קורס בפיצה
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Turin, איטליה
שפות
אנגלית, אִיטַלְקִית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
12 שבועות
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 4,800 / per course
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
קורס בפיצה
שיעורים תיאורטיים ומעשיים בפיצה: המצוינות של החומרים, הבצק, השמרים, סוגים שונים של פיצה, עם הזדמנות של תקופת אימונים בפיצריות ברמה בינונית-גבוהה.
ICIF פיתחה, בשיתוף עם האקדמיה של פיצה מקבלי, קורס הכשרה חדש: קורס על פיצה. קורס אימונים בן 4 שבועות המחולק לשלושה שבועות של אימון התמקד בפיצה עם מורים מאסטרים פיצה מקבלי שנשלחו על ידי האקדמיה של פיצה מקבלי, בשבוע שעבר של הכשרה על מאפה עם אנשי מקצוע מאפים שפים בהזמנת ICIF . תוכנית ההכשרה מאפשרת לך לבצע באמצעות גישה משולבת בין תיאוריה וכישורים מעשיים מקצוע הנחשב לתופעה עממית, תרבותית וחברתית, שהיא בדרך כלל איטלקית, בצמיחה מתמדת הן באיטליה והן בחו"ל. הקורס בשפה האיטלקית והמורים נתמכים על ידי מתורגמן בשפה האנגלית.
מספר משתתפים מינימלי: 12.
מֶשֶׁך
הקורס כולל משך כולל של 12 שבועות:
- 4 שבועות של שיעורים תיאורטיים ומעשיים במכון
- 8 שבועות של התמחות (אופציונלי) בפיצריות אשר ייבחר בעבר על ידי המכון.
אלו שיכולים להירשם הם:
- איטלקי ואנשי מקצוע זרים של מזון ויין
- איטלקית וזרים חובבי מזון וחובבים
נושאי השיעור
פיצה: מוצר איטלקי פופולרי שהפך לתופעה חברתית ותרבותית עולמית
- ICIF : מסגרת ייחוס
- היסטוריה ומסורות של פיצה
- המקצוע של יצרנית הפיצה
- שוק הולך וגדל
- חומרי גלם מזון
- קמח: סיווגים, סוגים, איכות ושימוש
- מים: משאב שיש לנצל
- מלחים: בחירה וניהול של יסוד בסיסי
- המרכיבים: בחירה שמאפיינת אותנו, חשיבות העונתיות והטריטוריאליות
- פיצה קלאסית פיצה המחבת
הבצק והשמרים
- הוכחה: סודות של אמנות עתיקה
- בצק ישיר.
- בצק: התסיסה וההתפצלות
- בצק: שלב ההתבגרות.
- הבצק וציוד התמיכה
- התנור: הלב של פיצריה
- אפיית פיצה: טכניקות ומיומנות
פיצה: תובנות ומושגים
- עיצוב המעבדה: ההקשר והסיכויים, ההכנסות ושולי הרווח
- Takeaway Pizza: משלוח ומסירת האספקה
- הפוקצ'ה, הפיצה עם המשוט והלחם בפיצריה
טכניקות מומחה
- המגזר האורגני ודרכים חלופיות להקמת קהל לקוחות
- פיצה אקרובטית
- בצק עקיף (ביגה - הבריכה)
- בצק חלופי עם קמחים שונים (לדוגמה: קמח קמוט, קמח אורז שחור, קמח אנקיר וכו ')
- בצק עם קמח קמוט
- בצק עם מוצרים מוכנים מראש (סויה - דגנים)
- בצק ללא גלוטן
- פיצה עם המשוט ואת הרומית בסגנון מגש אפוי פיצה
- פיצה נפוליטנית (התמחות מסורתית עם מצב מוגן מובטחת)
- פיצה כמו קינוח
פרופסורים להכנת פיצה
- שיעורים מעמיקים עם סמינרים עיוניים ומעשיים המתקיימים על ידי פיצה שף מקצועי
מאפים יבשים קטנים ללוות תה וקפה זנים של ביסקוויטים
- נשיקות של הגברת, מכוערות אבל טוב (ברוטי מה Buoni), עוגיות קורנפלור, עוגיות הלשון של חתול, עוגיות חמאה
המאפים הטריים הקטנים, הקרמים האיטלקיים והעוגות המסורתיות
- קרם קרם, קרם שוקולד, קרם זאביון, קרם קפה למילוי ביגני, פונגטי ביגנה
