תואר AAS בפטיסרי ואפייה
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Mariano Moreno, ארגנטינה
שפות
ספרדית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Feb 2024
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
בשנה הראשונה לתכנית התלמידים ייצרו שיפורי בצק מאפים, קרמים בסיסיים של מאפים, ייצור עוגות בסיסי וייצור לחם. ככל שהתלמידים הופכים בטוחים יותר, הם בונים על כישורים שהם שולטים בשיעורים קודמים ליצירת מנות עוגות ומנות קינוחים מורכבות יותר ובסופו של דבר, תפריטי קינוח מלאים.
במהלך השנה השנייה, התלמידים יפתחו את אמנותם על ידי יצירת ממתקי סוכר ושוקולד, עוגות מיוחדות, מופעי תצוגה לתחרויות ואירועים ולבסוף יחקרו את טרנד החלוץ של אזורים שונים בעולם. השלמת התוכנית תסתיים בהשתלמות, בהשתתפות בפעולות שירות מזון ציבורי בפועל לקראת הקריירה העתידית שלהן. האתרים האפשריים כוללים את מסעדת L'Ecole של המכונים או הפעלת מתקני חינוך מעשיים, מלונות, מסעדות, קאנטרי קלאבים, אתרי נופש, בתי קזינו, ספא וספקי שירותי מזון.
השכלה כללית, היבט חשוב של למידה גבוהה ונכס בעל ערך בעולם התחרותי ביותר כיום, מיוצגת על ידי קורסי חינוך כללי שנועדו להבטיח שלסטודנטים יש את היכולות הקוגניטיביות החשובות להצלחתם במקום העבודה.
המוקד של תוכנית זו הוא להכשיר בין סטודנטים לאמנות הפטיסרי והאפייה, ולהכיר לסטודנטים כישורים וטכניקות שיעניקו להם את הגמישות הגדולה ביותר בשוק העבודה וקידומים עתידיים. תוכנית זו מכינה את הסטודנטים לכניסה להזדמנויות תעסוקה ברמה הבינונית בענף שירותי המזון המקצועי ובתחומי הניהול, לרבות שף קונדיטור, עוזר קונדיטור, מעצב עוגות קמעונאי, קונדיטור ואופה.
לאחר סיום התואר באפייה מקצועית ומאפה, התלמידים מוזמנים להיבחן בבחינת האפייה המוסמכת של הפדרציות הקולינריות האמריקאיות.