תעודה בניהול קולינרי
George Brown College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Toronto, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 19,041 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
May 2024
* שכר לימוד ביתי | $15,190 עבור שכר לימוד בינלאומי. כל העמלות כפופות לשינוי, ללא הודעה מוקדמת
מבוא
הצטרף לבית הספר הקולינרי הגדול ביותר בקנדה הממוקם בלב מרכז העיר טורונטו. ג'ורג' בראון שם אותך במרכז התעשייה הקולינרית בקנדה ועוזר לפתח את הידע והטכניקות הדרושים כדי להצליח כשף, טבח או מנהל קולינרי בתוכנית התעודה השנתיים שלנו לניהול קולינרי. הדגמות, הרצאות ולמידה חווייתית ילמדו אותך את הכישורים הבסיסיים להם תזדקק לקריירה מצליחה במסעדות המובילות של ימינו ובכל תחומי התעשייה הקולינרית.
למד את המיומנויות הנדרשות כדי להיות שף, טבח או מנהל קולינרי מצליח מאנשי מקצוע מנוסים בתעשייה בתוכנית התעודה השנתיים שלנו לניהול קולינרי. בנוסף, קורסי הניהול הקולינרי הממוקדים המיוחדים שלנו ילמדו אותך על מגמות קולינריות מתפתחות כמו מזון מקומי בר קיימא, תזונה והשפעות בינלאומיות. אתה תפתח את כישורי האנשים שתצטרך כדי לבנות קריירה מצליחה בתעשיית הקולינריה ואת כישורי המנהיגות שתצטרך כדי לנהל עסק. בנוסף, תשלימו גם תכנית חיצונית ייחודית בתעשייה, שתיתן לכם הזדמנות לעבוד עם שפים מנוסים ומנהיגי תעשייה.
תוכנית זו מספקת את החלק השלם בבית הספר של תוכנית החניכות לטבח של משרד המכללות והאוניברסיטאות (MCU).
לוח זמנים לתוכנית
לוח הזמנים של התכנית לניהול קולינרי פועל כיום מיום שני עד שישי. בנוסף, חלק מהשיעורים עשויים להתחיל ב-7 בבוקר ואחרים עשויים להימשך עד 22:00
אפשרויות החינוך שלך בשטח
במסגרת התכנית תשלים 14 שבועות אקסטרנט בתעשייה. ג'ורג' בראון עובד עם מעסיקים ושותפים בתעשייה כדי לזהות הזדמנויות פוטנציאליות לניסיון בעבודה. סטודנטים מעודדים גם לרדוף אחר הזדמנויות התנסות בעבודה בתעשייה בניהול קולינרי שהם מאמינים שיספקו את חוויות הלמידה שהם מעריכים ויעמדו בתוצאות הלמידה של התוכנית.
ניסיון עבודה יקר זה יכול בתורו להתווסף לקורות החיים שלך. בנוסף לניסיון עבודה רשמי יותר בעבודה, George Brown College משתדל לספק הזדמנויות למידה עם אתגרים ולקוחות מהעולם האמיתי.
קבלה
מלגות ומימון
מלגות לסטודנטים בינלאומיים ב- George Brown College הן בדרך כלל פרסים במסגרת התכנית המבוססים על ביצועים אקדמיים של סטודנטים (וקריטריונים אחרים) ב- George Brown College לאחר תחילת התכנית האקדמית.
תכנית לימודים
קורסים חובה
סמסטר 1 | סמסטר 2 |
|
|
סמסטר 3 – זרם 1 | סמסטר 4 – זרם 2 |
|
|
* קורס בן 7 שבועות
**בהתבסס על תוצאות מבחן המיקום שלך, ייתכן שתידרש לעבור COMM 1000 מבוא לתקשורת מכללה לפני שתתקדם ל-COMM 1007. ייתכן שתידרש גם לקחת MATH 1000 (יסודות מתמטיקה) לפני שתתקדם ל-MATH 1102 (מתמטיקה לאירוח). COMM 1000 ו-MATH 1000 אינם נחשבים כקורס הנדרש לסיום הלימודים, ואתה תחויב עבור קורס נוסף זה.
