פתח את שרשרת קרמי האמנות שלך
Carpigiani Gelato University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Anzola dell'Emilia, איטליה
שפות
אִיטַלְקִית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Oct 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
מטרות חינוכיות ל
ממחישים את Carpigiani Gelato University להפוך מציאות יזמית לרשת אומנים תוך העמקת מודל עסקי הלוקח בחשבון מספר פרמטרים: ייצור והפצת מוצרים, שיטת בקרת האיכות, החשבונות הכלכליים, התקשורת באמצעות תכנון ומשאבי אנוש. .
בשביל מי זה?
הסדנה מכוונת לאומן שיש לו עסק מצליח ורוצה להרחיב אותו באמצעות פתיחת נקודות מכירה נוספות, למי ששוקל השקעה בתחום הגלידה המוקדש להקמת רשת חנויות. הסדנה מיועדת גם למי שכבר מחזיק בעסקי מסעדות ומעריך את הכללת הגלידה האומנותית בתפריט.
דרישות
לאחר שסיימת קורס בסיסי וקורס ג'לטו ביניים או בעל ידע שווה ערך. הנושאים הניתנים • רשתות חנויות הגלידה האומנותיות • המודלים העסקיים הקיימים • ההצעה התפעולית של אוניברסיטת ג'לטו להקמת מיני רשת גלידריות: - סוגי נקודות המכירה השונות - הערכה אורגנולפטית של התערובות - חלוקת התערובות לנקודות מכירה - כלי לוגיסטיקה - חשבון רווח והפסד וסימולציה השוואתית • תקשורת באמצעות עיצוב החנות דוברים אליס ויניולי, מאמנת קמעונאית של אוניברסיטת קרפיגיאני ג'לטו לוצ'יאנו פרארי