תעודה במדע וטכנולוגיה לאפייה
MIB College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Petaling Jaya, מלזיה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Jan 2024
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
הדיפלומה שלנו במדע האפייה והטכנולוגיה (BST) משלבת בין התיאוריה והן מדע האפייה עם יישומים מעשיים (40% תיאוריה; 60% מעשית), ומאפשרת לסטודנטים לרכוש את הידע ולטפח את הכישורים הדרושים כדי להפוך לטכנולוג אפייה בעל ביצועים גבוהים.
פירוש הדבר הוא שלא רק תפתח תיאוריית יסוד חזקה לגבי האופן ולמה האפייה, אלא גם תרכוש את הכישורים העסקיים והניהוליים המומחים, כמו גם ניסיון בעבודה בעולם האמיתי, ותורם לחינוך הוליסטי המכין אותך לקראת קריירה מבטיחה בתעשייה המבוקשת של מזון ומשקאות ועסקים.