Keystone logo
© TESS
FERRANDI Paris

FERRANDI Paris

FERRANDI Paris

מבוא

FERRANDI Paris הוא בית ספר לאירוח, חבר ב-Conférence des grandes écoles (CGE, שמכשיר את האליטה בגסטרונומיה ואירוח להיות שחקני התחדשות בצרפת ומחוצה לה. FERRANDI Paris נוצר לפני 100 שנה, כמוסד להשכלה גבוהה ( EESC) השייך ל-CCI Paris Ile-de-France Education.

בבית הספר יש כמה דורות של שפים מכובדים ומנהלי קולינריה ואירוח , הידועים בעבודות הקולינריות המיוחדות שלהם ובכישרון החדשנות.

בית הספר, המוכר ברמת המצוינות שלו בכל מקום ובכל זמן, מציע קורסי הכשרה המתמקדים בשליטה ביסודות, יכולת חדשנות, רכישת מיומנויות ניהוליות ויזמות, ותרגול במצבי חיים אמיתיים:

יותר מבית ספר, FERRANDI Paris הוא מרחב של גילוי, השראה וחילופי דברים המשלבים מטבח, ניהול, אמנות, מדע, טכנולוגיה וחדשנות. הוא מאחד את השמות הגדולים במגזר סביב אתגרי ההתחדשות בתעשיית האירוח והיצירתיות הקולינרית.

בית הספר, בעל תקן של אמנות האירוח הצרפתית וחבר במועצה הבין-מחלקתית לתיירות, הוועדה האסטרטגית של אטאוט צרפת ובועידת המצוינות בתיירות, מושך אליו תלמידים מכל העולם מדי שנה.

משימות

הרכבת שחקנים של התחדשות בגסטרונומיה ואירוח

  • מציעים קורסי הכשרה תקינים, מקיפים ומוכרים לכל מקצועות הגסטרונומיה ואירוח, למתן פתרונות מותאמים לצורכי המגזר
  • ללוות את השינוי מול דפוסי צריכה חדשים, דיגיטליזציה, התפתחויות טכניות ורגולטוריות ושיטות ניהול חדשות.
  • תרמו להצלחתם היזמית של אנשי מקצוע בענף ההסעדה והאירוח, וכן של אלו שרוצים לשכלל את כישוריהם או לשנות קריירה.

לטפח שאיפות

  • להעביר את הטעם למצוינות לתלמידים ולחניכים שלנו לצד המומחיות הייחודית שלנו בשילוב מסורת וחדשנות
  • לטפח הוראה ותפיסה שמעוררת קפדנות, סקרנות, תעוזה ורצון לחדש
  • לזהות ולעודד כישרונות כך שכל אדם יקבל חווית למידה עשירה ומעוררת השראה, הן בנפרד והן ביחד, כדי לאפשר לו לצבור ביטחון ביכולותיו ולבצע את הבחירות הטובות ביותר לקריירה שלו.

הגן ושתף את המורשת התרבותית שלנו

הפצת כישורי קולינריה ואירוח צרפתיים, שהם חלק מהמורשת התרבותית שלנו, כדי לעורר בחירות מקצועיות חדשות ולגדל כישרונות חדשים.

ערכים

FERRANDI Paris מציע קורסים ותמיכה ייחודיים

כל אחד מהבוגרים שלנו הוא מועמד רצוי לחברות: ללא תקלות מבחינה טכנית, אחראי, מסוגל לעבוד בצוות וליישם הצעות חדשות, יצירתיות ובעלות השפעה רבה.

ההוראה שלנו בנויה סביב 6 ערכי מפתח:

  • סטנדרטים גבוהים לשאפת דלק
  • יצירתיות לאתגר קודים, להוביל יוזמות ולהתבלט
  • נדיבות להגברת הביטחון, הכוח המניע להצלחה
  • חברותא לעידוד חילופי דברים ורוח צוות
  • אחריות להתמודד עם אתגרי פיתוח בר קיימא במקצועותינו
  • יושרה כל הרווחים מושקעים מחדש בהכשרת תלמידים וחניכים בהתאם למשימה ההיסטורית שלנו לשרת את הציבור

מצוינות, בכל התחומים ובכל זמן

  • בארמונות, מלונות לייף סטייל, מסעדות כוכבי מישלן, ביסטרונומיה ושירות אוכל
  • בבישול ואירוח איכותיים
  • בכבוד לאנשים ולסביבה

בית ספר שפתוח לגיוון

אנו מקבלים בברכה סטודנטים צעירים מרקעים מגוונים מכל רחבי העולם, המציעים כישורים בבישול, ניהול אירוח, שירות ואומנויות השולחן, כמו גם קבלת אנשי מקצוע שמטרתם לשכלל את כישוריהם או לשנות קריירה.

