דיפלומה גבוהה באפייה ומאפה
International Culinary Institute
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Hong Kong, הונג קונג
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
HKD 59,000 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* לשנה. שכר הלימוד לשנת הלימודים 2021/22 נמצא כעת בבדיקה
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תמונה באדיבות המועצה להכשרה מקצועית
מטרות התוכנית
מצייד את התלמידים בידע ומיומנויות ניהול ויישומים מעשיים בפעולות אפייה ומאפה כדי להכין אותם לתפקידי פיקוח בענף;
מטפח את תפיסת התלמידים ללמידה לכל החיים ומפתח את התלמידים להיות לומדים עצמאיים בעלי חזון מקומי, לאומי ועולמי להמשך לימוד ופיתוח מקצועי בענף האירוח;
מצייד את התלמידים בידע ובמיומנויות הטכניות והמקצועיות הדרושות, בתחילה ברמה פרפר-מקצועית, באמצעות מיזוג יישום תיאורטי ומעשי.
קריירה לקוחות פוטנציאליים
סיוע בהשמת עבודה ניתן בכדי להקל על בוגרינו להתחיל את הקריירה שלהם בתפקידים אופרטיביים בבתי מאפה, מאפיות, בתי קפה, מסעדות, בתי מלון, אתרי נופש, פארקי שעשועים, בתי מועדונים ועוד. לאחר שצברו ניסיון מקצועי, הם יכולים להתקדם לתפקידי פיקוח כמו דמי-שף, שף דה פארטי ושף מאפה סו. מצויידים בהנהלה יודעים כיצד במאפיות ומאפים וסטודנטים לעסקים עשויים גם לבחור לפתוח מאפייה, מאפה או בית קפה משלהם.
תמונה באדיבות המועצה להכשרה מקצועית
הכרה מקצועית
המכון לאירוח (IOH)
- בוגרים שסיימו את התוכנית בהצלחה זכאים להגיש בקשה לציון חברות של שותפים.
- סטודנטים הלומדים את תכניות הכנת המזון והקייטרינג נדרשים לקחת את המודול להיגיינת מזון ובטיחות. מועמדים מצליחים מוענקים "תעודת היגיינת מזון בסיסית למפקחי היגיינה" המוכרת על ידי מחלקת היגיינת המזון והסביבה בהונג קונג.
- בוגרי תעודה גבוהה יותר באמנויות ומאפה העומדים בדרישות הכניסה הבאות יכולים להשתתף במערכת ההסמכה למבחן הסחר הגרמני. מועמדים מצליחים זוכים בתואר "מאפה מאפה מוסמך" המוצע במשותף על ידי International Culinary Institute ו- Handwerkskammer Koblenz (לשכת היצירה המיומנת) HwK Koblenz, גרמניה.
- גיל 22 לפחות
- מינימום ניסיון עבודה רלוונטי של שנה
- תעודה רלוונטית בהיגיינה ובטיחות (תעודת היגיינת מזון בסיסית למפקח על היגיינה)
דרישות כלליות
בוגר בית ספר תיכון בכיר עם מיומנות מוכחת באנגלית, למשל. IELTS ב 5.0 או שווה ערך.
הפניות יוערכו בנפרד על ידי המחלקה הנוגעת בדבר.
קבלה
תכנית לימודים
הכרה מקצועית
המכון לאירוח (IOH)
- בוגרים שסיימו בהצלחה את התוכנית זכאים להגיש בקשה לדרגת חברות.
- סטודנטים הלומדים את תוכניות הכנת המזון והקייטרינג נדרשים לקחת את מודול היגיינת המזון ובטיחות. מועמדים מצליחים זוכים ל"תעודת היגיינת מזון בסיסית למפקחי היגיינה" המוכרת על ידי מחלקת היגיינת המזון והסביבה בהונג קונג.
- בוגרי תעודה גבוהה יותר באמנויות אפייה וקונדיטוריה העומדים בדרישות הקבלה הבאות יכולים לגשת למערכת ההסמכה למבחן הסחר הגרמני. מועמדים מצליחים זוכים בפרס "טבח מאפה מוסמך" המוצע במשותף על ידי International Culinary Institute ו-Handwerkskammer Koblenz (הלשכה לאומנות מיומנת) HwK Koblenz, גרמניה.
- מינימום גיל 22
- ניסיון עבודה רלוונטי של שנה לפחות
- תעודה רלוונטית בנושא היגיינה ובטיחות (תעודת היגיינת מזון בסיסית לממונה על היגיינה)
גלריה
אפשרויות קריירה
סיוע בהשמה בעבודה ניתן כדי להקל על הבוגרים שלנו להתחיל את הקריירה שלהם בתפקידי הפעלה בקונדיטוריות, מאפיות, בתי קפה, מסעדות, בתי מלון, אתרי נופש, פארקי שעשועים, מועדונים ועוד. לאחר שרכשו ניסיון מקצועי, הם יכולים להתקדם לתפקידי פיקוח כמו דמי-שף, שף דה פארי ופנדי סו שף. מצוידים בידע ניהולי בפעילות מאפייה ומאפיה וסטודנטים לעסקים עשויים לבחור גם לפתוח מאפייה, קונדיטוריה או בית קפה משלהם.