דיפלומה באפייה
LaSalle College Vancouver
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Vancouver, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
1 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
נענה לאתגר
כדי לספק לתלמידים רקע רחב וליצור עובד רב-תכליתי יותר, אפייה
על בסיס היסודות שנלמדו בשני הרבעונים הראשונים של התכנית, התלמידים יכולים להתחיל לחדד את כישוריהם ולחקור את הטכניקות של קינוחים מצופים ואת התיאוריה שמאחורי בניית אומנות אכילה עבור שירות א-לה-קארט, תחרות ואירועים. התלמידים גם לומדים - באמצעות הדרכה על הידיים - יצירת עוגות חתונה, שוקולדים, קונפליקטים, עוגות, עוגות אירופיות, ו centrepieces.
הדרכה ברכישה, זיהוי המוצר, ובתהליך התכנון והבקרה של תעשיית שירותי המסעדות נועדה לספק ידע חיוני על הצד העסקי של הקריירה באמנויות הקולינריות. במסגרת החלק החיצוני של התכנית, סטודנטים עובדים בתפקידים בשירותי מזון מסחריים ובמוסדות האירוח שאושרו על ידי בית הספר הקולינרי הבינלאומי במכללת LaSalle College Vancouver .
מטרות הקורס
קבלת הדרכה בניהול, שיווק, משאבי אנוש, חשבונאות וניהול פיננסי, טכנולוגיה, תקשורת עסקית, ניהול משקה, סוגיות משפטיות, שירות לקוחות, וניהול גלובלית ופעולות כפי שהם מתייחסים לתעשיית שירות המזון. ניהול לפי תפריט, מאנגרד גארדן, קייטרינג ומבצע נשפים מכוסים גם, לסטודנטים יש הזדמנות ללמוד לחגוג את הסגנונות הקולינריים, מסעדות, שפים הנמצאים כרגע בתעשייה הזרקורים. במסגרת ההכשרה המעשית שהתקבלה בתוכנית, הסטודנטים עובדים במסעדת ה -40 מושבים, בה הם יכולים ללמוד להכין מאכלים צפון-אמריקאים מודרניים ואזוריים, ולסובב את העובדים בתפקידים השונים (הן בחזית והן בגב הבית) נמצא בכל המסעדה העליונה.
סקירה כללית
תוכנית זו מורכבת מ 60 נקודות זכות מעל 4 רבעונים.
רשימת הקורסים
- מושגים ותיאוריות של הקולינריה
- טכניקות
- תברואה ובטיחות
- יסודות של טכניקות קלאסיות
- מבוא לאפייה
- מבוא למאפה
- ניהול לפי תפריט
- רכישה וזיהוי מוצרים
- ניהול, פיקוח
- עוגות אירופיות
- פטיסרי מתקדם ועוגות תצוגה
- חביתות
- הפרקטיקה
- תכנון ובקרה עלויות
- ניהול מזון ומשקאות
- שוקולד, קונפקציות, ו centrepieces
אפשרויות קריירה
בוגרי לקבל מגוון של ידע בתחום הקולינרי תוך פיתוח הכישרון שלהם כמו אפייה טכנאים מאפה. הבוגרים עובדים כמו אופים ומבשלים ומאפים במאפיות, מסעדות, בתי קייטרינג, כגון מועדון ונקובר, מלון פיירמונט, מלון ארבע העונות, טראפלס פיין פודס, בלו ווטר קפה וקוביות לחם.
אישורים
דיפלומה
תכנית זו אושרה על ידי רשם אגף מוסדות החינוך הפרטי (PTIB) של משרד החינוך המיוחד, מיומנויות
הפרטים
- מכסה מושגים ותיאוריות של אפייה
- הידיים על, גישה מעשית להכשרה מומחים בתעשייה
- מכסה את עיקרי אפייה ומאפה אמנות
- התוכנית דורשת ערכת קולינרית
- הדרכה חדשנית בסביבה חדישה
- התוכנית מורכבת מ -60 נקודות זכות מעל ארבעה רבעונים
- תלמידי תואר ראשון מקבלים תעודה
על בסיס היסודות שנלמדו בשני הרבעונים הראשונים של התוכנית, התלמידים לחדד את האמנות שלהם ולחקור את האמנות של קינוחים מצופה ואת התיאוריה מאחורי בניית אמנות מאכל עבור a-la-carte שירות, תחרות ותפילת אירועים. באמצעות הדרכה על הידיים, התלמידים לומדים את יצירת עוגות חתונה, שוקולדים, confections, עוגות, עוגות אירופיות centrepieces.
בוגרי למד
- מושגים יסוד ומיומנויות באפייה בסיסית, מאפה ובישול.
- Pâtisserie מתקדם להציג עוגות, לחמים אומנים והפקה האפייה.
- שוקולד, קונפליקציות ו centrepieces.
- היבטים עסקיים של אפיית ואמנות קולינארית לאורך כל ארבעת הרבעונים.
