תעודה מתקדמת מקצועית באומנויות קונדיטוריות לשירות בתי מלון ומסעדות
CAST Alimenti
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Brescia, איטליה
שפות
אִיטַלְקִית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
8 - 12 חודשים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 14,900 *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* החל מ 11.900 €
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
שף המאפה בתעשיית האירוח והמסעדות
השף 'pasticcere' או מאפה בתעשיית קייטרינג ומלונאות, משלב את עצמו את כל הידע והכישורים הטכניים של השף המאפה המסורתי, אך במקביל, מפרש ויוצר אמנות מאפה עם מטרות שונות לחלוטין מן המעבדה קונבנציונאלי: הם מקשרים את עבודתם בתוך צוות, עובדים בשיתוף פעולה הדוק עם השף המבצעת, על מנת להבטיח איכות מעולה בשירות קייטרינג ובאירוח.
הם אחראים על כל הקינוחים, ולא רק, מוגש במהלך הארוחות העיקריות, לארוחת הבוקר, באמצע הבוקר, באמצע הפסקות. הם עוסקים בהכנת בצק מתוקים למטבח, כגון פסטה טרייה, אך גם תכשירים אפויים אחרים, כגון מוצרי מאפה. יסודות חיוניים: תשומת לב קיצונית לפרטים, מרכיב אסתטי חזק במהלך השירות, היצירתיות והרווחיות בהשוואה לחטיבת המטבח בה הם מוכנסים.
כיום אנחנו צריכים דמויות מקצועיות שהוכנו במיוחד כדי לענות על הצרכים של הלקוחות המודרניים של בתי מלון ומסעדות ידועים, כדי להציע שירות איכותי. CAST Alimenti , בית הספר האיטלקי לאמנות הקולינריה, הקשב תמיד לצורכי השוק, החל מינואר 2019 מציע קורס מתקדם חדש, על מנת לענות על הדרישות המקצועיות הנוכחיות, שהפכו להיות יותר ויותר גבוהות.
החוזק שלנו
- תרגול מתמשך
- מספר סגור כדי להבטיח יחסים מצוינים בין מורה לתלמיד
- מעבדות עם ציוד חדשני עם תחנות עבודה בודדות
- סימולציה של מצבי עבודה
- עבודה אישית וקבוצתית
- חומר מולטימדיה
- התמחות בחברות מארח מצוינות
- סיורים מודרכים וטיולים חינוכיים
- תמיכה לאורך זמן באמצעות עדכון מקצועי של התמחות
מֶשֶׁך
אפשרות מספר 1
16 שבועות בכיתה 16 שבועות של התמחות בחברה איטלקית 3 ימים של בחינות גמר.
אפשרות מספר 2
16 שבועות בכיתה + 16 שבועות התמחות א '+ 16 שבועות התמחות שנייה + 4 ימי בחינות גמר.
הקורס נדון
הקורס מיועד לכל מי שרוצה לשכלל או ללמוד את המקצוע של שף מאפים בתעשיית האירוח והמסעדות. זה מיועד גם עבור אלה מפעילי עולם המזון שכבר יש ניסיון בתחום קייטרינג ורוצים להשלים ולהרחיב את הלמידה שלהם רקע תרבותי כל המיומנויות של שף מאפה מודרנית חיתוך קצה. זה לא חיוני יש ניסיון קודם בתחום זה.
זכאות להצטרף לתוכנית CAST Alimenti באיטליה
- חייב להיות בעל רמת A2 בשפה האיטלקית (להבנה טובה יותר של המאפה האיטלקי ויצירת הזדמנות עבודה רחבה יותר);
- חייב להיות טוב מיומנויות תקשורת בשפה האנגלית;
- חייב להיות לפחות בן 18;
- חייבים להיות בעלי מוטיבציה גבוהה להתחיל קריירה בענף המזון והמשקאות;
- להוט ללמוד שפה זרה אחרת ואורח חיים.
הנפקה מאושרת
- תעודת השתתפות (5 כוכבים עד הכי ראוי)
- אישור HACCP
- תעודת בטיחות במקום העבודה
- תעודת כישורים שנרכשו EQF (מסגרת הכישורים האירופיים) שהונפקו על ידי אזור לומברדיה תקף בכל רחבי אירופה עבור פרופיל של מאפים שף רמה EQF: 3
מטרות
- ביצוע מתכונים מתוקים ומלוחים, כמו גם מתכונים אפויים ומאדים אופייניים למאפה הלאומי והבינלאומי המתאימים לתעשיית המסעדות והמלונאות.
- מגלגלים תפריט קינוחים, בשיתוף עם השף המבצעת.
- לנהל את איכות החומרים באופן עצמאי על מנת לשמור על תקני המוצר.
- לארגן את המצגת של מזנונים, מתוך מבחר של מוצרים להכנת אותו.
התכנים
- יסודות של מאפה קלאסי, לאומי ובינלאומי.
- סביבות, מכונות, וכלים של הסחר: איך לארגן את הסדנה ואת pas.
- יסודות בישול ותבשילי מזון מתובלים.
- קינוחי מסעדה: מצופה, על עגלה, מזנון מנה אחת.
- מאפים לארוחת בוקר, מתוקים ומלוחים, מזנון וא-לה-קארט.
- מוצרים מתוקים ומלוחים להפסקות קפה, בראנץ 'וחטיפים.
- קינוחים לאינטולרנסים ואפשרויות בריאות.
- לחם לארוחת בוקר, מוצרי חמץ, לחם קלאסי ולחם מיוחד לקייטרינג.
- Pralines, קונדיטוריה קלאסית גורמה.
- קינוחים קדם ופטי ארבעה מאפים.
- גלידות, סורבה וקינוחים קפואים לקייטרינג ומסעדות.
- קישוטים בסוכר, שוקולד וביסקוויטים לציפוי.
- קישוט עוגות עבור מצגות נושא, טקסים, ואירועים.
- ארגון מזנון ושירות א לה קארט.
- קווי מתאר עבור ניהול, עלות המזון והנדסת תפריט: תפריט הקינוחים של המסעדה.
- בסיס ניתוח חושי, קריטריונים לבחירה של חומרי גלם ומוצרים איכותיים למחצה.
- בטיחות במקום העבודה והיבטים סניטריים של המקצוע.
למה לבחור CAST Alimenti
- בגלל ההיסטוריה שלנו: נולדנו ב -1997.
- בגלל האדונים הגדולים שמלמדים בכיתות שלנו.
- בגלל רשת מוצקה של אנשי קשר בתוך הזדמנויות תעסוקה.
- כי אנחנו בית הספר של אלופי העולם: אנחנו מלמדים מצוינות.
- בגלל היוקרה הבינלאומית שלנו.
- 80% מהסטודנטים מוצאים עבודה בתחום, הודות לתפקידם של עובדי שירות המורים.