה מנהיג אירוח מוכר ותאר במדויק את סוג סגנון המנהיגות שאומץ על ידי מנהיג זה ואת המאפיינים שהפכו אותו למוצלח.
- קבע את נוכחותה של התפרצות מחלת מזון.
- זהה פתוגנים הנישאים במזון, מקורותיהם ומחלות כתוצאה מכך ותסמינים.
- הבחינו בין סגנונות השירות השונים כולל אמריקאית (מצופה מראש), אנגלית (משפחתית), רוסית (פלטה), צרפתית (גריידון).
- זהה נוהלי בטיחות ותברואה במזון במפעל שירות מזון.
- תכנן לוח זמנים לייצור מזון והרכב את הכלים, הציוד והמרכיבים הדרושים לייצור מתכון בצורה מסודרת ויעילה.
- ידע, דיוק וביצוע במתכון: עקוב אחר נהלי המתכונים כדי לייצר מזון בטמפרטורה המתאימה, עקביות, מרקם, טעם ובצורה מתאימה.
- זהה סגנונות מנהיגות והכיר בטכניקות מוטיבציה מוצלחות.
- נתח את הביצועים התפעוליים ובקרת העלויות של מסעדה.
- ערכו ניתוח שובר שוויון במתקן מזון ומשקאות וביצעו ניתוח נפח עלויות כדי לקבוע את מספר הלקוחות הנדרש כדי להשיג רווחים רצויים.
- חשב את עלות המתכון של תפריט שלם.
- נתח את הפופולריות והרווחיות של תפריט.
- פיתוח תוכנית עסקית לעסק קייטרינג והבנה את גודל התכנון עבור עסק קטן ופתיחתו.
- התלמידים יוכלו להיפגש עם לקוחות פוטנציאליים ולתכנן את כל המרכיבים של אירוע מיוחד.
- פיתוח דוח הכנסה (P&L) למבצע אירוח.
- פיתוח מאזן למבצע אירוח.
- זהה ובדל את ארבעת מקורות החוק
- נתח מקרה אזרחי אירוח וקבע את העובדות, אלמנטים של רשלנות, השלכות אפשריות ותוצאות.
- זהה את צרכי האיוש של דלפק הקבלה של המלון על בסיס תפוסה, רמת פעילות ואילוצים תקציביים.
- קביעת מחירי חדרים על סמך הרווחים הרצויים באמצעות הנוסחה של Hubbart.
- פיתוח יעדי למידה מבוססי מיומנות ניתנים למדידה, אותם הם ישיגו בסוף תקופת ניסיון העבודה שלהם.
- להפגין בקיאות בכישורים המפורטים ביעדים הניתנים למדידה.
ניסיון עבודה
כותרת V של קוד החינוך בקליפורניה מאפשרת למכללה להרחיב את הכיתה מעבר לקמפוס למקום העבודה. באמצעות תכנית ניסיון בעבודה ניתנת לסטודנטים הזדמנות לזכות באשראי אקדמי תוך צבר ניסיון מעשי בתחום הקריירה שלהם בהדרכת אנשי מקצוע בתעשייה. מעסיקים מקימים מערכת יחסים שיתופית עם המכללה, ומספקים הזדמנות להשפיע על חינוך מקצועי ולתת מענה לצרכים להכשרה בענף. המדריך והממונה על מקום העבודה פועלים כ"מחנכים משותפים "כדי לעזור לתלמיד להגדיר ולהשיג יעדי למידה ניתנים למדידה.
החטיבה העסקית מציעה כיום ניסיון בעבודה בתחומים הבאים:
- חשבונאות (כולל מימון)
- עוזר אדמיניסטרטיבי
- ניהול עסקי (כולל משאבי אנוש)
- התפתחות הילד
- רשתות מחשבים
- תכנות מחשבים
- אבטחת מחשב
- אומנות הבישול
- מדעי המשפחה והצרכנות
- מרצ'נדייזינג וקמעונאות אופנה
- אירוח וניהול מסעדות
- עיצוב פנים
- ניהול שיווקי
- תזונה ודיאטטיקה
- לא חוקי
- תכנות אינטרנט
סטודנטים הרשומים לניסיון בעבודה עשויים להרוויח יחידה אחת של אשראי אקדמי עבור כל 60 שעות עבודה שלא שולמו או 75 שעות עבודה לכל תקופת כהונה, ולהרוויח 1 עד 4 יחידות לכל הקדנציה.