תוצאת התוכנית
הבוגר מוכיח את היכולת:
- לספק תכנון קולינרי מתקדם, הכנה והצגה עבור מגוון סביבות שירות מזון תוך שימוש במגוון של טכניקות קלאסיות ועכשוויות.
- החל מדע מזון ואפייה בסיסי ומתקדם בהכנת מזון כדי ליצור את המוצר הסופי הרצוי.
- לתרום ולפקח על דבקות של אחרים באספקת סביבת מטבח מטופחת ולשירות מוצרי מזון ומשקאות נקיים מחיידקים מזיקים או מזהמים אחרים תוך הקפדה על תקנות בריאות, בטיחות, תברואה וטיפול במזון.
- להבטיח תפעול בטוח של המטבח וכל היבטי הכנת המזון לקידום חללי עבודה בריאים, ניהול מטבח אחראי ושימוש יעיל במשאבים.
- צור תפריטים המשקפים ידע של תזונה ומרכיבי מזון, מקדמים בריאות ורווחה כללית, מגיבים למגוון צרכים והעדפות תזונתיים, ומתייחסים לשינויים עבור דיאטות מיוחדות, אלרגיות למזון ואי סבילות, לפי הצורך.
- יישם עקרונות עסקיים ונוהלי תמחיר ובקרה מוכרים בתעשייה על פעולות שירותי מזון כדי לנהל ולקדם פעילות אחראית מבחינה כלכלית.
- ליישם ידע של קיימות, מקורות מזון אתיים ומקומיים, ואבטחת מזון בהכנת מזון וניהול מטבחים, תוך הכרה בהשפעות הפוטנציאליות על ייצור המזון, בחירת הצרכנים והתפעול בתעשיית שירותי המזון.
- בחר והשתמש בטכנולוגיה, לרבות ציוד מטבח עכשווי, לייצור וקידום מזון.
- בצע ביעילות כחבר בצוות הכנת ושירות מזון ומשקאות ותרום להצלחת מבצע שירותי מזון על ידי יישום ניהול עצמי וכישורים בינאישיים.
- לפתח אסטרטגיות ללמידה אישית ומקצועית מתמשכת כדי להבטיח מטבע עם והיענות לטכניקות, תקנות ופרקטיקות קולינריות מתפתחות בתעשיית שירותי המזון.
- לתרום לפיתוח אסטרטגיות שיווק המקדמות פעילות מוצלחת של עסק לשירותי מזון.
- לתרום לניהול העסקי של מגוון פעולות מזון ומשקאות כדי לטפח סביבת עבודה מרתקת המשקפת מצוינות בשירות.
אפשרויות קריירה
הקריירה שלך
עולם של הזדמנויות מחכה לך כשתסיים את הלימודים. בטורונטו לבדה יש יותר מ-9,000 מסעדות ו-200 בתי מלון, כמו גם מועדונים רבים, אתרי נופש, אתרי ספא וחברות קייטרינג. המיומנויות הקולינריות שאתה לומד בבית הספר לשף ג'ורג' בראון מבוקשות על ידי מעסיקים ברחבי קנדה ובעולם, ותהיה לך הכשרת שף לבנות קריירה מצליחה בבית או ברחבי העולם.
אפשרויות לימוד עתידיות
בוגרים עשויים להיות זכאים לכניסה ישירה למספר תוכניות George Brown College , כולל אמנויות קולינריה - איטלקית, ניהול מזון ותזונה (נדרש קורס חשבונאות נוסף), קונדיטוריה צרפתית מתקדמת, והשנה השלישית של התוכנית שלנו בהצטיינות לתואר ראשון במסחר (ניהול קולינרי) . (נדרשים קורסים נוספים.)
בוגרי תכנית זו עשויים לקבל מעמד מתקדם באוניברסיטאות בינלאומיות מובילות.