דיפלומה בניהול מלון טכניקה
LaSalle College Montreal
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Montreal, קנדה
שפות
אנגלית, צָרְפָתִית
פורמט לימוד
למידה מרחוק, בקמפוס
מֶשֶׁך
2850 שעה (ות
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
דיפלומה בניהול מלון טכניקה
עם תוכנית הליבה של הלימוד, מלון ניהול טכניקה התוכנית פותחת את הדלתות כדי מגוון רחב יותר של קריירות בקוויבק, קנדה או בחו"ל. תוכנית זו היא ייחודית בקוויבק. תוכנית זו מתמקדת בידע המהותי של ניהול בתי מלון. מורים בתעשייה לספק את כל המפתחות להצלחה להיכנס
שוק העבודה. התוכנית מציעה גם התמחות, השתתפות במספר אירועים בתוספת ניסיון מעשי, כולל: שירות במסעדה לה קלאסה חדר אוכל. לסטודנטים יש הזדמנות לקיים אינטראקציה עם אנשי מקצוע במהלך ביקורים, כנסים ואירועים. בוגרי תוכנית זו יכולים להמשיך ללמוד באוניברסיטה.
נכון לעכשיו, במכללת לאסאל, לתלמידים יש אפשרות ללמוד בצרפתית ובאנגלית. זוהי אפשרות דו לשוני שלנו.
קריירה לקוחות פוטנציאליים
- מפקחים על שירותי האירוח.
- מתאם שירותי אירועים וכנסים.
- רכז שיווק, משאבי אנוש ומבקר בתי מלון.
קורסי ריכוז
- מקצוע וארגון בענף תיירות, מלונאות ומסעדות (90)
- גישה ממוקדת לקוח בענף התיירות, המלון והמסעדה (60 שעות)
- IT: מתודולוגיית המחקר ומקורות מידע בענף התיירות, המלון והמסעדה (45 שעות)
- בריאות ובטיחות במקום העבודה (45 שעות)
- תרבות קולינארית ומגמות (60 שעות)
- טכניקות דלפק הקבלה (90 שעות)
- עקרונות שיווק תקשורת בענף התיירות, המלון והמסעדה (60 שעות)
- תיירות, מלונאות ומסעדות (60)
- שירות מזון ומשקאות I (75 h)
- יין stewarding (45 שעות)
- טכניקות משק בית (45 שעות)
- Ressources האדם בענף התיירות, המלון והמסעדה (75 שעות)
- מכירות טכניקות בתעשיית התיירות, מלון ומסעדה (60 שעות)
- טכניקות בר פעולה (45 שעות)
- ניהול תוכנה - מסעדה (60 שעות)
- שירות מזון ומשקאות II (90 שעות)
- דלפק קבלה (60 שעות)
- מזון
- ניהול אספקה (60 שעות)
- ביקורת לילה (60 שעות)
- ניהול מכירות וקידום מכירות (45 שעות)
- אסטרטגיות ניהול (60 שעות)
- ניהול קהילה - שפה שנייה (60 שעות)
- חוק שירותי מזון ואוכל (45 שעות)
- שליטה על פעולות מסעדה (75 שעות)
- ניהול הכנסות (60 שעות)
- ניהול כנסים וארועים (60 שעות)
- פרויקט סופי (135 שעות)
- התמחות (240 שעות)
- תכנון ותחזוקה טכנית (60 שעות)
- ניהול דלפק קבלה (45 שעות)
- ניהול משק בית (60 שעות)
קורסים לחינוך כללי
- 3 קורסים לחינוך גופני (90 שעות)
- 3 קורסים במדעי הרוח (150 שעות)
- 4 קורסי שפה וספרות (240 שעות)
- 2 קורסי שפה שנייה (90 שעות)
- 2 קורסים משלימים (90 שעות)
* המכללה שומרת לעצמה את הזכות להחליף קורסים מסוימים.
תנאי קבלה
קיבלו תעודת בגרות (DES) ועברו את הקורסים הבאים:
- שפת ההוראה משנית V,
- שפה שנייה משנית V,
- מתמטיקה משנית IV,
- מדעים פיסיקליים משלב IV,
- היסטוריה משלב IV
קיבלו תעודת הוראה מקצועית (DEP) ועברו את הקורסים הבאים:
- שפת ההוראה משנית V,
- שפה שנייה משנית V,
- מתמטיקה משנית IV
השיגו חינוך מקביל או הוראה הנחשבת מספקת. כל מקרה ינותח על ידי המכללה.
רָמָה
תוכנית זו מובילה לדיפלומה של לימודי המכללה (DEC).