מה שחשוב הוא התשוקה שלך למקצועות התובעניים להם אנו מספקים הכשרה, הסקרנות שלך והתמדה.

סטָטִיסטִיקָה

  • סטודנטים בינלאומיים:

    8%

  • 0
  • יחס סטודנט לסגל:

    12 ל-1

תכונות הקמפוס

קמפוס פריז

יעד מוביל לנוסעי עסקים ונופש ברחבי העולם, פריז היא הבית ההיסטורי של FERRANDI Paris , בלב אזור איל-דה-פרנס, עם כמעט 2,500 מלונות מסווגים ו-2,300 מסעדות.

בלב רובע מונפרנס וסן ז'רמן דה פרה

25000 מ"ר של כיתות ומעבדות בקמפוס ההיסטורי של פראנדי
קמפוס הממוקם בלב פריז, ליד המקומות המפורסמים ביותר; מסעדות ומונומנטים
תוכנית שעוצבה על ידי אנשי מקצוע במטבח צרפתי, מאפה ופדגוגיה

קמפוס דיז'ון

דיז'ון, בירת מחוז בורגונדי-פרנץ'-קומטה במרכז-מזרח צרפת, היא יעד תרבותי פר אקסלנס. מוכרת רשמית כ"עיר של אמנות והיסטוריה", יש לה שטח מוגן עצום של 97 דונם.

FERRANDI Paris , קמפוס דיז'ון, בניין ייחודי ומודרני בלב העיר

ממוקם בבורגון, ממש ליד לב העיר המפורסמת דיז'ון ובמרחק של קילומטר אחד מהכרמים, הקמפוס החדש שלנו הוא חלק מה-Cité Internationale de la Gastronomie et du Vin החדש.

קמפוס סן-גרטין

בשער אל עמק מונמורנסי ואחד עשר קילומטרים צפונית לפריז, סן גראטיין קרובה לאזורים בעלי פעילות כלכלית גבוהה.

קמפוס סנט-גרטין, 5,000 מ"ר של ציוד טכני חדיש

נבנה בשנת 2014 על ידי CCI Paris Ile de France, קמפוס Saint-Gratien יש שטח פנים של 5,000 מ"ר והוא מצויד במתקנים טכניים חדישים. הבניין הוא חלק מגישת איכות הסביבה גבוהה (HEQ), עם תו בנייה באנרגיה נמוכה.

    קבלה

    FERRANDI Paris מציעה מספר תוכניות הנלמדות במלואן באנגלית הן בניהול אירוח והן בקולינריה לסטודנטים בינלאומיים.

    שלב 1 - בקשה מקוונת

    אנא מלא את הבקשה בקטע 'הגיש בקשה כאן' באתר האינטרנט שלנו שאליו ניתן לגשת על ידי לחיצה כאן:

    • עותק של התואר הגבוה ביותר שהושג
    • העתק דרכון
    • קורות חיים
    • מכתב מוטיבציה
    • מכתב התייחסות (אם רלוונטי)
    • עותק של כל תעודה קולינרית או תואר שהושגו (אם רלוונטי)
    • הוכחת תשלום עבור דמי בקשה (אם רלוונטי)
    • הוכחה לשליטה באנגלית (אופציונלי אך מומלץ)

    אנא שימו לב שכדי לעקוב אחר תכנית בינלאומית לאמנויות קולינריה ב- FERRANDI Paris , עליכם להיות בני 18 לפחות עד תחילת התכנית שלכם.

    מסמכים חייבים להיות מתורגמים לאנגלית על ידי מתרגם רשמי. עותקים מתקבלים, עם זאת, ניתן לבקש מסמכים מקוריים.

    לאחר הגשת בקשתך, תקבל דוא"ל אישור והתיק שלך יעבור לבדיקה של צוות הקבלה שלנו.

