דיפלומה בניהול קולינרי - תזונה
George Brown College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Toronto, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 18,536 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2024
* שכר לימוד ביתי | $16,490 עבור שכר לימוד בינלאומי. כל העמלות כפופות לשינוי, ללא הודעה מוקדמת
מבוא
יש לך תשוקה לאוכל, בישול ובריאות, ואתה מבין שאנשים נעשים מודאגים יותר לגבי תזונה ואורח חיים. אתה יכול לשלב מיומנויות קולינריות ותזונה בזמן שאתה מתאמן לקריירה מתגמלת בתוכנית ניהול קולינרי - תזונה.
בתכנית תעודה דו שנתית זו, תלמד כיצד לעבוד במגוון סביבות, כולל תעשיית שירותי המזון, כדי לענות על הדרישות של צרכנים בעלי מודעות לבריאות. תכנית זו משלבת הדרכה בטכניקות קולינריות, ניהול שירותי מזון, ידע במרכיבים, מתכונים בריאים, תפריט ופיתוח מוצרי מזון עם ההתקדמות האחרונה בתחום התזונה. תלמדו בסביבה דינמית הכוללת הדגמות, הרצאות ותרגול קולינרי מעשי.
אתה גם תשלים שבעה שבועות מיקום אקסטרני בתעשייה בסמסטר האחרון שלך, מה שייתן לך התחלה מצוינת עם תחילת הקריירה שלך.
לוח זמנים לתוכנית
לוח הזמנים לתכנית ניהול קולינרי – תזונה פועל בימים שני עד שישי. הערה: שיעורים מסוימים עשויים להתחיל ב-7 בבוקר ואחרים עשויים להימשך עד 22:00
אפשרויות החינוך שלך בשטח
אתה תשלים שיבוץ אקסטרני בתעשייה של שבעה שבועות בסמסטר האחרון שלך. ג'ורג' בראון עובד עם מעסיקים ושותפים בתעשייה כדי לזהות הזדמנויות פוטנציאליות לניסיון בעבודה. מומלץ מאוד לסטודנטים לחפש הזדמנויות התנסות בעבודה בתעשייה בהכוונה עצמית במסגרת ניהול קולינרי, שהם מאמינים שיספקו את חוויות הלמידה שהם מעריכים ויעמדו בתוצאות הלמידה של התוכנית.
ניסיון עבודה יקר זה יכול בתורו להתווסף לקורות החיים שלך. בנוסף לניסיון עבודה רשמי יותר בעבודה, George Brown College משתדל לספק הזדמנויות למידה עם אתגרים ולקוחות מהעולם האמיתי.
קבלה
מלגות ומימון
מלגות לסטודנטים בינלאומיים ב- George Brown College הן בדרך כלל פרסים במסגרת התכנית המבוססים על ביצועים אקדמיים של סטודנטים (וקריטריונים אחרים) ב- George Brown College לאחר תחילת התכנית האקדמית.
תכנית לימודים
קורסים חובה
סמסטר 1 | סמסטר 2 |
|
|
סמסטר 3 | סמסטר 4 |
|
|
* קורס בן 7 שבועות
**בהתבסס על תוצאות מבחן המיקום שלך, ייתכן שתידרש לעבור COMM 1000 מבוא לתקשורת מכללה לפני שתתקדם ל-COMM 1007. ייתכן שתידרש גם לעבור MATH 1000 (יסודות מתמטיקה) לפני שתתקדם ל-MATH 1102 (מתמטיקה עבור הכנסת אורחים). COMM 1000 ו-MATH 1000 אינם נחשבים כקורס הנדרש לסיום הלימודים, ואתה תחויב עבור קורס נוסף זה.
תוצאת התוכנית
הבוגר מוכיח את היכולת:
- לספק תכנון, הכנה והצגה קולינרית מתקדמת עבור מגוון סביבות שירות מזון תוך שימוש במגוון של טכניקות קלאסיות ועכשוויות.
