תעודה בניהול הקולינריה
Fanshawe College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
London, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 9,611 *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* 591.29 דולר למונח: סכום כולל לסטודנטים קנדים. 2,749.56 דולר למונח: סכום כולל של סטודנטים בינלאומיים לקדנציה. העלויות בפועל לשנת 2020/21 עדיין נקבעות
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
אנחנו לא בית הספר הקולינרי הממוצע שלך
אנו מאמינים כי לכל שף מגיע חינוך איכותי המספק מערך מיומנויות מגוון שיפתח את הדלתות לאינסוף הזדמנויות קריירה. בבית הספר לקולינריה של Fanshawe, נכין אתכם לכל מה שצריך בכדי להצליח בענף - אם המטרה שלכם היא לעבוד במטבחי המסעדות הטובים ביותר, להחזיק משאית אוכל או לפתוח עסק בתחום הקייטרינג, Fanshawe תעביר את ההדרכה שתזדקקו לה. !
קורסים הנלמדים בתכנית לניהול קולינריה כוללים את יסודות ייצור המזון, מגוון רחב של סגנונות בישול ועוד ועוד. תלמד על תרבות האוכל, התיאוריה וההיסטוריה של ערבוב המשקאות, כמו גם על ההיסטוריה של היין וכיצד לשייך אותו לאוכל. תוכלו אפילו ללמוד את הפרטים הקטנים של ניהול מטבחים, אוכל משובח ואירוח כחלק מהאימונים שלכם.
תכונות התוכנית:
- התוכנית מוצעת בשני מוקדים - חלה על זו המתאימה ביותר להעדפותיך:
- הועבר בבית הספר לקולינריה של Fanshawe הממוקם בלב מרכז העיר לונדון, אונטריו וקרוב לשותפים בתעשייה ומעסיקים עתידיים.
- הועבר באתר הנופש אוקווד בגרנד בנד, אונטריו (דרך אתר קלינטון שלנו) על שפת אגם הורון, ביישוב הידוע בחופים, בילוי, תיירות ועוד
- השג הכשרה מעשית ומעשית למטבח:
- במסעדת ההוראה של Fanshawe, שולחן השף במכללת Fanshawe College , שנמצא במרכז לונדון
- תוך כדי מגורים ועובדים באתר במטבחים של אתר הנופש אוקווד הנמצא במלוא השנה, בגרנד בנד
- התוכנית כוללת מיקום שדה בן 5 שבועות בענף
- מתקן משוכלל עם מעבדות אפייה וקולינריה הכוללות את הציוד החדיש ביותר
- צברו חווית בישול בכמות גדולה על ידי השתתפות באירועי צדקה חוץ-ביתיים במהלך השנה האקדמית
- סטודנטים עטורי פרסים מהשתתפות בתחרויות שנתיות ברמה המקומית והארצית כאחד
- הזדמנות לטיול בינלאומי להתאמן עם שפים בעלי שם עולמי באיטליה או בשוויץ
- עצירת גיוס לשחקנים מרכזיים בתעשייה הקולינרית המגיעה לפאנשהאווה מדי שנה כדי להיפגש עם סטודנטים
- הזדמנות להשיג אישורי WSET ו- Prud'homme Beer
- הזדמנות להמשך השכלה דרך Pathways לתכניות אחרות של Fanshawe הכוללות אומנויות קולינריות מלאכותיות, ניהול שירותי תזונה ומזון וניהול אמנויות אפייה וקונדיטוריה.
מידע אחר
בוגרי התוכנית זכאים להמשיך את לימודיהם באחת מהתעודות הבאות:
- ניהול אומנויות אפייה וקונדיטוריה.
- ניהול שירותי תזונה ומזון.
- בוגרי תכנית זו זכאים להגיש מועמדות גם לתכנית לתארים מתקדמים לאומנויות קולינריה.
