היגיינת מזון נפוצה
Copenhagen Hospitality College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Copenhagen, דנמרק
שפות
אנגלית,
פורמט לימוד
בקש מידע
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מבוא
דגש מיוחד מושם על כך שהמשתתפים יוכלו ליישם את העקרונות הכלליים של שליטה עצמית בייצור, אחסון ומכירת מזון, כולל קודי התעשייה הרלוונטיים.
המשתתפים יכולים ליישם את עקרונות ניתוח הסיכונים, להצביע על נקודות קריטיות ולקבוע נהלי ניטור שיטתיים, בדיוק כפי שהם יכולים לבצע ניטור עצמי בייצור שוטף.
המשתתפים יודעים על התרחשותם, צמיחתם והתפשטותם של מיקרואורגניזמים במזון ויכולים ליישם ידע זה בכדי לעכב את התפתחותם של מיקרואורגניזמים בעבודה המעשית של ייצור, אחסון ומכירת מזון.