    שלב 2 - ראיון בחירה (תלוי בתוכנית)

    מועמדים מתאימים לתוכניות המקצועיות האינטנסיביות והמתקדמים מוזמנים לראיון בחירה מקוון בן 20 עד 30 דקות עם קצין קבלה.
    מטרת פגישה זו היא להבין טוב יותר את הרקע של המועמד, יעדי הקריירה והמוטיבציה להצטרף FERRANDI Paris .
    שימו לב כי מועמדי התכנית המתקדמת נשאלים גם שאלות טכניות על תחום התכנית אליה הם פונים (מאפה צרפתי או מטבח צרפתי) במהלך הראיון. זה חשוב מכיוון שהתוכנית פונה לאנשי מקצוע מנוסים שכבר שלטו בטכניקות בסיסיות.

    שלב 3 - חבר השופטים לקבלה

    אנו מקיימים שופטי קבלה מדי שבוע. מועצת הקבלה תתכנס כדי לבדוק את הבקשה שלך בפירוט, כמו גם את המשוב מראיון הבחירה שלך. נשקול את כל ההיבטים הפורמליים של בקשתך, לרבות הרקע האקדמי, הניסיון המקצועי והחשיפה הבינלאומית שלך, כמו גם מכתב מוטיבציה ואם רלוונטי, מכתב המלצה.

    שלב 4 – החלטת קבלה

    החלטות מתקבלות כמעט מדי שבוע והמועמדים מקבלים הודעה בתוך 48 שעות לאחר חבר השופטים הקבלה. נציגי הקבלה שלנו יודיעו לך על התוצאות שלך במכתב רשמי באמצעות דואר אלקטרוני. אם תוצאה חיובית, בנוסף למכתב קבלה רשמי, המועמדים מקבלים גם מסמך עם השלבים הבאים להרשמתם.

    דרישות אשרה

    סטודנטים של האיחוד האירופי

    אזרחי האיחוד האירופי ואזרחי ליכטנשטיין, נורבגיה, איסלנד, שוודיה ושוויץ אינם צריכים ויזה.

    תלמידים שאינם אירופאים

    אזרחי כל שאר המדינות חייבים להגיש בקשה לויזה ל-12 חודשים ל-Long Séjour – Titre de Séjour étudiant (VLS-TS) (ויזת שהייה ארוכה) בקונסוליה או בשגרירות צרפתית או בלשכת קמפוס צרפת. זה גם יאפשר לך לעבוד בצרפת.

    הערות חשובות

    • אתה לא יכול להישאר בצרפת עם ויזה שהונפק עבור מדינה אחרת באיחוד האירופי
    • אם יש לך ויזה (סטודנט או אחרת) תקפה במדינה אחרת באיחוד האירופי, זה לא יכסה את שהותך בצרפת; תצטרך להגיש בקשה ל-VLS-TS עבור צרפת

    (יש לך ויזה שתקפה ל-6 עד 12 חודשים שאתה צריך לאשרה עם הגעתך לצרפת.)

    • אם אתה מתגורר כעת במדינה שבה אין לך אזרחות רשמית, ייתכן שלא ניתן יהיה להגיש בקשה לויזה ממדינה זו, עליך לחזור לארץ האזרחות שלך כדי להגיש את הבקשה
    • אם אתה בן זוג מלווה או שיש לך כל סוג אחר של סטטוס בצרפת, אנא וודא שאתה בודק עם FERRANDI ו/או עם הרשויות הצרפתיות הקרובות אליך לגבי זכאותך לבצע לימודים ולעשות התמחות בחברה
    • משתתפים הזקוקים לויזה מוזמנים ליצור קשר עם הקונסוליה הצרפתית או הלשכה הצרפתית הקרובה אליהם בהקדם האפשרי כדי לברר מהן דרישות הבקשה. הדרישות וזמני העיבוד משתנים ממדינה אחת לאחרת אז ודאו שאתם מטפלים בזה בזמן.
    • יהיה עליך להציג תעודת הרשמה ("האישור" הכלול בחבילת הקבלה שלך, כמו גם תיעוד אחר לגבי תעודת הזהות שלך, מצבך הפיננסי וכו'. ייתכן שתדרוש מ-FERRANDI תיעוד אחר (למשל קבלה עבור תשלום פיקדון) - אם זה המקרה, אנא הודע לנו ואנו נשמח לספק זאת.

    עדויות סטודנטים

    מיקומים

    • Paris

      Rue de l'Abbé Grégoire, 28, 75006, Paris

      • Dijon

        Parvis de l'unesco, 12, 21231, Dijon

        שאלות