Pathways תוכנית
בוגרי התוכנית זכאים להמשיך את לימודיהם באחת התוכניות הבאות:
- ניהול אומנויות אפייה וקונדיטוריה
- ניהול שירותי תזונה ומזון
בוגרי תכנית זו זכאים להגיש מועמדות גם לתכנית לתארים מתקדמים באומנויות אומנות ביתיות
תוצאות למידה
הבוגר הוכיח באופן מהימן את היכולת:
- ספק תכנון, הכנה והגשה קולינרית מתקדמת למגוון סביבות של שירותי אוכל תוך שימוש במגוון טכניקות קלאסיות ועכשוויות.
- להחיל אוכל בסיסי ומתקדם ולאפות מדע על הכנת מזון בכדי ליצור את המוצר הסופי הרצוי.
- לתרום ולעקוב אחר הדבקות של אחרים במתן סביבת מטבח מטופחת ולשירות של מוצרי מזון ומשקאות נטולי חיידקים מזיקים או מזהמים אחרים תוך הקפדה על תקנות בריאות, בטיחות, תברואה וטיפול במזון.
- להבטיח תפעול בטוח של המטבח וכל ההיבטים של הכנת המזון לקידום מרחבי עבודה בריאים, ניהול מטבח אחראי ושימוש יעיל במשאבים.
- צור תפריטים המשקפים ידע על תזונה ומרכיבי מזון, מקדמים בריאות ורווחה כללית, מגיבים למגוון של צרכים והעדפות תזונתיות ונותנים מענה לשינויים בתזונה מיוחדת, אלרגיות למזון וחוסר סובלנות, בהתאם לצורך.
- החלת עקרונות עסקיים ושיטות תמחור ובקרה מוכרות בתעשייה על פעולות של שירותי מזון לצורך ניהול וקידום פעולה אחראית מבחינה פיננסית.
- השתמש בידע של קיימות *, המקור למוצרי מזון אתי ומקומי וביטחון מזון על הכנת מזון וניהול מטבחים, תוך הכרה בהשפעות הפוטנציאליות על ייצור המזון, בחירת הצרכן ופעולותיו בתחום שירותי המזון.
- בחר והשתמש בטכנולוגיה, כולל ציוד מטבח עכשווי, לייצור מזון וקידום מזון.
- להופיע ביעילות כחבר בצוות שירות הכנת מזון ומשקאות ותרומה להצלחת פעולת שירות מזון על ידי יישום מיומנויות ניהול עצמי וכישורים בינאישיים.
- פיתוח אסטרטגיות ללמידה אישית ומקצועית מתמשכת בכדי להבטיח מטבע ותגובתיות לטכניקות, תקנות ושיטות עבודה קולינריות מתעוררות בענף שירותי המזון.
- לתרום לפיתוח אסטרטגיות שיווק המקדמות הפעלה מוצלחת של עסק בתחום שירותי מזון.
- לתרום לניהול העסקי של מגוון פעולות מזון ומשקאות כדי לטפח סביבת עבודה מרתקת המשקפת את מצוינות השירות.
קורסים
שלב 1
קח את כל הקורסים המנדטוריים הבאים:
- FDMG-1113 הכנת מזון 1
- SFTY-1067 בטיחות מזון, הגשה חכמה ועזרה ראשונה
- BAKE-1021 אפייה מעשית 1
- BAKE-1002 תורת האפייה
- DEVL-1049 הכנת קריירה
- WRIT-1042 סיבה וכתיבה 1-תיירות / אירוח
- מתמטיקה 1210 מתמטיקה לאירוח
- הפקת מסעדה FDMG-1114 1
שלב 2
השכלה כללית - קח קורס בחירה כללי בחינוך כללי 3.
