C.Te.SP בגסטרונומיה, תיירות ורווחה
Instituto Politécnico de Viseu
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Viseu, פורטוגל
שפות
אנגלית, פורטוגזית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Oct 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
מטרות ומיומנויות
תכנן, תכנן וביצע, לבד או בהדרכה, פעילויות הקשורות למלונות, לספא וליחידות קייטרינג, כלומר בתחומי הלינה, הקבלה, המזון והמשקאות, ניהול מסחרי, שיווק וארגון אירועים.
פעילויות עיקריות
פיתוח מוצרים גסטרונומיים באופן בר קיימא;
למדוד ולאפיין את התכונות הפיזיקליות-כימיות והחושתיות של המזון;
פיתוח טכניקות בתחום היגיינת המזון ובטיחותם;
להציע וליישם אמצעי שיפור ממוקדים בתחום התזונה והדיאטה;
השתתף בפעילות הנהלת חברות תיירות (קבלת לקוחות, ניהול סחורות ושירותים);
תכנון וארגון אירועים;
לארגן, לקדם ולהפיץ משאבי תיירות מקומיים ואזוריים;
לייעץ ולתכנן פעילויות פנאי ובריאות;
לקדם בריאות ורווחה פיזית ונפשית;
ממליץ על אוכל אזורי פורטוגזי;