דיפלומה באירוח
LaSalle College Vancouver
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Vancouver, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
1 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
יצירת חוויות לזכירה
המעסיקים של היום מחפשים אנשי צוות מיומנים שמביאים תשוקה, מחויבות, מוסר עבודה מוצק ואפשרויות הסתגלות חדות. כדי לעשות את זה בעסקי המסעדה אתה צריך לאהוב לעבוד עם חיוך על הפנים שלך, לעסוק עם המבקרים וליהנות אווירה כמו תיאטרון. אתה צריך להיות עליז וחיובי בעת להיות פרודוקטיבי כאשר מתמודדים עם הצוות וגם עם הציבור - זה לא הישג קל, אבל LaSalle College Vancouver מראה לתלמידים איך לשגשג בתעשייה מרגשת עם אימון ברמה גבוהה, על הידיים.
מטרות הקורס
תוכנית הלימודים של האירוח
רכש, תקצוב, תכנון ובקרה על עלויות הידע מודיע לתלמידים על דרישות השוק של ניהול עסק מזון ומשקאות. בעיות ניהול חזיתיות כגון תהליכי חדר אוכל, ניהול לפי תפריט וניהול משאבי אנוש מתמקדים ביכולתו של התלמיד לטפח תקשורת יעילה עם צוות המפתח. התלמידים מעוגנים גם במיומנויות השיווק, הניהול הפיננסי וניהול המטבח, קריטיים להפעלת עסק בתחומי האירוח והתרבות הקולינריים. במהלך הרבעון הרביעי והאחרון של התוכנית, התלמידים משלבים את כל המיומנויות הקריטיות שרכשו בתוכנית כדי לפתח תוכנית עסקית מלאה למסעדת מינימום 100 מושבים. לאחר מכן הם יוצאים externship בתעשייה, כדי לקבל ניסיון בעולם האמיתי.
סקירה כללית
תוכנית זו מורכבת מ 60 נקודות זכות מעל 4 רבעונים.
רשימת הקורסים
- מושגים ותיאוריות של טכניקות קולינריות
- תברואה ובטיחות
- יסודות של טכניקות קלאסיות
- ניהול לפי תפריט
- רכישה וזיהוי מוצרים
- גארד מאנגר
- הפרקטיקה
- תכנון ובקרה עלויות
- המטבח העולמי
- ניהול, פיקוח
- ניהול מזון ומשקאות
- אבן חן
- תְזוּנָה
- שיווק לתעשיית האירוח
- קייטרינג ופעולות מסיבות
- אירוח וניהול משאבי אנוש
- ניהול פיננסי לתעשיית האירוח
- מנהיגות ופיתוח ארגוני
תעסוקה
האירוח
אפשרויות קריירה
בוגרים הבעלים או לנהל חברות קייטרינג, מלונות יוקרה ובתי קפה, כולל במועדון קקטוס, פיירמונט פסיפיק רים, נייטינגל מסעדה JW Marriott Parq ונקובר, בין רבים אחרים. הבוגרים מוכנים להיכנס לעסקי המסעדות בעמדות ניהול ברמה גבוהה יותר. רבים מהם היו מועסקים בתעשיית השירותים ולקחו את תוכנית דיפלומה כדרך לאתגר את עצמם, לשפר את האמנות שלהם להגביר את אפשרויות התעסוקה שלהם.
אישורים
דיפלומה
תכנית זו אושרה על ידי רשם אגף מוסדות החינוך הפרטי (PTIB) של משרד החינוך המיוחד, מיומנויות
הפרטים
- הדרכה על ידי מומחים בתעשייה
- התמחות בתעשייה כדי לצבור ניסיון בעולם האמיתי
- התוכנית דורשת ערכת קולינרית
- הדרכה חדשנית בסביבה חדישה
- התוכנית מורכבת מ -60 נקודות זכות מעל ארבעה רבעונים
- תלמידי תואר ראשון מקבלים תעודה
תוכנית האירוח והניהול של המסעדה לניהול עסקים מתחילה בהקדמה לתעסוקתיות וטכניקות בסיסיות בבישול בסיסי. התלמידים בוחנים את ההיבטים המגוונים של חינוך אורחים והזדמנויות קריירה שונות, לפני המעבר הן למיומנויות מעשיות והן לתיאורטיות בניהול עסקים, כגון נהלי חדר אוכל, ניהול משאבי אנוש, תקצוב ובקרת עלויות.