קח את כל הקורסים המנדטוריים הבאים:
- הכנת מזון FDMG-3043 2
- FDMG-3044 גארד מאנגר
- FDMG-1064 רכישה ותכנון תפריטים
- COMM-3080 נציב לתיירות ואירוח
- FDMG-1104 ידע קולינרי בסיסי
- מבוא תזונה NUTR-1018
- אוכל FDMG-1039 להצלחה מקצועית
דרגה 3 - חוג
קח את הקורס המנדטורי הבא:
- FDMG-3001 מחזור 1
רמה 4
קח את כל הקורסים המנדטוריים הבאים:
- ENTP-3001 רוח יזמית
- FDMG-5003 תכנון מתקני מזון
- מספרים HOSP-3007 לאירוח
- FDMG-3038 דינמיקת אוכל ויין
- מטבח FDMG-3046 Artisanal
רמה 5
קח את כל הקורסים המנדטוריים הבאים:
- טכניקות ניהול MGMT-3012
- PLAN-5001 האירוע המרכזי
- FDMG-5019 ייעוץ-ידע קולינרי
- FDMG-3045 מטבח עכשווי
- שולחן השף של FDMG-5022
- BEVR-1005 בירות, רוחות היסטוריה ותרבות
דרישה נוספת
קח את כל קורסי החובה הבאים - בדרך כלל נלקחים ברמות 4 ו -5
- ייצור קפה BAKE-3010
- הפקת מסעדות FDMG-3047 2
חינוך כללי - בחירות בחירה
- קח 3 נקודות זכות בחינוך כללי - בדרך כלל נלקחים ברמה 2
תושבות התוכנית
על הסטודנטים להשלים לפחות 21 נ"ז בתכנית זו במכללת Fanshawe College כדי לעמוד בדרישת התושבות של התוכנית ולסיים את לימודיהם בתכנית זו. מרקוס הרצברג / פקסלס
דרישות קבלה
- OSSD עם קורסים מהזרם מכללה (C), אוניברסיטה (U), אוניברסיטה / מכללה (M), או זרם פתוח (O) עם :
- כל כיתה 12 אנגלית (C) או (U)
- כל מתמטיקה כיתה 11 * (C), (U) או (M)
אוֹ
- תעודת כניסה אקדמית וקריירה (ACE)
אוֹ
- תעודת שוויון תיכון באונטריו (GED) ו :
- כל מתמטיקה כיתה 11 * (C), (U) או (M)
אוֹ
- מועמד בוגר עם עמידה בקורסים הנדרשים שצוינו לעיל
הערה:
* מועמדים חסרי המתמטיקה הנדרשים עשויים עדיין לקבל זכאות לקבלה על ידי השלמת שדרוג מקדים מתאים.
דרישות שפה אנגלית
מועמדים ששפתם הראשונה אינה אנגלית יידרשו להפגין בקיאות באנגלית באחת מהשיטות הבאות:
- כיתה י 'מכללת זרם או זרם האוניברסיטה אשראי אנגלית מבית ספר תיכון אונטריו, או שווה ערך, בהתאם לדרישות הקבלה של התוכנית
- מבחן אנגלית כשפה זרה (TOEFL) עם ציון מינימלי של 79 למבחן מבוסס אינטרנט (iBT), עם תוצאות מבחן בשנתיים האחרונות.
- מערכת בדיקת שפות באנגלית הבינלאומית (IELTS) מבחן אקדמי עם ציון כולל של 6.0 ללא ציון נמוך מ- 5.5 באחת מארבע הלהקות, עם תוצאות מבחן בשנתיים האחרונות.
