תעודת מלונאות ואירוח, אוניברסיטה א 'ו -2 (דרגה 4 ו -5)
Kingsgate International College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
London, הממלכה המאוחדת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
למידה מרחוק, בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
GBP 8,500 *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* קורסים ברמה 4 ורמה 5 ביחד: לימוד מקוון של 8500 ליש"ט, 12000 ליש"ט ללימודים בקמפוס; רמה יחידה: £ 5400
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
היכונו לקריירה מרגשת בתעשיית האירוח באמצעות קורס ניהול מלונות מקוון.
סטודנטים בתכנית ניהול אירוח מקוונת שלנו יעברו קורס 4/5 240 נקודות זכות , שנועד להכין את התלמידים בכישורים הדרושים כדי להיות עובד מוכשר בענף האירוח. במהלך התכנית לניהול מלונות, התלמידים יוכלו לגשת לתמיכה במדריכים ולסמינרים ברשת, לפורום למידה חברתית ולחומרים נוספים שיעזרו להשלמת התעודה.
כל מודול מורכב מ 40- שעות לימוד מודרכות של חומר עם חומר נוסף של 30-50 שעות של חומרים אופציונליים המרכיבים תרגילים מומלצים, קריאות מומלצות, משאבי אינטרנט ותרגילי בדיקה עצמית.
עם קבלת ההערכות המקוונות והמשימות הכתובות, התלמידים יקבלו תעודת ATHE ויאפשרו להם להתקבל לתואר ראשון.
שכר לימוד
התשלום עבור ההרשמה לקורסים ברמה 4 ורמה 5 ביחד הוא 8500 ליש"ט לימוד מקוון ו- 12000 ליש"ט ללימודים בקמפוס . לחלופין, סטודנטים יכולים להירשם לרמה אחת (רמה 4 או 5) תמורת 5400 ליש"ט כל אחד .
תלמידים יכולים לבצע תשלום באמצעות אחת מהשיטות הבאות:
- כרטיס אשראי או כרטיס חיוב
- העברה בנקאית
- תשלומים חודשיים ללא ריבית
- Paypal
- ווסטרן יוניון
מה כלול בעלות הקורס שלי?
- כל חומר הקורס, כולל מודולים מקוונים ומשימות בכתב.
- תמיכה אישית מורים עם 1-2-1 סקייפ הפעלות
- תמיכה ייעודית לסטודנטים
- גישה לפורום מקוון של למידה חברתית
- סימון סימון ומשוב
- כרטיס חינם NUS נוסף בשווי £ 12.00
- מחשב נייד בחינם
- ללא תשלום כתיבת קורות חיים עזרה על השלמת הקורס.
האם אני זכאי לתכנית זו?
כדי להירשם לקורס ברמה 4 עליך להיות בן 18 לפחות ולהיות בעל השכלה תיכונית מלאה. לפני ההרשמה לרמה 5, עליך להשלים את הרמה 4.
טופ למעלה באוניברסיטה
בסיום קורס זה, לסטודנטים יש אפשרות לסיים את השנה השלישית לתכנית לתואר ראשון (BA Top-up) ממגוון אוניברסיטאות בבריטניה. ניתן ללמוד את תוכנית הטופ-אפ באופן מקוון או בקמפוס.
סטודנטים יכולים להגיש מועמדות לכל אוניברסיטה המציעה תוספת BA, המופיעה להלן כמה אוניברסיטאות המציעות את תוכנית ה- BA למעלה במלון ואירוח:
אוניברסיטת בורנמות '
- BA (Hons) ניהול אירוח ותיירות בינלאומי
אוניברסיטת מרכז לנקשייר
- ניהול בבתי מלון BA - Top-up
אוניברסיטת סנדרלנד
- תיירות בינלאומית וניהול אירוח (למעלה) BSc (Hons)
אוניברסיטת נורת'המפטון
- ניהול תיירות בינלאומי (Top-Up) BA
מודול רמה 4
מזון ומשקאות
התלמידים יקבלו הבנה של התהליכים המעורבים בפעולות מזון ומשקאות, כולל היבטים מעשיים של ייצור מזון ומשקאות ושירות.
בטיחות מזון והיגיינה
התלמידים יבינו את הצורך לעמוד בתקנות ולנהל ביעילות נהלים להבטחת בטיחות המזון.
אירוח ובית מלון
התלמידים יבינו את תפקידה של מחלקת משק הבית במסגרת האירוח. יחידה זו תזהה את החשיבות של מחלקת משק הבית ואת ההשפעה שיש לה על פעולת האירוח.
שירות לקוחות
הסטודנטים יוכלו להבין את החשיבות של מפעל אירוח ממוקד לקוח בסביבה תחרותית על ידי ביצוע מחקר על דרישות הלקוחות וציפיותיהם. התלמידים גם ירכשו מיומנויות לספק שירות לקוחות מעולה ולהעריך את היתרונות של חריגה מציפיות הלקוחות.
פעולות משרד קדמיות
התלמידים יבינו את תפקידה של מחלקת המשרדים הקדמיים במסגרת אירוח. יחידה זו תזהה את החשיבות של מחלקת החזית ואת ההשפעה שיש לה על פעילות האירוח הכוללת.
מבוא למימון
התלמידים יבינו את עקרונות העלות במסגרת אירוח ואת תוכנם של דוחות כספיים מרכזיים המשמשים, יחד עם טכניקות החשבונאות הבסיסיות המשמשות לייצורם וניתוחם.