תוכנית עבודה-עבודה (WSP)
ניסיון עבודה מוכרת בביקוש גבוה על ידי המעסיקים. תוכנית עבודה-עבודה (WSP) היא מודל חינוכי המאפשר לך לבצע שתי התמחויות בתשלום במהלך הלימודים שלך כדי לצבור ניסיון בעבודה הקשורים לתחום הלימודים שלך. לקבלת מידע נוסף, עיין בסעיף תוכנית עבודה-עבודה. לא זמין לסטודנטים המתחילים בסמסטר חורף.
קבלה
מלגות ומימון
סיוע כספי
כסטודנט בינלאומי, באחריותך להבטיח את הכספים הדרושים להשלמת הלימודים. המכללה אינה יכולה בשום מקרה לקחת אחריות כספית על תלמידיה.
רוב ההלוואות והמלגות שמורות לתושבי קבע ולאזרחים קנדים הלומדים במשרה מלאה. עם זאת, סטודנטים בינלאומיים עשויים גם ליהנות מסיוע כספי במקרים מסוימים.
תכנית לימודים
קורסי ריכוז
- מקצוע וארגון בענף תיירות, מלונאות ומסעדות (90)
- גישה מוכוונת לקוחות בענף התיירות, המלונאות והמסעדות (60 שעות)
- IT: מתודולוגיית המחקר ומקורות מידע בענף התיירות, המלון והמסעדה (45 שעות)
- בריאות ובטיחות במקום העבודה (45 שעות)
- תרבות קולינארית ומגמות (60 שעות)
- טכניקות דלפק הקבלה (90 שעות)
- עקרונות שיווק תקשורת בענף התיירות, המלון והמסעדה (60 שעות)
- תיירות, מלונאות ומסעדות (60)
- שירות מזון ומשקאות I (75 h)
- יין stewarding (45 שעות)
- טכניקות משק בית (45 שעות)
- משאבי אנוש בענף התיירות, המלון והמסעדה (75 שעות)
- מכירות טכניקות בתעשיית התיירות, מלון ומסעדה (60 שעות)
- טכניקות בר פעולה (45 שעות)
- ניהול תוכנה - מסעדה (60 שעות)
- שירות מזון ומשקאות II (90 שעות)
- דלפק קבלה (60 שעות)
- פיקוח על מזון ומשקאות (60 שעות)
- ניהול אספקה (60 שעות)
- ביקורת לילה (60 שעות)
- ניהול מכירות וקידום מכירות (45 שעות)
- אסטרטגיות ניהול (60 שעות)
- ניהול קהילה - שפה שנייה (60 שעות)
- חוק שירותי מזון ואוכל (45 שעות)
- שליטה על פעולות מסעדה (75 שעות)
- ניהול הכנסות (60 שעות)
- ניהול כנסים וארועים (60 שעות)
- פרויקט סופי (135 שעות)
- התמחות (240 שעות)
- תכנון ותחזוקה טכנית (60 שעות)
- ניהול דלפק קבלה (45 שעות)
- ניהול משק בית (60 שעות)
קורסי חינוך כללי
- 3 קורסים לחינוך גופני (90 שעות)
- 3 קורסים במדעי הרוח (150 שעות)
- 4 קורסי שפה וספרות (240 שעות)
- 2 קורסי שפה שנייה (90 שעות)
- 2 קורסים משלימים (90 שעות)
* המכללה שומרת לעצמה את הזכות להחליף קורסים מסוימים.
תוצאת התוכנית
מטרות האימון
שפר את התכונות והכישורים היזמיים שלך ולמד: לנהל הזמנות ולקבל אורחים, לנהל משאבים אנושיים וחומריים ולתכנן אסטרטגיות לקידום בתי מלון.
שכר לימוד בתוכנית
אפשרויות קריירה
תחזיות קריירה
- מפקחים על שירותי האירוח.
- מתאם שירותי אירועים וכנסים.
- רכז שיווק, משאבי אנוש ומבקר בתי מלון.
תוכנית לימודי עבודה (WSP)
ניסיון עבודה מוכרת בביקוש גבוה על ידי המעסיקים. תוכנית עבודה-עבודה (WSP) היא מודל חינוכי המאפשר לך לבצע שתי התמחויות בתשלום במהלך הלימודים שלך כדי לצבור ניסיון בעבודה הקשורים לתחום הלימודים שלך. לקבלת מידע נוסף, עיין בסעיף תוכנית עבודה-עבודה. לא זמין לסטודנטים המתחילים בסמסטר חורף.