תעודת מאפה בסיסית
Le Cordon Bleu University Ottawa
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Ottawa, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
למדו את הטכניקות הקלאסיות של שילוב מרכיבים למאפים עשירים.
המרכיבים העיקריים בפטיסרי צרפתי הם קמח, חמאה, ביצים ו'סווואר-פיי! ' על ידי לימוד השילובים, המאפיינים והיישומים השונים שלהם, תלמד כיצד להכין סוגים שונים של פטיסייר כמו פאטה סבלה, פאטה פוליאטה וממרח צ'וקס; וגאטאות מסורתיות כמו סנט אונורה, יער שחור ופריס-ברסט. ההפגנות והמפגשים המעשיים יובילו אותך שלב אחר שלב ביסודות הפטיסרי הצרפתית.
מאפה בסיסי הוא הצעד הראשון, ואחריו ביניים ועליונות בסיום Diplôme de Pâtisserie.
4 צריכות בכל שנה: ינואר, אפריל, יולי, אוקטובר