מי צריך להגיש בקשה?
תלמידים יוצאי תיכון, או סטודנטים בוגרת שמוכנים לשינוי קריירה או לבנות על היכולת שלהם.
- קריאייטיב שנהנים מאפייה ועבודה במטבח
- להוטים ללמוד מיומנויות חדשות הקשורות לאפייה ועיצוב
- מי מעריכים מיזוג יוזמות יצירתיות עם יישומים מעשיים לקריירה מרגשת
סטודנטים אידיאליים
מי צריך להגיש בקשה?
תלמידים יוצאי תיכון, או סטודנטים בוגרת שמוכנים לשינוי קריירה או לבנות על היכולת שלהם.
- קריאייטיב שנהנים מאפייה ועבודה במטבח
- להוטים ללמוד מיומנויות חדשות הקשורות לאפייה ועיצוב
- אלה שמעריכים מיזוג של מאמצים יצירתיים עם יישומים מעשיים לקריירה מרגשת
תכנית לימודים
סקירה כללית
תוכנית זו מורכבת מ 60 נקודות זכות מעל 4 רבעונים.
רשימת הקורסים
- מושגים ותיאוריות של הקולינריה
- טכניקות
- תברואה ובטיחות
- יסודות של טכניקות קלאסיות
- מבוא לאפייה
- מבוא למאפה
- ניהול לפי תפריט
- רכישה וזיהוי מוצרים
- ניהול, פיקוח ופיתוח קריירה
- עוגות אירופיות
- פטיסרי מתקדם ועוגות תצוגה
- לחם אומן והפקת אפייה
- הפרקטיקה
- תכנון ובקרה עלויות
- ניהול מזון ומשקאות
- שוקולד, קונפקציות, ו centrepieces
אישורים
דיפלומה
תוכנית זו אושרה על ידי רשם סניף מוסדות ההדרכה הפרטיים (PTIB) של משרד החינוך המתקדמים, כישורים והדרכה.
הפרטים
- מכסה מושגים ותיאוריות של אפייה
- הידיים על, גישה מעשית להכשרה מומחים בתעשייה
- מכסה את עיקרי אפייה ומאפה אמנות
- התוכנית דורשת ערכה קולינרית
- הדרכה חדשנית בסביבה חדישה
- התוכנית כוללת 60 נקודות זכות על פני ארבעה רבעים
- תלמידי תואר ראשון מקבלים תעודה
בהתבסס על היסודות שנלמדו בשני הרבעים הראשונים של התכנית, הסטודנטים משכללים את אומנותם וחוקרים את אומנות הקינוחים המצופים ואת התיאוריה העומדת מאחורי בניית אמנות אכילה לשירותי א-לה-קארט, תחרות ומסיבות אירועים. באמצעות הדרכה מעשית, הסטודנטים לומדים יצירת עוגות חתונה, שוקולדים, ממתקים, עוגות, עוגות אירופאיות ומרכזי.
בוגרי למד
- מושגים בסיסיים ומיומנויות באפייה בסיסית, מאפה ובישול.
- עוגות פטיסרי ותצוגה מתקדמות, לחם אומנים וייצור אפייה.
- שוקולד, ממתקים וחתיכות מרכזיות.
- היבטים עסקיים של אפיית ואמנות קולינארית לאורך כל ארבעת הרבעונים.
תוצאת התוכנית
מטרות הקורס
קבל הכשרה בניהול, שיווק, משאבי אנוש, הנהלת חשבונות וניהול פיננסי, טכנולוגיה, תקשורת עסקית, ניהול משקאות, סוגיות משפטיות, שירות לקוחות וניהול ותפעול גלובלי בהתייחסות לתעשיית שירותי המזון. ניהול לפי תפריט, מנהל גארד ופעילויות קייטרינג ואירועים מכוסים גם כן, ולסטודנטים יש הזדמנות ללמוד לחגוג את הסגנונות הקולינריים, המסעדות והשפים הנמצאים כיום במוקד התעשייה. כחלק מההכשרה המעשית שהתקבלה בתכנית, הסטודנטים עובדים במסעדה המנוהלת לסטודנטים ובו 40 מושבים, שם הם יכולים ללמוד להכין מטבח מודרני ואזורי בצפון אמריקה, ולסובב את העבודה בתפקידים השונים (הן מלפנים והן מאחור של הבית) שנמצא בכל מסעדה מהשורה הראשונה.
אפשרויות קריירה
אפשרויות קריירה
הבוגרים צוברים ספקטרום של ידע בתעשייה הקולינרית תוך פיתוח כישרונותיהם כטכנאי אפייה ומאפים. בוגרים עובדים כאופים ומאפים במאפיות, מסעדות, בתי קייטרינג, כגון מועדון ונקובר, מלון פיירמונט, מלון ארבע עונות, טראפלס פוד פודס, קפה בלו ווטר ולובס.