שעות מינימאליות נדרשות
יחידות ההרשמה | לא שולם | שולם |
1 | 60 שעות | 75 שעות |
2 | 120 שעות | 150 שעות |
3 | 180 שעות | 225 שעות |
4 | 240 שעות | 300 שעות |
ניתן לרכוש מקסימום שש עשרה יחידות של ניסיון בעבודה במהלך הקריירה האקדמית של הסטודנט.
קורסי ניסיון בעבודה מיישרים קו עם המונח:
- סמסטר לסתיו / אביב = 16 שבועות
- סמסטר חורף / קיץ = 6 שבועות
- לא כל הקורסים עשויים להיות מוצעים בכל מושב
קבלה
כל מי שהוא בן 18 ולא נרשם כיום לתיכון או כל אדם שיש לו תעודת בגרות או שווה ערך, זכאי להתקבל Mt. San Antonio College . קבלה Mt. San Antonio College כוללת הגשת בקשה להתקבל על ידי הסטודנט והגשת תמלילים מתיכון או מכללה / ות בהם התלמיד למד בעבר. באחריות התלמיד לבקש תמלילים רשמיים מהתיכון האחרון בו השתתפו וכל מכללות / תלמידים שהשתתפו בו. התעתיקים ייבדקו כדי לקבוע את הזכאות לקורסים בהר. SAC.
קבלה
תוצאת התוכנית
תוצרי למידה של התוכנית
עם סיום מוצלח של תוכנית זו, סטודנט יוכל:
- אתר משרת אירוח נוכחית, כתוב דו"ח על המעסיק הפוטנציאלי, וכתוב מכתב מקדים וקורות חיים.
- זהה מנהיג אירוח מוכר ותאר במדויק את סוג סגנון המנהיגות שאימץ מנהיג זה ואת המאפיינים שגרמו לו להצליח.
- קבע את נוכחותה של התפרצות מחלות המועברות במזון.
- זיהוי פתוגנים הנישאים במזון, מקורותיהם ומחלות ותסמינים כתוצאה מכך.
- הבדיל בין סגנונות השירות השונים, כולל אמריקאי (מצופה מראש), אנגלית (משפחתית), רוסית (פלטר) וצרפתית (Gueridon).
- זיהוי נוהלי בטיחות ותברואה במזון במפעל שירותי מזון.
- תכנן לוח זמנים לייצור מזון והרכיב את הכלים, הציוד והמרכיבים הנדרשים להפקת מתכון בצורה מאורגנת ויעילה.
- הכרת מתכונים, דיוק וביצוע: עקוב אחר נהלי המתכון כדי לייצר מזון בטמפרטורה המתאימה, בעקביות, במרקם, בטעם ובזמן.
- לזהות סגנונות מנהיגות ולהכיר טכניקות מוטיבציה מוצלחות.
- נתח את הביצועים התפעוליים ובקרת העלויות של מסעדה.
- בצע ניתוח איזון על מתקן מזון ומשקאות וערוך ניתוח נפחי עלויות כדי לקבוע את מספר הלקוחות הנדרשים להשגת הרווחים הרצויים.
- חשב את עלות המתכון של תפריט שלם.
- נתח את הפופולריות והרווחיות של תפריט.
- לפתח תוכנית עסקית לעסק קייטרינג ולהבין את גודל התכנון לעסק קטן ופתיחתו.
- התלמידים יוכלו להיפגש עם לקוחות פוטנציאליים ולתכנן את כל המרכיבים של אירוע מיוחד.
- פיתוח הצהרת הכנסה (P&L) עבור מבצע אירוח.
- פיתוח מאזן למבצע אירוח.
- זיהוי והבחנה בין ארבעת מקורות המשפט
- ניתוח תיק אזרחי של אירוח וקבע את העובדות, מרכיבי הרשלנות, ההשלכות האפשריות והתוצאות.
- זיהוי צורכי כוח אדם עבור דלפק קבלה במלון בהתבסס על תפוסה, רמת פעילות ומגבלות תקציב.
- קבע תעריפי חדרים בהתבסס על הרווחים הרצויים באמצעות הנוסחה של האבארט.
- לפתח יעדי למידה המבוססים על מיומנויות מדידות, שאותן הם ישיגו בתום תקופת הניסיון בעבודה.
- הפגינו בקיאות במיומנויות המפורטות ביעדים הניתנים למדידה.