- (CAL) עם ציון כולל של 60 עם ציון לא פחות מ 50 בכל אחת מארבע הלהקות, עם תוצאות המבחן בשנתיים האחרונות
- מבחן Pearson של האקדמיה האנגלית (PTE) עם ציון מינימלי של 53, עם תוצאות הבדיקה בשנתיים האחרונות
- מבחן אנגלית בקיימברידג '(FCE / CAE / CPE) עם ציון כולל על סולם קמפברידג' האנגלי של 169 ללא מיומנות שפה פחות מ 162, עם תוצאות הבדיקה בשנתיים האחרונות
- הערכת שפה אנגלית (ELE) במכללת Fanshawe College עם ציון מינימלי של 70% בכל חלקי המבחן, עם תוצאות המבחן בשנתיים האחרונות
- Fanshawe College ESL4 / GAP5 תלמידים: ציון מינימום של 80% ב ESL4 / GAP5 רמה 8, 75% ב ESL4 / GAP5 רמה 9, או 70% ב ESL4 / GAP5 רמה 10
הכנה אקדמית מומלצת
- כיתה 11 מזון ותרבות (ז)
- כיתה 12 תזונה ובריאות (ג)
- כיתה 11 טכנולוגיית מידע ותקשורת: הסביבה הדיגיטלית (O) או כיתה 12 טכנולוגיית מידע ותקשורת: פתרונות מולטימדיה (C)
- כל כיתה י"א או 12 כיתה יזמות (ג) או (O)
- כיתה 11 ו כיתה 12 אירוח ותיירות (ג)
- תעודת כניסה אקדמית וקריירה (ACE): קורס מתמטיקה עסקית או טכנית קורס קורס מיומנויות מחשב
הכנה אישית מומלצת
- לפתח עניין הכנת מזון שירות על ידי ביקור במסעדות ובתי מלון
- פיתוח עניין במזון ובמנהגים של מדינות אחרות
- לפתח מיומנויות מנהיגות
- סוג של אדם שנכנס לתחום האירוח צריך להיות אחראי, אדיב, צריך ליהנות לעבוד עם אנשים בתעשייה מאתגרת
- התעסוקה בענף האירוח תהיה נכס
מעמד מתקדם
מועמדים רשאים להגיש בקשה למעמד מתקדם על בסיס הישגים אקדמיים קודמים במוסד אחר ו / או הערכה מוקדמת של למידה והכרה (PLAR). מעמד מתקדם מעמיד את המבקש לכניסה ישירה לרמה שנייה או גבוהה יותר של התכנית.
קריטריונים לבחירת המבקש
כאשר מספר המועמדים הזכאים יעלה על השטחים הזמינים בתכנית, הקריטריונים לבחירת המבקש יהיו:
- עדיפות לתושבים קבועים באונטריו.
- קבלת הגשת הבקשה עד ה -1 בפברואר (לאחר מועד זה, Fanshawe College תשקול מועמדים על בסיס כל הקודם זוכה עד לתכנית המלאה).
- הישג בדרישות הקבלה.
דרישות קבלה
- תעודת מזונות בטוחים
- תעודה חכמה
- תעודת עזרה ראשונה / החייאה
אפשרויות קריירה
הבוגרים יכולים לצפות למצוא עבודה כטבחים ברמות שונות במגוון רחב של סביבות שירות מזון. ההדרכה הניתנת עשויה להביא גם לאפשרות של עבודה עצמית בענף האירוח ו / או מנהל שף / שירות אוכל.
קבלה
תכנית לימודים
קורסים
שלב 1
קח את כל קורסי החובה הבאים:
- FDMG-1113 ---- הכנת מזון 1
- BAKE-1021 ---- אפייה מעשית 1
- BAKE-1002 ---- תורת האפייה
- DEVL-1049 ---- הכנה לקריירה
- WRIT-1042 ---- סיבה וכתיבה 1-תיירות/אירוח
- FDMG-1104 ---- ידע קולינרי בסיסי
- FDMG-1114 ---- הפקת מסעדות 1
שלב 2
השכלה כללית - למדו קורס בחירה בחינוך כללי בן 3 נ"ז.
