דיפלומה שוויצרית בקולינריה
Culinary Arts Academy Switzerland
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Port-Valais, שווייץ
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 סמסטרים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CHF 44,100 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
שלטו ביסודות הקולינריה ופתחו את החך והחושים שלכם על ידי חקר טכניקות, מרכיבים ומטבחי עולם שונים. תוכנית זו מוצעת גם בתור Pathway לתואר ראשון באמנויות.
דגשים בתוכנית
פתח את האהבה שלך לאמנויות קולינריות ולמד טכניקות בסיסיות.
- שלטו ביסודות הקולינריה ופתחו את החך והחושים שלכם על ידי חקר טכניקות, מרכיבים ומטבחי עולם שונים.
- התאמן עם מדריכי שף מנוסים המספקים הדרכה כיצד ליישם את הכישורים החדשים שלך.
- תוכנית קולינרית ברמה עולמית המציידת אותך בכישורים הטכניים הדרושים לך כדי להיות טופ שף.
- מדריכי שף מנוסים.
- בוגר עם:
- דיפלומה שוויצרית בקולינריה
גלריה
קבלה
תכנית לימודים
מִבְנֶה
שלוש קדנציות של 11 שבועות, שתי התמחויות
שנה 1: Le Bouveret
תקופה 1: 11 שבועות
- יסודות הבישול הקלאסי
- בטיחות מזון ותברואה
- מבוא לניסיון בתעשייה
- צרפתית או גרמנית
תקופה 2: 11 שבועות
- מאכלים של אירופה
- טעם לאורך זמן: תרבויות והיסטוריה של הגסטרונומיה האירופית
- מבוא לאמנויות האפייה והקונדיטוריה
- תזונה, בריאות ודיאטות מיוחדות
- תקשורת עסקית
- צרפתית או גרמנית
התמחות אופציונלית
- שוויץ או בחו"ל (6 חודשים) לקבלת דיפלומה גרנדת של שוויץ
תקופה 3: 11 שבועות
- המטבחים של העולם
- עולמו של גארד מאנגר
- טעם לאורך זמן: תרבויות והיסטוריה של הגסטרונומיה האירופית
- ניהול ומנהיגות מטבחים
- צרפתית או גרמנית
תְקוּפַת הִתמַחוּת
- שוויץ או בחו"ל (6 חודשים)