קורס: בישול מסחרי בתוספת אקסטרשיפ
Culinary Tech Center
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
New York, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
6 - 9 חודשים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
USD 13,995
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
סקירה כללית
במרכז Culinary Tech Center , אנו מכינים את התלמידים לקריירה מתגמלת באמנויות הקולינריות. על ידי מיזוג תורת הבישול המסחרית עם הכשרה מעשית במטבחים סטנדרטיים בתעשייה, אנו יכולים לסייע לטבחים מקצועיים עתידיים ללמוד את הכישורים הדרושים כדי להתחרות על תעסוקה ברמת הכניסה בתחום הקולינרי.
בישול פלוס אקסנטרנשיפ: 600 שעות
עם דגש על הידיים על למידה, תוכנית בישול מסחרי Plus Externship מדגיש את הצד המעשי של הכנת מזון מסחרי. בוגרי תוכנית זו מוכנים היטב לקריירה במסעדות, תאגידים ושאר מחלקות שירותי מזון ועבור תפקידים ברמת הכניסה, כולל בישול לבשל, קו לבשל או מאסטר גארד. הקורסים הנדרשים עבור תוכנית בישול מסחרי Plus Plus הם כדלקמן:
- פיתוח כישורים
- הכנת אוכל
- הַסעָדָה
- מזון תברואה
- כמות ייצור מזון
- אקסטרשיפ
סייר
האם אתה רוצה להמשיך בקריירה באמנויות הקולינריות? התחל עם הכישורים והידע הדרוש כדי להצליח בתחום המהיר הזה Culinary Tech Center . התקשר אלינו היום בטלפון 646-559-8551 או שלח טופס מקוון לתזמן סיור בקמפוס שלנו בניו יורק או בקמפוס הלבן.