קח את כל קורסי החובה הבאים:
- FDMG-3043 ---- הכנת מזון 2
- FDMG-3044 ---- Garde Manger
- FDMG-1064 ---- רכישה ותכנון תפריטים
- COMM-3080 ---- תקשורת לתיירות ואירוח
- MATH-1210 ---- מתמטיקה לאירוח
- NUTR-1018 ---- תזונה-מבוא
- ANTH-1012 ---- אנתרופולוגיה תרבותית
רמה 3 - התמחות
קח את קורס החובה הבא:
- FDMG-3001 ---- השתלמות 1
רמה 4
קח את כל קורסי החובה הבאים:
- ENTP-3006 ---- יזמות קולינרית
- FDMG-5003 ---- עיצוב מתקן מזון
- HOSP-3007 ---- מספרים לאירוח
- BEVR-3011 ---- יינות
- FDMG-3046 ---- מטבח אומנותי
רמה 5
קח את כל קורסי החובה הבאים:
- MGMT-3012 ---- טכניקות ניהול
- FDMG-5019 ---- ידע קולינרי-עו"ד
- FDMG-3045 ---- מטבח עכשווי
- FDMG-5022 ---- שולחן השף
- BEVR-1005 ---- בירות, אלכוהול היסטוריה ותרבות
דרישה נוספת
קח את כל קורסי החובה הבאים -
נלקח בדרך כלל ברמות 4 ו-5
- BAKE-3010 ---- הפקת קפה
- FDMG-3047 ---- הפקת מסעדות 2
השכלה כללית - מקצועות בחירה
קח 3 נקודות השכלה כללית - נלקח בדרך כלל ברמה 2
תושבות התוכנית
סטודנטים חייבים להשלים מינימום של 20 נקודות זכות בתכנית זו ב- Fanshawe College כדי לעמוד בדרישת התושבות בתכנית ולסיים את לימודיהם בתכנית זו
גלריה
תוצאת התוכנית
הבוגר הוכיח בצורה מהימנה את היכולת:
- לספק תכנון קולינרי בסיסי, הכנה והצגה למגוון סביבות שירות מזון.
- ליישם תיאוריות מזון ואפייה בסיסיות ומתקדמות* ותיאוריות קשורות אחרות לכל ההיבטים של הכנת מזון.
- לתרום לאספקת סביבת מטבח בריאה, בטוחה ומטופחת ולשירות מוצרי מזון ומשקאות נקיים מחיידקים מזיקים או מזהמים אחרים.
- ליישם ידע בטכניקות ניהול מטבחים, כנדרש, כדי לתמוך במטרות הפעולה ובשימוש אחראי במשאבים.
- ליישם עקרונות תזונתיים בסיסיים על כל ההיבטים של ייצור מזון.
- להופיע ביעילות כחבר בצוות הכנה ושירות של מזון ומשקאות.
- ליישם טכניקות בקרת עלויות על פעולות שירותי מזון.
- ליישם מיומנויות ניהול עצמי ומיומנויות בינאישיות כדי לשפר את הביצועים כעובד וחבר צוות ולתרום להצלחת מבצע שירותי מזון.
- לפתח אסטרטגיות ותוכניות להתפתחות מקצועית אישית מתמשכת לשיפור מיומנויות קולינריה, מנהיגות וניהול עבור סביבת האירוח.
אפשרויות קריירה
בוגרי התוכנית לניהול קולינרי של Fanshawe יכולים לצפות למצוא תעסוקה כטבחים ברמות שונות במגוון רחב של סביבות שירותי מזון מקומית, פרובינציאלית, ארצית ובינלאומית. ההכשרה הניתנת לאורך התוכנית עשויה להוביל בסופו של דבר להזדמנויות קריירה כולל:
- סו שף
- שף בכיר
- שף אישי
- שף תאגידי
- שף תזונתי
- שף פיתוח מוצר
- מעצב אוכל
- ספק שירותי מזון
- קייטרינג
- מנהל מזון ומשקאות
- מנהל מטבח
- מנהל קייטרינג
- תעסוקה עצמית
- מנהל שירות מזון
הנה כמה דוגמאות להזדמנויות קריירה לבוגרי התוכנית לניהול קולינרי של Fanshawe:
סו שף
לסייע לשף הראשי בתפקידים אדמיניסטרטיביים ולפקח על חטיבת המטבח. הכן מרכיבים ובשל ארוחות במגוון סביבות מטבח מסחרי.
מנהל שף
לנהל, להכשיר ולפקח על הצוות תוך יצירת סביבת עבודה מעוררת מוטיבציה.
שף מטבח ראשי
פיקוח על פעילות צוות המטבח, לרבות יצירת תפריטים ושמירה על בקרת איכות על מנת להבטיח שירות מוצלח לארוחה.
עדויות סטודנטים
English Language Requirements
אשר את מיומנותך באנגלית עם מבחן Duolingo אנגלית! ה-DET הוא מבחן אנגלית מקוון נוח, מהיר ובמחיר סביר המתקבל על ידי למעלה מ-4,000 אוניברסיטאות (כמו זו) ברחבי העולם.