בוגרי למד
- שיווק, פיננסי וניהול מטבח.
- מושגים ותיאוריות של טכניקות קולינריות וניהול מזון ומשקאות.
- אירוח וניהול משאבי אנוש, מנהיגות ופיתוח ארגוני.
- להפגין מודעות לנושאים בין תרבותיים, מוסריים, אתיים וסביבתיים בתעשיית האירוח.
- לחקור ולחקור באופן ביקורתי את העקרונות והמנהלים המשפיעים על נושאים עכשוויים המשפיעים על תעשיית האירוח העולמית.
- להבדיל בין תפקידים רבים ואחריות של מנהל בתוך מגוון של סביבות האירוח.
- יישום מושגים תפעוליים ושיווקיים בארגוני אירוח.
- הכן, לשמור, לנתח, ולנצל מסמכים פיננסיים ונתונים הקשורים לארגונים האירוח.
- יצירת תוכנית עסקית עבור מוצא מזון או חברת האירוח.
מי צריך להגיש בקשה?
תלמידים יוצאי תיכון, או סטודנטים בוגרת שמוכנים לשינוי קריירה או לבנות על היכולת שלהם.
- קריאייטיבים שנהנים לאכול בחוץ
- להוט ללמוד ניהול מסעדה
- מי מעריך מיזוג עסקים הבנה ומיומנויות אנשים
סטודנטים אידיאליים
מי צריך להגיש בקשה?
תלמידים יוצאי תיכון, או סטודנטים בוגרת שמוכנים לשינוי קריירה או לבנות על היכולת שלהם.
- קריאייטיבים שנהנים לאכול בחוץ
- להוט ללמוד ניהול מסעדה
- מי מעריך מיזוג עסקים הבנה ומיומנויות אנשים
תכנית לימודים
סקירה כללית
תוכנית זו מורכבת מ 60 נקודות זכות מעל 4 רבעונים.
רשימת הקורסים
- מושגים ותיאוריות של טכניקות קולינריות
- תברואה ובטיחות
- יסודות של טכניקות קלאסיות
- ניהול לפי תפריט
- רכישה וזיהוי מוצרים
- גארד מאנגר
- הפרקטיקה
- תכנון ובקרה עלויות
- המטבח העולמי
- ניהול, פיקוח ופיתוח קריירה
- ניהול מזון ומשקאות
- אבן חן
- תְזוּנָה
- שיווק לתעשיית האירוח
- קייטרינג ופעולות מסיבות
- אירוח וניהול משאבי אנוש
- ניהול פיננסי לתעשיית האירוח
- מנהיגות ופיתוח ארגוני
אישורים
דיפלומה
תוכנית זו אושרה על ידי רשם סניף מוסדות ההדרכה הפרטיים (PTIB) של משרד החינוך המתקדמים, כישורים והדרכה.
הפרטים
- הדרכה על ידי מומחים בתעשייה
- התמחות בתעשייה כדי לצבור ניסיון בעולם האמיתי
- התוכנית דורשת ערכה קולינרית
- הדרכה חדשנית בסביבה חדישה
- התוכנית כוללת 60 נקודות זכות על פני ארבעה רבעים
- תלמידי תואר ראשון מקבלים תעודה
תוכנית האירוח והניהול של המסעדה לניהול עסקים מתחילה בהקדמה לתעסוקתיות וטכניקות בסיסיות בבישול בסיסי. התלמידים בוחנים את ההיבטים המגוונים של חינוך אורחים והזדמנויות קריירה שונות, לפני המעבר הן למיומנויות מעשיות והן לתיאורטיות בניהול עסקים, כגון נהלי חדר אוכל, ניהול משאבי אנוש, תקצוב ובקרת עלויות.
