Keystone logo
Joviat Culinary Arts Academy

Joviat Culinary Arts Academy

Joviat Culinary Arts Academy

מבוא

Joviat הוא מוסד חינוכי שנוסד בשנת 1960 במנרסה, לב ליבה של קטלוניה. מרכז אזורי, פתוח לעולם, מודע ואחראי. בשנת 1960 החל ג'וזפ וילאסקה אטסט להגשים את חלומו: לפתוח את בית הספר שלו כדי לחנך וללמד אנשים. הרוח המכוננת של Joviat הייתה לעודד ולממש את החלומות שלך! מאז, אלפי תלמידים בנו כאן את ההזדמנויות העתידיות שלהם.

Joviat הוא בית ספר להכשרה מקצועית וחינוך על יסודי, עם יותר מ-2,000 תלמידים המשתרעים על תחומי בריאות, מזון ותזונה, ספורט וטבע. זהו בית ספר שצומח ומתפתח עם סביבתו, הקשור לרשת העסקית, החברתית והתרבותית שלו. Joviat Culinary Arts Academy הוקמה בשנת 1987 כמרכז חלוצי ללימודי מלונאות וקייטרינג במרכז קטלוניה, עם יותר מ-2,500 סטודנטים בתולדותיה, הנהנים ממוניטין רב והשפעה חשובה בהיקפים בינלאומיים. ההסתגלות לזמנים חדשים סימנה את ההיסטוריה שלנו; מושפע מהמטבח הצרפתי, הטרנדים הקולינריים החדשים, המטבח החתיך והיצירתי, המסורת וההתמחויות המקומיות. ערכים: כבוד, ביטחון עצמי ואהבה לאנשים, למקצוע ולמוצר. DNA: מקוריות וחדשנות, מנהיגות ושיתוף פעולה.

Cat VT Prize עבור השיטות החדשניות הטובות ביותר בקטלוניה עבור:

  • חדשנות, השלכה וגיבוש
  • השתתפות והכלה
  • שיטות עבודה טובות, נטוורקינג ואינטראקציה רוחבית בין תחומים מקצועיים
  • הכשרה מתמשכת ותעסוקתית
  • השפעה על האזור והמרקם היצרני
  • מרכז הכשרה מקצועי מתקדם ראשון המקושר לאוניברסיטת UManresa UVic-UCC

ג'ורדי וילאסקה

ג'ורדי וילאסקה הוא מורה ופדגוג, שהוכשר בבית הספר לעסקים ESADE עם תוכנית לניהול ואסטרטגיה כללית ותואר שני בפדגוגיה שיטתית.

מאמן, מנחה ודובר בחינוך רגשי, מוטיבציה, מנהיגות ותהליכי צמיחה ויזמות אישית ברמה לאומית ובינלאומית. כמו כן, לקדם פרויקטים חדשים לשירות הדורות החדשים והקהילה לטובת הכלל.

אקדמאי של האקדמיה הקטלונית היוקרתית לגסטרונומיה ותזונה, חבר באחוות Mare de Deu de l'Olivera, וחבר כבוד של Cofradia Gastronomica del Agua.

ב-2015 פרסם את הספר "La força d'una escola de Vida. פרויקט חינוכי מנקודת מבט מערכתית".
יווויאט הוטלריה

יווויאט הוטלריה

Joviat Hoteleria הוקמה בשנת 1987 כמרכז חלוצי לאירוח וקולינריה במרכז קטלוניה, עם יותר מ-2,500 סטודנטים בתולדותיה, הנהנים ממוניטין רב והשפעה חשובה בהיקף בינלאומי.

פרויקט חינוכי

עבר, הווה ועתיד. תנועה קדימה המתפתחת כל הזמן, אבולוציה מחדש בכל המובנים.

נקודות חזקות של הפרויקט: שורשים, רווחה, מנהיגות, שיתוף פעולה, ביטוי, ידע וקהילה. כל אלו מקרבים אותנו ללמוד על מקצוע זה ולהנות ממטבח ושירות אמיתי, מודרני ומקומי. זוהי גסטרונומיה המספקת חושים, המוצגת ביצירתיות בשינוי פרויקטים ובנטילת טכנולוגיות חדשות שפותחות בפנינו עולם חדש מלא באפשרויות.

אנחנו מכינים את עצמנו לצאת אל העולם בידיעה מי אנחנו, עם נוכחות ומקוריות, עם אותנטיות וכבוד בגסטרונומיה.

איפה ג'וביאט?

מנרזה, קטלוניה

מנרזה, בירת רובע באגס, היא עיר עם 1100 שנות היסטוריה. מסחרית, תרבותית ועם אוניברסיטה, פעילות תעשייתית וטכנולוגית משמעותית, היא עיר דינמית ומשתנה.

בית הספר ממוקם ב-Central Catalunya Global Geopark, שהוכרז על עניין עולמי על ידי אונסקו, למרגלות הרי מונטסראט, 60 ק"מ מברצלונה. לרובע באגס יש מורשת עשירה וענפה, המבוססת על האדמה, ההיסטוריה והטבע.

מֵתוֹדוֹלוֹגִיָה

עם עדכונים מתמידים, המטבח הקטלאני, מוביל את עולם הקולינריה האוונגרד הבינלאומי, תוך שמירה על שורשיו התרבותיים והמסורתיים.

מיקומים

  • Manresa

    Folch i Torres 5-13 Manresa, Barcelona, 08241 , Manresa

    • Barcelona

      Barcelona, ספרד

      • Girona

        Girona, ספרד

        שאלות