- החל מדע מזון ואפייה בסיסי ומתקדם בהכנת מזון כדי ליצור את המוצר הסופי הרצוי.
- לתרום ולפקח על דבקות של אחרים באספקת סביבת מטבח מטופחת ולשירות מוצרי מזון ומשקאות נקיים מחיידקים מזיקים או מזהמים אחרים, תוך הקפדה על תקנות בריאות, בטיחות, תברואה וטיפול במזון.
- להבטיח תפעול בטוח של המטבח וכל ההיבטים של הכנת מזון כדי לקדם חללי עבודה בריאים, ניהול אחראי של המטבח ושימוש יעיל במשאבים.
- צור תפריטים המשקפים ידע של תזונה ומרכיבי מזון, מקדמים בריאות ורווחה כללית, מגיבים למגוון צרכים והעדפות תזונתיים, ומתייחסים לשינויים עבור דיאטות מיוחדות, אלרגיות למזון ואי סבילות, לפי הצורך.
- יישם עקרונות עסקיים ונוהלי תמחיר ובקרה מוכרים בתעשייה על פעולות שירותי מזון כדי לנהל ולקדם פעילות אחראית מבחינה כלכלית.
- ליישם ידע של קיימות, מקורות מזון אתיים ומקומיים ואבטחת מזון בהכנת מזון וניהול מטבחים, תוך הכרה בהשפעות הפוטנציאליות על ייצור המזון, בחירת הצרכנים והתפעול בתעשיית שירותי המזון.
- בחר והשתמש בטכנולוגיה, לרבות ציוד מטבח עכשווי, לייצור וקידום מזון.
- ביצוע יעיל כחבר צוות הכנת מזון ומשקאות ושירות ולתרום להצלחת מבצע שירות מזון על ידי יישום ניהול עצמי וכישורים בינאישיים.
- לפתח אסטרטגיות ללמידה אישית ומקצועית מתמשכת כדי להבטיח מטבע עם והיענות לטכניקות, תקנות ופרקטיקות קולינריות מתפתחות בתעשיית שירותי המזון.
- לתרום לפיתוח אסטרטגיות שיווק המקדמות פעילות מוצלחת של עסק לשירותי מזון.
- לתרום לניהול העסקי של מגוון פעולות מזון ומשקאות כדי לטפח סביבת עבודה מרתקת המשקפת מצוינות בשירות.
אפשרויות קריירה
הקריירה שלך
אתה תהיה בדרך לקריירה מספקת במגוון ארגונים המתמקדים במזון ותזונה. זה כולל:
- מסעדות
- בתי מלון
- ספא
- אתרי נופש
- בתי ספר
- יצרנים
- מתקני בריאות וכושר
- מגורי קשישים ומוסדות סיעודיים
- שף פרטי
ההכשרה שלך גם תספק לך את הכישורים הדרושים לפתיחת עסק משלך כיזם, אולי כשף אישי. יהיה לך החופש ללכת לכיוונים מרובים עם עמדות הקשורות להכנת מזון, עיצוב תפריט, הבטחת איכות ופיתוח קונספט של מתכונים/מזון.
חלק מהבוגרים שלנו נהנים מתפקידים מתגמלים כשפים, טבחים, מנהלי שירותי מזון, מפתחי מתכונים/מוצרים, יזמים או מאמנים קולינריים.
אפשרויות לימוד עתידיות
הזדמנויות לימוד לתואר שני
תוכנית לניהול מזון ותזונה (תואר שני) (H402)
אם אתה ניהול קולינרי - בוגר תזונה עם תשוקה לבריאות ותזונה ורצון לעזור לאחרים תוך כדי לקחת את הקריירה שלך לשלב הבא, תוכנית התעודה לשנה של ניהול מזון ותזונה היא מה שאתה מחפש.
תוכנית H402 לניהול מזון ותזונה מוסמכת על ידי האגודה הקנדית לניהול תזונה, הכרחי לתעסוקה כמנהל מזון ותזונה באונטריו.