גלובל תיירות וארוח
התלמידים יבינו את הגודל וההיקף של ענף התיירות והאירוח בעולם. היחידה בוחנת את ההשפעות המשפיעות עליה ואת צמיחת מותגיה בשווקים הבינלאומיים.
שיווק
התלמידים יוכלו להבין את העקרונות המרכזיים של המושג השיווקי ולהתייחס לתפקיד השיווקי לתעשיית האירוח. התלמידים יבינו את מחזור השיווק ויהיו מסוגלים ליצור מסע פרסום לקידום מכירות.
מעורבות עובדים
התלמידים יבינו את הרעיון של מעורבות העובדים ואת מרכיבי המפתח. התלמידים יוכלו להעריך כיצד מעורבות העובדים יכולה להשפיע על הביצועים העסקיים הכוללים על ידי הצגת אסטרטגיות ושיטות ספציפיות.
הדרכה ו CPD
התלמידים יוכלו להשתמש בשיטות שונות לזיהוי הצורך בהכשרה במסגרת אירוח. התלמידים יבינו כיצד אנשים לומדים בדרכים שונות וחשיבות הבחירה בשיטת האימון היעילה ביותר. לאחר מכן התלמידים יוכלו לתכנן, לעצב, להעביר ולהעריך את היעילות של אימון או תוכנית. התלמידים יכירו גם את המושג פיתוח מקצועי מתמשך ואת הצורך והרלוונטיות לכך במסגרת אירוח.
מודול רמה 5
מזון ומשקאות ניהול שרשרת אספקה
התלמידים יבינו מערכות ונהלי שרשרת האספקה, וכיצד ארגונים משתמשים בהם כדי לרכוש, לייצר ולהכין מזון ומשקאות בתעשיית האירוח, הן ברמה המקומית והן ברמה הגלובלית. יחידה זו ממחישה כיצד ניהול שרשרת האספקה חיוני לפעולה יעילה ולהשגת יתרון תחרותי.
ניהול איכות
התלמידים יוכלו להבין את הקונספט של ניהול איכות ואיכות וליישם אותו במסגרת האירוח. התלמידים יוכלו לנתח, להעריך וליישם מערכת ניהול איכות בארגון אירוח.
אירועים וניהול כנסים
התלמידים יבינו את הנושאים התפעוליים שעמדו בבסיס האירועים המוצלחים וניהול הכנסים. יחידה זו בוחנת מגוון רחב של אירועים ודנה בתהליכים ובשיקולים הכרוכים בכך.
ניהול קשרי לקוחות
התלמידים יבינו את החשיבות של ניהול קשרי לקוחות (CRM) לארגוני אירוח ויכירו בתהליכים הדרושים כדי להבטיח את יעילותו.
מנהל אנשים
התלמידים מסוגלים להשיג הבנה של עקרונות המפתח של התנהגות הניהול ומגוון סגנונות ניהול, תפקידים, אחריות, מאפיינים ומיומנויות. התלמידים יוכלו להבין את היעילות של מבני ארגון שונים על ידי לימוד העיצוב והתרבות במסגרת אירוח.
סוגיות עכשוויות בניהול משאבי אנוש
התלמידים יוכלו להבין את עקרונות המפתח של ניהול משאבי אנוש (HRM) ואת הנושאים הנוכחיים שעליהם מנהלי משאבי אנוש (HR) צריכים לקחת בחשבון בעת ביצוע תפקידם ותפקידם. התלמידים יבינו גם כיצד לחקיקה הנוכחית יש השפעה על תפקוד משאבי אנוש בניהול מלונות ואירוח.
ניהול הכנסות
התלמידים יוכלו להבין מהם האלמנטים העיקריים של ניהול הכנסות וכיצד זה משפיע על תמחור חדרי השינה במלון. התלמידים יוכלו גם ליישם את שיטות ניהול התשואה במלון ולקבוע מדיניות הזמנת יתר.
אחריות חברתית תאגידית
התלמידים יוכלו להבין את עקרונות המפתח של אחריות חברתית תאגידית (CSR) ופיתוח בר קיימא. התלמידים ילמדו על ההשפעה שיש למלונות על גורמים חברתיים, תרבותיים וסביבתיים וכיצד ענף המלונאות יכול לחולל שינוי על ידי יישום שיטות ונהלים בכדי להיות בר קיימא יותר.
סוגיות עכשוויות
התלמידים יבינו את האופי וההשפעה של נושאים עכשוויים עכשוויים ועכשוויים המשפיעים על תעשיית האירוח. יחידה זו תדגים את הצורך בארגונים להיות גמישים ולהתאים לסביבות המשתנות במהירות ולדרישות הלקוח.
תכנון עסקי
התלמידים יבינו כיצד ליצור תוכנית עסקית עבור מלון או ארגון אירוח. התלמידים ילמדו היכן העסק ממוקם בשוק הנוכחי, מודדים את הביצועים ומציעים הזדמנויות לצמיחה.
נתיב קריירה
במהלך הלימודים ללימודי תעודה בניהול אירוח, התלמידים יקבלו מיומנויות בניהול שרשרת אספקת מזון ומשקאות, חשבונאות ובקרת עלויות, שיווק במלונות ובפנאי ועוד. עם סיום הקורס המוצלח, הסטודנטים יכולים להמשיך במשרות בבתי מלון, מסעדות, אתרי נופש ונכסים נלווים אחרים בענף המלונאות והאירוח.
כמה זמן זה ייקח?
הלומדים יכולים ללמוד בקצב שמתאים להם. אין מגבלות זמן או מועדים עם KIC. הלומדים יכולים ללמוד את המודולים בכל סדר ובכל עת.