קורס טכני מקצועי גבוה בקייטרינג ומשקאות
ISAG - European Business School
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Porto, פורטוגל
שפות
פורטוגזית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 2,315 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
02 Aug 2024
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2024
* טבלה בתוקף לשנת הלימודים 2023/2024
מבוא
תיאור כללי של הקורס
קורס זה נועד להכשיר טכנאים בכירים מקצועיים בתחום ההסעדה והמשקאות, המסוגלים, באופן אוטונומי או מודרך, לכוון, לתאם ולבקר את הפעילות והתפעול של שירותי מזון ומשקאות (מזון ומשקאות), המשולבים או לא ביחידות המלונאות. איכות השירות, ייעול המשאבים ומקסום רווחיות העסק. הוא מלמד את תחומי המסעדה והבר בצורה משולבת, תוך שילוב של שיטות עבודה מומלצות והתנסויות בינלאומיות וגישה הולכת וגדלה לצרכים ולציפיות של השוק העסקי.היא מספקת לשוק העבודה אנשי מקצוע מיוחדים בעלי הכישורים לנהל חברות בתחום המזון והמשקאות.תוצרי למידה/פעילויות עיקריות
א) לפקח, לתאם, לשלוט ולארגן את הפעילויות והתפעול של שירותי מזון ומשקאות (מזון ומשקאות);
ב) ניהול פעילות במפעלי מזון ומשקאות;
ג) לתכנן ולבנות תפריטים ולחשב את העלויות הנלוות;
ד) לתכנן ולפתח את האסטרטגיה לקידום ושיווק שירות המזון והמשקאות (F&B), תוך הבטחת איכות והתמצאות בלקוח;
ה) לתכנן, לתאם ולארגן פעולות F&B, הבטחת איכות השירותים;
ו) ניהול התוצאות הכספיות של שירות F&B;
ז) בקרת איכות השירות והאינטראקציה עם הלקוח.
תוצאות מקצועיות:
ניהול עסקים (ניהול וניהול) | מנהל מסחרי | שף מסעדה ובר | שף | אחראי על איכות, היגיינה ובטיחות מזון | אחראי על קידום ומסחור של שירות המזון והמשקאות.
שפת ההוראה: פורטוגזית
תכנית לימודים
תוכני קורס
שנה 1
סמסטר א'
- כלכלה יישומית
- יסודות הניהול
- ניהול ובקרה של מזון ומשקאות
- שפה ספרדית
- שפה אנגלית
- טכניקות בישול ומאפה l
סמסטר ב'
- אנוגסטרונומיה
- השפה האנגלית המיושמת בתעשיית הקייטרינג
- תזונה, היגיינה ובטיחות מזון
- טכניקות תקשורת פורטוגזית ועסקית
- מסעדות ובר טכניקות I
- טכנולוגיות מידע
שנה 2
סמסטר א'
- התנהגות ואתיקה ארגונית
- חשבונאות פיננסית
- שיווק תיירותי ודיגיטלי
- תפעול קייטרינג
- טכניקות בישול ומאפה II
- מסעדות ובר טכניקות II
סמסטר ב'
- התמחות
שכר לימוד בתוכנית
אפשרויות קריירה
יציאות מקצועיות
ניהול עסקים (ניהול וניהול) | מנהל מסחרי | שף מסעדה ובר | שף | אחראי על איכות, היגיינה ובטיחות מזון | אחראי על קידום ומסחור של שירות המזון והמשקאות.