גלידריה
Congusto Gourmet Institute
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Milan, איטליה
שפות
אִיטַלְקִית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Oct 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
קורס גלידה אומנים מקצועי להפוך ליצרני גלידה
קורס הגלידה המקצועי מאמן את דמותו המקצועית של יצרנית הגלידות ומיועד לאנשי מקצוע שאפתניים המעוניינים להיות חלק מעולם הגלידה האיכותית.
מטרות
בנוסף ללמד כיצד להכין גלידה, קורס יצרני הגלידות, המתקיים במילאנו, מכוון להכשיר אנשי מקצוע המסוגלים לקדם את תרבות הגלידה האיטלקית, אחת המצטיינות הגסטרונומיות של מדינתנו. מתן ערך נכון לג'לטו האומנותי, זה שנעשה בעבודת יד עם חומרי גלם מצוינים, פירושו הכרת סודותיו, כלליו ותקנותיו, אך גם ידיעה כיצד לבצע בחירות איכותיות. יצרנית הגלידה הינה איש מקצוע המסוגל לייצר גלידה, ועובד על כל תהליך הייצור בהתאם לתקני מזון והיגיינה.
תוכנית הלימוד
תכנית הלימוד של קורס יצרני הגלידה כוללת שיעורים עיוניים ומעשיים ללמוד כיצד לבצע תהליכים ידניים ובאמצעות שימוש במכונות וציוד, ערבוב, פיסטור, הומוגניזציה של המרכיבים על פי המתכונים, ביצוע התבגרות נכונה, הקפאה והקשחת המוצר. קורס יצרני הגלידה יאפשר לך ליישם טכניקות ספציפיות לתרגול המקצוע בסדנאות אומן לייצור גלידות וגלידריות.
בהתאם לפרוטוקול Anti Covid, סיפקנו את השיעורים העיוניים בלבד במצב FAD (למידה מרחוק) בקפדנות בכיתה וירטואלית המוקדשת ושמורה לקבוצה שלך.