קורס מאפה ואפייה מקצועי
Culinary Institute of Barcelona
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Barcelona, ספרד
שפות
אנגלית, ספרדית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 חודשים
לִפְסוֹעַ
משרה חלקית
שכר לימוד
EUR 8,250
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2024
מבוא
להיות שף קונדיטוריה וקונדיטוריה זה לא מספיק
אנו מאמנים את הדור הבא של אנשי מקצוע מהמאה ה-21.
עולם המאפים והקינוחים הוא מגמתי.
טרנדים בקינוחים בריאים, "שעועית לבר" של תעשיית השוקולד, כבוד למוצר במקור, פטיסרי יצירתי ושילוב של קינוחים בתפריטים משובחים, כולם סימנים המעידים על כך שתעשיית המאפים, האפייה והשוקולד היא עוברים מהפך בקנה מידה עולמי.
צעדים ראשונים לעולם הקונדיטוריה, המשך הכשרת השף או השגת העקרונות הבסיסיים והמעשיים המאפשרים להיכנס למדור הקינוחים, קונדיטוריה מקצועית או קונדיטוריה, הם חלק מהסיבות שבגללן סטודנטים מכל העולם מחליטים ללמוד קורס מאפים ואפייה מקצועי ב- Culinary Institute of Barcelona.
התעודה שלנו בקונדיטוריה מקצועית נועדה ללמד אותך את היסודות של בישול מתוק ולעזור לך להבין את המדע מאחורי כל יצירה, לא על ידי לימוד מתכונים, אלא על ידי הבנת ניסוח וצימוד כדי להיות מסוגל לחדש וליצור דברים שאף אחד עשה אי פעם בעבר.
התוכנית תוכננה כחוויה חינוכית מתפתחת, הכוללת אתגרים, למידה מעשית ולקחים ממנהיגי התעשייה. יום אחרי יום, שבוע אחר שבוע, התלמידים מגלים חומרי גלם, מיישמים טכניקות שלמדו ומשנים את עולם הקרמים והמילויים, בצקים מוקצפים ומועשרים, מוסים, עוגות ספוג, קינוחים בסיסיים, גלידות וסורבה, ביסקוויטים, מאפים ושוקולדים. .
זה יותר מהקורס המאפים הממוצע שלך. מדובר בקורס מעשי 100% אינטנסיבי בקונדיטוריה מקצועית, שיכין אותך ליציאה לשוק העבודה תוך שלושה חודשים בלבד. זוהי חוויה חינוכית ושינוי אישי כחלק מהמערכת האקולוגית הבינלאומית של CIB בברצלונה, אחת מבירות הגסטרונומיות של העולם והבחירה מספר אחת ללימודי קונדיטוריה וקונדיטוריה בספרד.
עם מנהיגים בינלאומיים בקונדיטוריה מקצועית ופטיסרי אומן, דיפלומה זו דורשת רמה גבוהה של ביצועים ומעורבות מהסטודנטים, לא רק מבחינת הסדנאות והלמידה שלהם, אלא גם מבחינת השקיעה שלהם בעתיד של הקונדיטוריה ובפיתוח המיומנויות וכישורים הנדרשים על ידי קונדיטורים, קונדיטורים ושוקולטירים במאה ה-21.
גלריה
סטודנטים אידיאליים
לאנשי מקצוע שרוצים להציב את הסטנדרט למטבח המתוק במאה ה-21.
- אני רוצה ללמוד את המקצוע
לאנשים שרוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה והקונדיטוריה המקצועית. - אני רוצה לקדם את הכשרת השף שלי
לאנשים שפים ורוצים בסיס איתן במאפים. - אני רוצה להתחיל קריירה במאפה מקצועי
לאנשים עם או בלי לימודים קודמים בגסטרונומיה. - אני רוצה להשלים את ההכשרה המקצועית שלי
שיהיה בסיס מוצק יותר. - אני רוצה להשיק עסק בעולם המאפים והקינוחים
ליזמים שרוצים ליישם או להרחיב את מגוון ההצעות המתוקות שלהם.
קבלה
תכנית לימודים
230 שעות שנועדו להפוך כל יום מהלמידה שלך להצגה
- 10+ מובילים מקצועיים בתחומם
- 140+ שיעורים מעבר לידע
- 3 אתגרים ההערכה שלנו היא האתגר הגדול ביותר שלך
- 3 טיולים כדי להבין איך זה לעבוד במאפה מקצועי
- 130+ שעות ליישם, ללמוד וליצור
- 3 סדנאות של יותר מ-30 שעות להצטיינות
אנחנו לא מלמדים אותך מתכונים, זה ילמד אותך להעתיק.
אנו מראים לך כיצד ליישם את הניסוח ליצירת הצעות גסטרונומיות חדשות.
דירוגים
- אחד מבתי הספר הטובים ביותר ללימוד מאפים וגסטרונומיה (עיפרון השף)
תוצאת התוכנית
התכוננו לצלול לתוך המטבח המתוק למאה ה-21
- להשיג ידע גלובלי ולשלוט בטכניקות הבסיסיות של הכנת מאפים ושוקולד.
- לפתח מיומנויות מקצועיות וביטחון עצמי וליצור, לשנות ולהוביל הצעות מתוקות באמצעות תרגול.
- לגלות את חומרי הגלם, הפיזיקה והכימיה שלהם ולנסח ולהפוך את המחשבות שלך ליצירות שלך.
- הבנת ניסוח כמשאב ליצירתיות וחדשנות בהכנת מאפים ושוקולד.
- צור סגנון משלך שיאפשר לך לעצב את עתידך בתעשייה ולייצר הצעות חדשניות.
- צרו הזדמנויות חדשות להיכנס לעולם המקצועי, בין אם בעמדת הקינוחים של מסעדה ובין אם במרכז לייצור ומסירת מרכיבים המשמשים למאפים כמו גלידה, שוקולד או ממתקים.
- להשיג ראייה אחראית ובינלאומית של עולם הכנת המאפים והשוקולד.
- לשלוט בטכניקות הבסיסיות וליישם אותן בעולם המקצועי.
שכר לימוד בתוכנית
אפשרויות קריירה
- עוזר שף קונדיטור בתחנות קינוחים
- עוזר שף קונדיטור
- שף קונדיטור זוטר
היתרון התחרותי שלך:
- תעברו הכשרה לעבודה כחלק מצוות.
- אתה לא תהיה מקצוען שעוקב אחר מתכונים. במקום זאת, תדע כיצד לגבש באמצעות הידע שלך על המוצר, הטכנולוגיות והמתודולוגיות בהתאם להקשר.
- תפתחו מיומנויות שלא יכולתם ללמוד באף בית ספר אחר.
- הכוח שלך יהיה מסוגל ליצור הצעות שטרם נראו.
- תהיו מוכנים להצטרף לדרגים הגבוהים בעולם הקונדיטוריה המקצועית.
- תקבל ידע מעשי ועולמי על הכנת מאפים ושוקולד של המאה ה-21.
- תצטרכו להעמיד את עצמכם במבחן במסגרות ובאתגרים מורכבים כמו אלו שתתמודדו איתם בחיים האמיתיים.