תעודה גבוהה יותר במטבח מערבי קלאסי
International Culinary Institute
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Hong Kong, הונג קונג
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
HKD 59,000 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* לשנה. שכר הלימוד לשנת הלימודים 2021/22 נמצא כעת בבדיקה
מבוא
תמונה באדיבות המועצה להכשרה מקצועית
מטרות התוכנית
- מצייד ומכין את הסטודנטים לעבודה בענף הקייטרינג ומפתח את יכולותיהם האינטלקטואליות והמקצועיות בכדי לענות על דרישת התעשייה ליחס עבודה מקצועי, וטכניקות מערביות קלאסיות וטכניקות ממוקדות לארוחות משובחות;
- מאפשר לסטודנטים לשלוט בטכניקות קולינריות צרפתיות קלאסיות ולהתאים אותן ברחבי העולם כשבחים מוכרים לפיתוח קריירה בענפי המלונאות, המסעדות והקייטרינג;
- מספק חווית למידה ייחודית שמטרתה לשפר את המיומנויות הטכניות ולעורר יצירתיות בדגש על למידה מעשית.
קריירה לקוחות פוטנציאליים
הבוגרים יהיו מוכנים באופן מקצועי לתפקידים אופרטיביים הזמינים במגוון רחב של מוסדות קייטרינג, כגון מסעדות, מלונות, אתרי נופש, פארקי שעשועים ובתי מועדונים. לאחר צבירת ניסיון מקצועי הם יהפכו למועמדים בעלי יכולת גבוהה לתפקידי פיקוח וניהול.
הכרה מקצועית
סטודנטים הלומדים את תכניות הכנת המזון והקייטרינג נדרשים לקחת את המודול להיגיינת מזון ובטיחות. מועמדים מצליחים מוענקים "תעודת היגיינת מזון בסיסית למפקחי היגיינה" המוכרת על ידי מחלקת היגיינת המזון והסביבה בהונג קונג.
בוגרי דיפלומה גבוהה יותר במטבח מערבי קלאסי שיש להם לפחות שנה עבודה לאחר ההסמכה וגיל מינימלי של 22 שנים יכולים להשתתף במערכת ההסמכה למבחן הגרמני. מועמדים מצליחים זוכים בתואר 'טבח מוסמך במטבח מערבי' המוצע על ידי International Culinary Institute ומרכז החינוך של תעשיית האירוח לעסקים וניהול, קובלנץ, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
דרישות כלליות
בוגר בית ספר תיכון בכיר עם מיומנות מוכחת באנגלית, למשל. IELTS ב 5.0 או שווה ערך.
הפניות יוערכו בנפרד על ידי המחלקה הנוגעת בדבר.
תכנית לימודים
הכרה מקצועית
סטודנטים הלומדים את תוכניות הכנת המזון והקייטרינג נדרשים לקחת את מודול היגיינת המזון ובטיחות. מועמדים מצליחים זוכים ל"תעודת היגיינת מזון בסיסית למפקחי היגיינה" המוכרת על ידי מחלקת היגיינת המזון והסביבה בהונג קונג.
בוגרי תעודה גבוהה יותר במטבח מערבי קלאסי שיש להם ניסיון עבודה של שנה לפחות לאחר ההסמכה וגיל 22 לפחות יכולים להשתתף במערכת ההסמכה למבחן הסחר הגרמני. מועמדים מצליחים זוכים ל'טבח מוסמך במטבח מערבי' המוצע על ידי International Culinary Institute ומרכז החינוך של תעשיית האירוח לעסקים וניהול, Koblenz,Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
קבלה
גלריה
אפשרויות קריירה
הבוגרים יהיו מוכנים מבחינה מקצועית לתפקידים אופרטיביים הזמינים במגוון רחב של מפעלי קייטרינג, כגון מסעדות, בתי מלון, אתרי נופש, פארקי שעשועים ומועדונים. לאחר צבירת ניסיון מקצועי, הם יהפכו למועמדים בעלי יכולת גבוהה לתפקידי פיקוח וניהול.