דיפלומה גבוהה באמנויות בישול
International Culinary Institute
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Hong Kong, הונג קונג
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
HKD 59,000 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* לשנה. שכר הלימוד לשנת הלימודים 2021/22 נמצא כעת בבדיקה
מבוא
תמונה באדיבות המועצה להכשרה מקצועית
מטרות התוכנית
מכין את הסטודנטים לעבודה בענף הקייטרינג התוסס והולך ומתפתח, ומפתח את יכולותיהם האינטלקטואליות והמקצועיות בכדי לענות על דרישת הענף לדור חדש של שפים בעלי כישורים רב קולינריים וניהוליים, אלא גם חשיבה מקצועית ויחס עבודה. ;
מספק מגוון רחב של נושאים באמנויות הקולינריה הסינית והמערבית ומדעים ואשכולות של מודולים ספציפיים לזרם קולינריה כדי לשפר את הידע והמיומנויות של הסטודנטים באמנויות הקולינריה הלאומיות / בינלאומיות, במטרה לעזור לתלמידים לממש את תחומי העניין שלהם ואת שאיפות הקריירה שלהם;
מובנית כדי להנחות את התלמידים כדי להשיג ידע בנישות הקולינרי ולפתח ידע וניהול בפעילות הקולינרית קייטרינג עסקים באופן הוליסטי.
זרם תכניות
התלמידים רשאים לבחור באחד מהזרמים הבאים כדי לשפר את הידע והמיומנות המקצועיים שלהם בתחום הלימוד בהתאמה:
- מטבח מערבי (קמפוס ICI)
- מטבח סיני (קמפוס CCI) *
התלמידים יכנסו לזרם בסמסטר השלישי, בכפוף לבחירתם, ביצועים אקדמיים וזמינות מקומות בזרם.
* הערה: הזרם הסיני אינו חל על סטודנטים שאינם מקומיים.
קריירה לקוחות פוטנציאליים
הבוגרים יהיו מוכנים באופן מקצועי לתפקידים אופרטיביים הזמינים במגוון רחב של מוסדות קייטרינג, כגון מסעדות, מלונות, אתרי נופש, פארקי שעשועים ובתי מועדונים. לאחר צבירת ניסיון מקצועי הם יהפכו למועמדים בעלי יכולת גבוהה לתפקידי פיקוח וניהול.
בוגרי תעודה גבוהה יותר באמנויות קולינריה (מטבח מערבי) שיש להם ניסיון בעבודה של שנה לאחר ההסמכה עם גיל 22 לפחות ועוברים את מבחן המסחר, יוענק ל'טבח מוסמך 'המוצע במשותף על ידי International Culinary Institute לשכת התעשייה והמסחר הגרמנית.
הכרה מקצועית
סטודנטים הלומדים את תכניות הכנת המזון והקייטרינג נדרשים לקחת את המודול להיגיינת מזון ובטיחות. מועמדים מצליחים מוענקים "תעודת היגיינת מזון בסיסית למפקחי היגיינה" המוכרת על ידי מחלקת היגיינת המזון והסביבה בהונג קונג.
בוגרי תעודה גבוהה יותר באמנויות קולינריה (מטבח מערבי) שיש להם לפחות ניסיון שנה לאחר ההסמכה ומינימום גיל 22 יכולים לשבת במערכת ההסמכה למבחן הסחר הגרמני. מועמדים מצליחים זוכים בתואר 'טבח מוסמך במטבח מערבי' המוצע על ידי International Culinary Institute ומרכז החינוך של תעשיית האירוח לעסקים וניהול, קובלנץ, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
בוגרי תארים גבוהים באמנויות קולינריה (מטבח סיני) יכולים להתייצב למבחן המסחר של הארגון המעוצב בסין. מועמדים מצליחים מוענקים לתואר 'קוק סיני' רלוונטי.
דרישות כלליות
בוגר בית ספר תיכון בכיר עם מיומנות מוכחת באנגלית, למשל. IELTS ב 5.0 או שווה ערך.
הפניות יוערכו בנפרד על ידי המחלקה הנוגעת בדבר.
תכנית לימודים
זרם תוכנית
סטודנטים יכולים לבחור באחד מהזרמים הבאים כדי לשפר את הידע והכישורים המקצועיים שלהם בתחום הלימוד המתאים:
- מטבח מערבי (קמפוס ICI)
- מטבח סיני (קמפוס CCI)*
סטודנטים ייכנסו לזרם בסמסטר ג', בכפוף לבחירתם, ביצועים אקדמיים וזמינות המקומות בזרם.
*הערה: הזרם הסיני אינו חל על סטודנטים שאינם מקומיים.
הכרה מקצועית
סטודנטים הלומדים את תוכניות הכנת המזון והקייטרינג נדרשים לקחת את מודול היגיינת המזון ובטיחות. מועמדים מצליחים זוכים ל"תעודת היגיינת מזון בסיסית למפקחי היגיינה" המוכרת על ידי מחלקת היגיינת המזון והסביבה בהונג קונג.
בוגרי תעודה גבוהה יותר בקולינריה (מטבח מערבי) שיש להם ניסיון עבודה של שנה לפחות לאחר ההסמכה וגיל 22 לפחות יכולים להשתתף במערכת ההסמכה למבחן הסחר הגרמני. מועמדים מצליחים זוכים ל'טבח מוסמך במטבח מערבי' המוצע על ידי International Culinary Institute ומרכז החינוך של תעשיית האירוח לעסקים וניהול, Koblenz,Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
בוגרי תעודה גבוהה יותר בקולינריה (מטבח סיני) יכולים לגשת למבחן הסחר על ידי ארגון מעוצב בסין. מועמדים מצליחים זוכים להסמכה רלוונטית של 'טבח סיני'.
קבלה
גלריה
אפשרויות קריירה
הבוגרים יהיו מוכנים מבחינה מקצועית לתפקידים אופרטיביים הזמינים במגוון רחב של מפעלי קייטרינג, כגון מסעדות, בתי מלון, אתרי נופש, פארקי שעשועים ומועדונים. לאחר צבירת ניסיון מקצועי, הם יהפכו למועמדים בעלי יכולת גבוהה לתפקידי פיקוח וניהול.
בוגרי תעודה גבוהה יותר בקולינריה (מטבח מערבי) שיש להם ניסיון עבודה של שנה לאחר ההסמכה עם גיל 22 לפחות ועברו את מבחן המקצוע, יזכו ב-'Certified Cook' המוצע במשותף על ידי ה- International Culinary Institute וה- לשכת התעשייה והמסחר הגרמנית.