אמנות אפייה
Cookery School at Little Portland Street
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
London, הממלכה המאוחדת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
משרה חלקית
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
אם מתחשק לכם את עצמכם כמרי ברי הבא אז זה כמובן בשבילך. סדרה של שלושה ימים אינטנסיבי זה לוקחת אותך דרך עקרונות מפתח של עוגות, מאפים ולחם. בכל יום תוכל ליהנות מארוחת בוקר קלה של מוצרים טריים לפני ההגדרה לעבוד כדי ללמוד טכניקות ומיומנויות, להכין אותך חומרים ומתכונים ולבשל תפריט מגוון. בסוף כל שיעור אתה יושב לאכול ארוחת צהריים קלות ולנסות כל מה שאתה עשית, כמו גם סיכום מתכונים עם השפים.
יום 1: עוגות ומאפים מתוקים
בפגישה זו אתה תעשה sucrée פאטה, מאפה מתוק אשר חייב להיות מקורר לפני האפייה; מקצפות - להבין חלבוני הביצה שלך ולהפוך את העוגיות עדינות; עוגות - לחקור אפיית עוגה, מסתכלת על עוגות חמאה, עוגות על בסיס שמן ועוגות מהירות. קח sucrée פטה ולהפוך אותו לפאי תפוחים ועוגת פירות העונה לפני שסיימתי את הפגישה על ידי הכנה ומוסיף תוספות לעוגות טריות שלך. ברגע שזה נעשה אתה תהיה מוכן לשבת לאכול.
יום 2: עוגות ומאפה מתובל
הכיתה השנייה שלנו מתמקדת במאפה בצק קצר ובצק עלים. אתה תעשה בצק העלים שלך וקרום קצר כדי לקחת הביתה ולהתנסות עם עוד. שימוש בשתי הטכניקות אתה תעשה קיש ירקות, כיסוני בשר ועוף ופטריות עוגה עם קרום קצר, טארט העגבניות פרובנס, לחמניות נקניק, גבינת קשיות וPalmiers הצרפתי מתוק עם העלים. אחרי כל מה שאתה יושב לאכול!
יום 3: לחמים מהירים, לחמים וקרואסונים שמרים
החל עם לחם המהיר להתעמק בעקרונות של עשיית לחמניות, מאפינס ולחם תירס. למד על שמרי לחמים, זה יכלול ביצוע אסם וכיכר מקמח מלא, להבין את הרבגוניות של לחם לבן ולהפוך את הלחם שטוח, פוקצ'ה ופיצה בצק. לאפות לחם Chollah קלוע מסורתי, ולבסוף, להשתמש בלמידה שלך מיום 2 ו -3 וגליל ולהפוך את בעלותך קרואסון. ארוחת צהריים וסיכום סופי של שלושה הימים יסיים את הקורס.