דיפלומה גדולה של שוויץ באומנויות מאפה ושוקולד
Culinary Arts Academy Switzerland
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Port-Valais, שווייץ
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 סמסטרים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CHF 44,100 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
שלטו ביסודות הקולינריה ופתחו את החך והחושים שלכם על ידי חקר טכניקות, מרכיבים ומטבחי עולם שונים.
דגשים בתוכנית
פתח יצירות ראווה חדשניות
- שלטו ביסודות האמנויות הקולינריות, פתחו את החך והחושים שלכם על ידי חקר טכניקות, מרכיבים ומטבחי עולם שונים.
- צאו להתמחות בתעשייה בכל אחד ממכוני המאפה המובילים בעולם.
- תוכנית קולינרית ברמה עולמית המציידת אותך בכישורים הטכניים הדרושים לך כדי להיות טופ שף.
- מדריכי שף מנוסים.
- בוגר עם:
- דיפלומה גדולה של שוויץ באומנויות מאפה ושוקולד
גלריה
קבלה
תכנית לימודים
מִבְנֶה
גלה את האמנות והמדע של אפייה ומאפה על ידי יצירת מגוון בצקים, לחם, ביסקוויטים, עוגיות, טארטים, פשטידות, עוגות ופריטים מלוחים.
שנה 1: Le Bouveret
תקופה 1: 11 שבועות
- יסודות האפייה והמאפים הקלאסיים
- בטיחות מזון ותברואה
- מבוא לניסיון בתעשייה
- צרפתית או גרמנית
תקופה 2: 11 שבועות
- אומנויות שוקולד
- קינוחים מודרניים
- טעם דרך הזמן: היסטוריה ותרבות של אומנויות האפייה והמאפה
- תזונה, בריאות ודיאטות מיוחדות
- תקשורת עסקית
- צרפתית או גרמנית
התמחות אופציונלית
- שוויץ או בחו"ל (6 חודשים) לקבלת דיפלומה גרנדת של שוויץ
תקופה 3: 11 שבועות
- מקונספט ליצירת מופת - תיאוריה
- מקונספט ליצירת מופת - מעשי
- אפייה ומאפה: טרנדים, מושגים וחידושים
- ניהול ומנהיגות מטבחים
- צרפתית או גרמנית
תְקוּפַת הִתמַחוּת
- שוויץ או בחו"ל (6 חודשים)