תעודה בניהול אומנויות אפייה וקונדיטוריה
Centennial College
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Online Canada
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 2,721 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
פרטי התוכנית
- קוד תוכנית: 1813
- בית ספר: בית ספר לאירוח, תיירות וקולינריה
- תעודה: דיפלומה של מכללת אונטריו
- סוג תכנית: תכנית על-תיכונית
- אורך התכנית: שנתיים / 4 סמסטרים
- מיקום: קמפוס התקדמות
Centennial Collegeתוכנית ניהול אומנויות האפייה והקונדיטוריה של אפייה וקונדיטוריה תתבסס על מיומנויות בסיסיות של אמנות וקונדיטוריה כדי להכין אותך לתפקיד ניהולי במגזר האפייה. בין אם זה עיצוב תפריט, רכישה, תכנון או ביצוע, ניהול אפייה הוא מיומנות חיונית כדי להמיר את התשוקה שלך להצלחה עסקית.
בקורסי ניהול אומנויות האפייה והקונדיטוריה, תעבוד במעבדות אפייה ומאפים, כולל המאפייה המסחרית המיוחדת במינה של Centennial College וכן בית קפה, מסעדה ומרכז אירועים בקמפוס. בסביבות אלו בעולם האמיתי, תחדד את כישוריך לפני שתתחיל בהזדמנות למידה משולבת בעבודה של 14 שבועות עם אחד מהשותפים בתעשייה של המכללה.
תסיים את לימודיך עם הסמכות חשובות בתעשייה כגון Smart Serve, Safe Food Handlers והחייאה, מה שהופך אותך מוכן לעבודה.
בוגרים רבים מתוכנית זו לאומנויות האפייה והקונדיטוריה הבטיחו תעסוקה בתוך מותגי אירוח גדולים בתעשיות המלונאות, הנופש והמסעדות, כמו גם בחברות אפייה מסחריות בקנה מידה גדול.
הערה: לאחר סיום מוצלח של תכנית אפייה - טרום עבודה לשנה, תוכל להיכנס ישירות לסמסטר השלישי של תכנית זו ולהרוויח דיפלומה בשנה נוספת אחת.
זו תוכנית ההדרכה והמודעות שלך למשמרת
התוכנית תכלול הכשרה חדשנית בתעשייה והסמכה למודעות, It's Your Shift. ההסמכה תצייד אותך בידע מכריע ותספק משאבים עדכניים המתמקדים במניעת הטרדה מינית ונהלים בטוחים להתערבות כעובד או מנהל בחזית. זה יתמוך בך, עם כניסתך לענף האירוח, להפוך למוביל במניעת הטרדה מינית ולתרום לאבולוציה של סביבות עבודה בטוחות ומסבירות פנים.
תוכנית Ocean Wise
בית הספר לאירוח, תיירות וקולינריה ובית הקפה והמסעדה המקומיים משתמשים במוצרי Ocean Wise טעימים וידידותיים לאוקיינוס. Ocean Wise היא תוכנית שימור וחינוך שעובדת עם שפים, מסעדות וספקי פירות ים כדי לעזור להם עם מקורות קיימא של פירות ים.
הסמכת Feast On®
Centennial Collegeבית הספר לאירוח, תיירות וקולינריה של בית הספר הפך למוסד האקדמי הראשון שקיבל את הסמכת Feast On® עבור המקור שלו למוצרי מזון ומשקאות מקומיים המשמשים בתוכניות האקדמיות ובפעילות שירותי המזון ללמידה חווייתית של בית הספר. ברית התיירות הקולינרית הקימה את Feast On כתוכנית הסמכה שמכירה בעסקים המחויבים להשיג מזון ושתיה שגודלו וייצורו באונטריו.