- בצק פלפל חריף לייצור עוגת ריבה ועוגה עם שמנת פודינג ופירות טריים, עוגת גן עדן, עוגת סאקר, ספוג להפקת עוגה במילוי קרמים בסגנון איטלקי
קינוחים קטיפתי למסעדה
- פודינג שוקולד מפיימונטה (בונה), מוס שוקולד, פאנה קוטה, טירמיסו
טכניקת הרפיה, שוקולדים וקישוטי שוקולד
מוצרי מאפה לארוחת בוקר
- קרואסון בסגנון איטלקי, קנולי סיציליאני, bomboloni (Krapfen), שוקולד Girella ו Trecce
בטיחות מזון ו- HACCP
- מושגים של מיקרוביולוגיה מוחלים על מזון
- מערכת HACCP
- ראשי CDF (מחלות מדבקות עם מזון)
- מערכות עיקריות לאחסון מזון
- תהליכי תברואה (היגיינה במקום העבודה, היגיינה אישית)
- בחירה נכונה של חומרים ומאמרים במגע עם מזון
תיאוריה על מזון תזונה
- תזונה מדע מזון: תחומי היישום בחברה המודרנית, בתמיכה במגזר הקולינרי
- הרכב של תפריט מאוזן מנקודת מבט בריאה
- היבטים תזונתיים של מזונות שונים (חלבונים, פחמימות, שומנים, סיבים וויטמינים) ואוכל פירמידה
- מידע על הרכב התזונה מאוזנת מנקודת מבט תזונתיים ובריאים
תורת הדיאטה הים תיכונית
- מושגים על מאזן המזון של חומרי גלם שונים עם מושגים בסיסיים על הדיאטה הים תיכונית
- אזכור של חומרי הגלם העיקריים של הדיאטה הים תיכונית ושמות המתכונים המשקפים את ההיבט הבריא של הדיאטה הים תיכונית
- רעיונות על תרבות קולינארית אחרת של סמלים ים תיכוניים של דיאטה זו
התמחות מקצועית (אופציונלי)
התלמיד יכול לבחור אם להמשיך את הקורס על ידי ביצוע תקופת התמחות שנמשכה סך של 8 שבועות על פיצריות ברמה בינונית גבוהה שנבחרו על ידי המכון.
אגרות
תשלום עבור הקורס על פיצה הוא 4.800,00 יורו. ניתן להירשם לתקופות של שבוע, דמי עבור כל מודול שבועי הוא של 1.500,00 אירו. דמי הקורס כוללים:
- לינה בבית הארחה ICIF בדירות קטנות (הכוללת שני חדרי שינה עם אחד, שניים או שלושה מיטות וחדר אמבטיה) ושירות ארוחת בוקר
- ארוחות במכון מיום שני עד שישי (בית הספר סגור בימי ראשון ובחגים לאומיים)
- שיעורים תיאורטיים-מעשיים כפי שצוין בתוכנית
- חומרי לימוד (חוברות מתכון, מערכות שמע, וידאו וכו ')
- מוצרי מזון ויין לשיעורים וטעמים
- שימוש בציוד ובכלים במהלך השיעורים במעבדות השונות
- מדי שף מלאים: מעיל שף עם לוגו ICIF , זוג מכנסי שף, סינר עם לוגו ICIF ובנדנה עם לוגו ICIF
- סיוע במהלך הקורס למתן תעודת היתר שהייה ולמס הזיהוי האיטלקי
- תעודת השתתפות ממכון ICIF עם סיום הקורס ותעודה רשמית מטעם האקדמיה האיטלקית לפיצה.
כל דבר אחר שלא צוין במפורש לעיל אינו נכלל.
תוספות נוספות שאינן נכללות בתשלום הקורס:
50 € עבור ביטוח בריאות המכסה את ההוצאות הרפואיות הבסיסיות ואת ההוצאות או להתאושש לבית החולים רק לתאונות במהלך תקופת העבודה לכל אורך הקורס (רק אם התלמיד אינו קובע כבר ביטוח תברואתי מדינה).
50 € למי שמתכוון לנצל את הטרנספורט הקבוצתי, רק עם הגעתם לאיטליה, שאורגן על ידי מכון ICIF ביום ראשון לפני תחילת הקורס, משדה התעופה מילאנו מאלפנסה. תשלום של 50 יורו יכול להיעשות על יתרת הקורס על ידי העברה בנקאית, או במזומן או באמצעות כרטיס אשראי במשרד ICIF Direction ביום הראשון של הקורס.
מלגות
מלגות זמינות למשתתפים באזרחות איטלקית המתגוררים באיטליה. כדי לברר כיצד להצטרף, אנא צרו איתנו קשר או להתקשר ICIF מכון ב Costigliole d'Asti.