AAS באמנויות קולינריה
Hudson County Community College
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Jersey City, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 149 / per credit *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* לזיכוי לתושבים; 298.00 דולר לאשראי לתושבי חוץ; 440.00 $ לאשראי עבור בינלאומי או מחוץ למדינה
מבוא
תוכנית לימודים זו מעניקה הכשרה מקיפה של שנתיים באמנויות קולינריה, ומכינה את הסטודנטים לתפקידי כניסה למסעדות ושירותי אוכל כשפים, שפים בתחנות, סו-שפים, אופים ומנהלי מסעדות. קורסים נדרשים מציגים את התלמידים לכל ההיבטים של פעולות שירות המזון, כולל הכנת אוכל, תזונה, נהלי רכישה, תכנון תפריטים, ציוד ושירות שולחן. התמחות באוניברסיטה בת 600 שעות מכשירה סטודנטים במסעדות ובבתי מלון משובחים. המכון לאמנויות קולינריה של HCCC, שנפתח בשנת 2005, מצויד בחדר אוכל אלגנטי, מטבחי הדרכה מודרניים וכיתות לימוד.
פרדי נישואים / אנספלש
אמנויות קולינריה AAS דרישות חינוך כלליות
- הרכב מכללות ENG-101 I
- ENG-102 מכללת הרכב II או ENG-103 כתיבת דוחות טכניים
- CSC-100 מבוא למחשבים ומחשוב
- 2 קורסים במדעי החברה ו / או בחירה במדעי הרוח
- ENG-112 דיבור
- HUM-128 אוכל ותרבות
אמנויות קולינריה AAS דרישות עיקריות
- הצלחה סטודנטיות במכללת CSS-100
- שירות שולחן CAI-114 I
- CAI-115 תברואה מזון ועקרונות קולינריים
- CAI-117 כישורי מטבח ייצור I
- CAI-118 בישול מזווה וארוחת בוקר
- CAI-119 Bakeshop I
- זיהוי ורכישת מוצרים CAI-121
- CAI-127 מיומנויות מטבח ייצור II
- CAI-128 מבוא לגארד מאנגר
- CAI-129 Bakeshop II
- שירות שולחן מתקדם CAI-214 III
- CAI-125 התמחות I
- CAI-217 מטבח מתקדם - בינלאומי
- CAI-218 Manger Garde Manger
- שירות השולחן המתקדם CAI-224 IV
- CAI-225 חיצוני III
- CAI-227 מטבח קלאסי מתקדם
- CAI-228 Manger Garde מתקדם
קח את CAI-210 CAI-223 או את BIO-201;
- CAI-210 עיצוב תפריט ומתקנים
- CAI-223 בקרת עלויות המזון, המשקאות והעבודה
- BIO-201 תזונה מעשית