קבלה
תכנית לימודים
סמסטר 1
- BAKE-105 תאוריה לאומנויות קונדיטוריה I
- BAKE-111 מיומנויות לאפייה וקונדיטוריה I
- BAKE-122 פעולות מאפייה מסחריות
- COMM-160/161 תקשורת במכללה 1
- עקרונות התזונה COOK-101
- אלקטי בחינוך כללי של GNED
- HOSP-101 מבוא למחשבים (באינטרנט)
- אישורי בריאות ובטיחות HOSP-102 לאירוח
- HOSP-115 מתמטיקה לאירוח
סמסטר ב '
- BAKE-205 תאוריה לאומנויות קונדיטוריה II
- BAKE-211 מיומנויות לאפייה וקונדיטוריה II
- BAKE-212 חקר חושי אופה
- BAKE-222 פעולות מאפייה מסחריות II
- COMM-170/171 תקשורת במכללה 2
- COOK-210 ניהול מטבח I
- COOK-250 אלקטיבי ותיירות
- עקרונות HOSP-320 לבקרת עלויות מזון, משקאות ועבודה
סמסטר 3
- BAKE-305 תכנון תפריט אפייה ומאפים
- לחם אומן BAKE-310
- עוגות שוקולד BAKE-315
- BAKE-320 יסודות עוגה ופונדנט
- COOK-307 לימודי מזון הכנה לקריירה
- COOK-315 יזמות מזון
- אזרחות גלובלית GNED-500: מניתוח חברתי לפעולה חברתית
- HOSP-215 מבוא לחשבונאות אירוח
סמסטר 4
- BAKE-444 למידה משולבת בעבודה: אפייה ומאפה
- COOK-410 ניהול מטבח II
- אלקטי בחינוך כללי של GNED
תוצאת התוכנית
עיקרי התוכנית
- תוכנית ניהול אומנויות אפייה ומאפה זו כוללת הזדמנויות למידה חווייתיות בלעדיות במעבדות אפייה מתקדמות, ומסעדה, בית קפה ומרכז אירועים בקמפוס פרוגרס של Centennial College .
- חוויות למידה מעשית יכינו אותך לתעשייה.
- אתה לומד מחברי סגל בעלי ידע שיש להם שנים של ניסיון בתעשייה.
תוצאות למידה תעסוקתיות בתוכנית
תוצאות הלמידה המקצועיות של התוכנית מתארות מה בוגרי התוכנית הוכיחו שהם יכולים לעשות עם הידע והמיומנויות שהם השיגו במהלך לימודיהם. התוצאות קשורות קשר הדוק לצרכי מקום העבודה. באמצעות הערכה (למשל, משימות ומבחנים), הסטודנטים מאמתים את יכולתם לבצע תוצאות אמינות לפני סיום הלימודים.
- חקר ועצב מגוון מוצרים הקשורים לאפייה, מאפה וממתקים העונים על הצרכים של מגוון סביבות שירות מזון
- לייצר ולהציג מגוון מוצרים הקשורים לאפייה, מאפה וממתקים העונים על הצרכים של מגוון סביבות שירות מזון.
- החלת עקרונות תזונתיים בסיסיים, כולל שינויים במתכונים בכל ההיבטים של ייצור האפייה, תוך מודעות לאלרגנים פוטנציאליים ולדרישות תזונתיות.
- השתמש במיומנויות ניהול מטבחים יעילות על מנת להשתמש באחריות במשאבים בסביבת אפייה ומאפה.
- זיהוי שיטות עסקיות יעילות, לרבות שיווק ובקרת עלויות בניהול פעולת מאפה ואפייה.
- זיהוי שיטות ניהול משאבי אנוש בהתייחסות לתעשיית האירוח.
- פיתוח אסטרטגיות ותכניות אישיות מתמשכות לשיפור מנהיגות האירוח בסביבת אפייה ומאפה.
אפשרויות קריירה
תחזית קריירה
- קונדיטור
- שף מאפייה
- יזמות מזון
Pathways חינוך
בוגרי תוכנית זו לניהול אומנויות אפייה ומאפה עשויים להיות זכאים ליישם את נקודות הזכות שלהם להמשך לימודים ברמת התואר.
שימו לב שלכל Pathway שותף יש דרישת ציון מינימלי ספציפית על מנת לזכות בהעברת נקודות זכות, המוערכות על ידי המוסד השותף.
עדויות סטודנטים
English Language Requirements
אשר את מיומנותך באנגלית עם מבחן Duolingo אנגלית! ה-DET הוא מבחן אנגלית מקוון נוח, מהיר ובמחיר סביר המתקבל על ידי למעלה מ-4,000 אוניברסיטאות (כמו זו) ברחבי העולם.