תעודה בניהול מזון ומשקאות – ניהול מסעדות
George Brown College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Toronto, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 17,673 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* שכר לימוד ביתי | $16,490 עבור שכר לימוד בינלאומי. כל העמלות כפופות לשינוי, ללא הודעה מוקדמת
מבוא
תוכנית ניהול המזון והמשקאות של GBC, תלמדו על תעשיית המזון והמשקאות המרגשת והמגוונת עם קורסים ביין, מיקסולוגיה, יזמות וניהול מסעדות אסטרטגיות. השנה הראשונה שלך בתוכנית זו תספק לך ידע בסיסי בתעשייה, על ידי למידה ועבודה לצד עמיתיך בכל המגזרים בבית הספר שלנו לאירוח וניהול תיירות, המכונה "גישה משותפת של שנה ראשונה". בשנה הראשונה שלך תרכוש ידע בתחומי המלונאות, תכנון אירועים, תיירות ואוכל ומשקאות באמצעות מגוון קורסים מעשיים ותיאורטיים.
במהלך שנת הלימודים השנייה שלך, תיישם את ההבנה שלך בתיאוריה באמצעות טכניקות למידה ייחודיות וניסיון מעשי שלא יסולא בפז. תהיה לך הזדמנות:
- השתלטו על The Chefs' House , המסעדה והמתקן הלימוד המתקדם שלנו, שבו תנהלו את כל ההיבטים של התפעול כולל עיצוב ומכירת כרטיסים, עבודה עם שותפים בתעשייה, ביצוע ניתוח עלויות ועיצוב תפריט המזון והמשקאות בשיתוף עם תלמידי הקולינריה שלנו.
- צאו להרפתקה חינוכית, וירטואלית באמצעות סימולציית המסעדה שלנו, שבה תחייה ותהפוך מסעדה כושלת למיזם רווחי על ידי שימוש במיומנויות קבלת החלטות, ניהול ותכנון פיננסי.
אפשרויות החינוך שלך בשטח
כחלק מהסמסטר הרביעי שלך, תסיים 14 שבועות אקסטרנט בתעשייה עם בחירתך בהשמה ארצית או בינלאומית. הזדמנות זו תשפר את הידע שלך עם ניסיון בעולם האמיתי ותעזור לך להתחיל לבנות את רשת הקשרים שלך. השלמת התוכנית לניהול מזון ומשקאות תהפוך אותך לסוג של בוגר רב כישרוני שתעשיית המזון והמשקאות המקומית והבינלאומית מחפשת בסביבה התחרותית של היום.
הבוגרים צוברים את הכישורים הנדרשים כדי להיות מנהיגים מתקדמים בתעשייה, מעשירים את החוויה של אורחי המזון והמשקאות. תקבלו הסמכות תעשייתיות בבטיחות מזון, שירות משקאות אלכוהול אחראי, WSET ועזרה ראשונה (CPR). כדי לחדד טוב יותר את כישורי ניהול המזון והמשקאות הבינלאומיים שלך, יש לך אפשרות להשתתף בסיור לימוד חוויתי בלעדי.
תוכנית זו מאפשרת לך לעבור לכל אחת מהתוכניות שלנו לניהול אירוח ותיירות עד השנה השנייה שלך, אם ישתנה תחום האירוח שלך. כמו כן, אנו יודעים שהחיים יכולים להיות מלאים באירועים בלתי צפויים; אם לא תוכל להשלים את שנת הלימודים האחרונה שלך, מודל השנה הראשונה הנפוץ שלנו הופך אותך לזכאי לסיים את הלימודים עם תעודה לשנה בשירותי אירוח (H101).
קבלה
מלגות ומימון
מלגות לסטודנטים בינלאומיים ב- George Brown College הן בדרך כלל פרסים במסגרת התכנית המבוססים על ביצועים אקדמיים של סטודנטים (וקריטריונים אחרים) ב- George Brown College לאחר תחילת התכנית האקדמית.
תכנית לימודים
קורסים חובה
סמסטר 1 | סמסטר 2 |
|
|
סמסטר 3 | סמסטר 4 |
|
|
**בהתבסס על תוצאות מבחן המיקום שלך, ייתכן שתידרש לעבור COMM 1000 מבוא לתקשורת מכללה לפני שתתקדם ל-COMM 1007. ייתכן שתידרש גם לקחת MATH 1000 (יסודות מתמטיקה) לפני שתתקדם ל-MATH 1102 (מתמטיקה לאירוח). COMM 1000 ו-MATH 1000 אינם נחשבים כקורס הנדרש לסיום הלימודים, ואתה תחויב עבור קורס נוסף זה.