בוגרי למד
- ניהול שיווק, פיננסי ומטבח.
- מושגים ותיאוריות של טכניקות קולינריות וניהול מזון ומשקאות.
- ניהול אירוח ומשאבי אנוש, מנהיגות ופיתוח ארגוני.
- להפגין מודעות לנושאים בין תרבותיים, מוסריים, אתיים וסביבתיים בתעשיית האירוח.
- לחקור ולחקור באופן ביקורתי את העקרונות והמנהלים המשפיעים על נושאים עכשוויים המשפיעים על תעשיית האירוח העולמית.
- להבדיל בין תפקידים רבים ואחריות של מנהל בתוך מגוון של סביבות האירוח.
- יישום מושגים תפעוליים ושיווקיים בארגוני אירוח.
- הכן, לשמור, לנתח, ולנצל מסמכים פיננסיים ונתונים הקשורים לארגונים האירוח.
- יצירת תוכנית עסקית עבור מוצא מזון או חברת האירוח.
תוצאת התוכנית
מטרות הקורס
תוכנית הלימודים לתכנית התעודה לניהול עסקים של אירוח ומסעדות מתחילה בהקדמה למיומנויות הטכניקות והטכניקות הקולינריות הבסיסיות המשמשות בבישול בסיסי. לאחר מכן התלמידים בוחנים את המימדים השונים של הקולינריה, כגון תפקיד החינוך הקולינרי והזדמנויות קריירה שונות, לפני שהם עוברים למיומנויות מעשיות ותיאורטיות בזירה העסקית.
ידע ברכישה, תקצוב, תכנון ובקרת עלויות מודיע לסטודנטים על דרישות השוק של ניהול עסק מזון ומשקאות. נושאי ניהול חזיתיים כגון נהלי חדר אוכל, ניהול לפי תפריט וניהול משאבי אנוש מרחיבים את יכולתו של התלמיד לטפח תקשורת אפקטיבית עם צוות מפתח. התלמידים מבוססים גם על יכולות השיווק, הניהול הפיננסי וניהול המטבחים הקריטיים להפעלת עסק בענף האירוח והקולינריה. במהלך הרבע הרביעי והאחרון של התכנית, התלמידים משלבים את כל המיומנויות הקריטיות שרכשו בתכנית כדי לפתח תוכנית עסקית מלאה למסעדה בת 100 מקומות ישיבה. לאחר מכן הם יוצאים ללימודי חוץ בענף, כדי לצבור ניסיון בעולם האמיתי.
אפשרויות קריירה
תעסוקה
תוכנית התעודה לניהול עסקים ומסעדות היא בחירה נבונה למי שיש לו תשוקה לענפי הקולינריה והאירוח. בין אם מטרת הקריירה שלך היא בעלות או ניהול מסעדה, ובין אם אתה מעוניין לעבוד עם חברות קייטרינג, בתי מלון ובתי קפה, התוכנית מכינה אותך לחפש מגוון אפשרויות תעסוקה ברמת הכניסה בסיום הלימודים. התוכנית מתאימה גם לאנשים המועסקים כיום בתעשיית השירותים המחפשים לאתגר את עצמם ולהרחיב את אפשרויות התעסוקה שלהם. עם סיום מוצלח של התכנית, הבוגרים מוכנים לחפש תפקידים בכניסה בכוח העבודה עם תיק מעוגל היטב שיכול להניח את התשתית לתעסוקה ברמת הכניסה באומנויות הקולינריה.
אפשרויות קריירה
בוגרים הבעלים או לנהל חברות קייטרינג, מלונות יוקרה ובתי קפה, כולל במועדון קקטוס, פיירמונט פסיפיק רים, נייטינגל מסעדה JW Marriott Parq ונקובר, בין רבים אחרים. הבוגרים מוכנים להיכנס לעסקי המסעדות בעמדות ניהול ברמה גבוהה יותר. רבים מהם היו מועסקים בתעשיית השירותים ולקחו את תוכנית דיפלומה כדרך לאתגר את עצמם, לשפר את האמנות שלהם להגביר את אפשרויות התעסוקה שלהם.