ניהול קולינרי
Chippewa Valley Technical College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Online USA
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תעשיית שירותי המזון היא אחת המעסיקות המובילות באזור, ו- CVTC עונה על הביקוש לקריירות אלה עם תואר חדש לשנתיים לניהול קולינריה. הקריירה בענף הקולינריה מאתגרת ומגוונת, עם אפשרויות רבות לקידום. תוכנית ניהול הקולינריה של CVTC תכין אותך לקריירה כטבח קו, סו שף, מנהל מסעדות, מנהל שירותי אוכל או אופה.
התואר המקביל לניהול קולינריה יכין את הלומדים ליישם מערכי כישורי תיאוריה וניהול לקראת הכנת אוכל מקצועי וסטנדרטים בשוק תובעני כל הזמן. התלמידים ילמדו טכניקה קולינרית בסיסית ומתקדמת, תכנון תפריטים, ניהול משקאות, הפעלת מסעדות, תזונה, רכישה, בקרת עלויות ופיקוח על שירותי מזון. התמחות נדרשת תאפשר תרגול של הפגנות מיומנות אלה בסביבת אירוח מחוץ לקמפוס. לבוגרים יש אפשרויות תעסוקה יוצאות דופן רבות באופן מקומי או לכל מקום בו הקריירה שלהם עשויה לקחת אותם.