תוצאת התוכנית
הבוגר מוכיח את היכולת:
- לתכנן, להכין ולהציג מזון ומשקאות איכותיים למגוון סביבות אירוח.
- לספק שירות מוצלח של מזון ומשקאות למפעל אירוח.
- תמכו בתרבות שירות בתעשייה ובמקום העבודה על ידי אימוץ גישה חיובית ועיצוב מקצועי, מתן מענה לצרכים מגוונים ומיוחדים ותרומה כחבר צוות.
- לספק שירות לקוחות ופתרונות הצופים, עומדים ו/או עולים על הציפיות האישיות, כמו גם ציפיות, סטנדרטים ויעדים ארגוניים.
- השתמש במושגים שיווקיים, מחקרי שוק, רשתות חברתיות, אסטרטגיות מכירות וניהול הכנסות, מיומנויות ניהול מערכות יחסים וידע על המוצר כדי לקדם ולמכור שירותי אירוח, מוצרים וחוויות אורחים.
- יישם מודלים עסקיים והכנסות, כמו גם מיומנויות חשבונאות, תקציביות, פיננסיות ואדמיניסטרציה בסיסיות כדי לתמוך בניהול ותפעול יעיל של מגוון ארגונים המספקים שירותי אירוח ומוצרי אירוח.
- ציות למערכות, תהליכים, מדיניות, תקנים, חובות משפטיות ותקנות רלוונטיות לארגון ולמקום העבודה, וליישם עקרונות ניהול סיכונים, כדי לתמוך ולשמור על פעולות אירוח יעילות, בטוחות, נגישות ובריאות.
- השתמש בטכנולוגיות מתאימות כדי לשפר את האיכות והאספקה של שירותי אירוח, מוצרים וחוויות אורחים ולמדוד את האפקטיביות של פעולות אירוח.
- הישאר מעודכן בטרנדים ובנושאים של אירוח, ויחסי תלות הדדיים במגזרי תעשיית התיירות הרחבים יותר כדי לשפר את ביצועי העבודה ולהנחות את פיתוח הקריירה.
- השתמש במיומנויות וכלים של מנהיגות, עבודת צוות, קונפליקטים וניהול מערכות יחסים, כמו גם ידע על התנהגות ארגונית, יחסי עבודה, תקני עבודה וזכויות אדם כדי לתרום לסביבת עבודה חיובית.
- להגיב לנושאים ולדילמות המתעוררות באספקת שירותי אירוח, מוצרים וחוויות אורחים על ידי שימוש וקידום התנהגות אתית ושיטות עבודה מומלצות של אחריות חברתית תאגידית וקיימות סביבתית.
אפשרויות קריירה
הקריירה שלך
עולם של הזדמנויות מקומיות ובינלאומיות מחכה לך כשתסיים את הלימודים. אנשי מקצוע בתחום ניהול מזון ומשקאות עשויים לבסס את מסלולי הקריירה שלהם במסעדות, מבשלות בירה, יקבים, אתרי נופש, בתי מלון, מועדונים ומרכזי כנסים - אם להזכיר רק כמה. בטורונטו לבדה יש יותר מ-9,000 מסעדות ו-230 בתי מלון. בעוד שרבים מהבוגרים שלנו יהיו בעלי ו/או יפעילו פעילויות מזון ומסעדות מצליחות, סטודנטים אחרים יבחרו להתמחות בתחומים כמו שיווק, מכירות, משאבי אנוש, פיננסים וייעוץ.
אפשרויות לימוד עתידיות
קבל דיפלומה ותואר ראשון. בוגרים מוסמכים של התוכנית שלנו לניהול מזון ומשקאות - מסעדות עשויים להיות זכאים להיכנס לתוכנית הצטיינות לתואר ראשון במנהל עסקים (אירוח) ב- George Brown College כסטודנט מתקדם בספטמבר או ינואר. אתה יכול גם לבחור להתחיל בסמסטר גישור האביב ממאי עד אוגוסט, ולהמשיך בתוכנית לתואר בספטמבר. מסלול חינוכי זה דורש ממוצע ציונים מינימלי של 3.0 כדי להעפיל. שוחח עם רכז תוכנית על אפשרויות ניסוח.